Πανέτοιμος ο Φίλιππος να υποδεχτεί την ομάδα μπάσκετ του Ανατόλια

Μετά το νικηφόρο πέρασμα του Φιλίππου από την Κοζάνη (53-73 επί των Διόσκουρων), η ομάδα μπάσκετ της Βέροιας ετοιμάζεται πυρετωδώς για το Κυριακάτικο ντέρμπι με την ομάδα του κολεγίου Ανατόλια. Η ομάδα δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα σε θέματα τραυματισμών, αφού όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητικού τιμ.  

Ολόκληρη την εβδομάδα που πέρασε, το κλίμα στις προπονήσεις ήταν εξαιρετικό και οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, δείχνοντας αποφασισμένοι να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί.

Θυμίζουμε ότι Φίλιππος και Ανατόλια ισοβαθμούν στην 3η θέση της βαθμολογίας έχοντας από 9 βαθμούς. Με νίκη η ομάδα της Βέροιας θα ανέβει σίγουρα ένα σκαλοπάτι πιο ψηλά στη βαθμολογία, στη μεγάλη  μάχη για την άνοδο.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής (11/12) στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΔΑΚ  Μακροχωρίου και αναμένεται αυξημένη προσέλευση των φιλάθλων του μπάσκετ και όχι μόνο, λόγω της μεγάλης σημασίας του αγώνα, αλλά και γιατί η ομάδα του Φιλίππου βελτιώνεται συνεχώς, σκοράρει και παίζει καλό μπάσκετ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο