Ιατρικός και οδοντιατρικός έλεγχος σε μαθητές Ρομά στο 4 Δημοτικό Σχολείο Βέροιας

Στα πλαίσια της Σχολικής Υγιεινής, Εθελοντές Ιατροί του Δημοτικού Ιατρείου Βέροιας επισκέφθηκαν το σχολείο μας την Πέμπτη 15/12/2011, κατόπιν αιτήματος της Διευθύντριας του Σχολείου Αρίστης Κουκουρίκου. Συγκεκριμένα, η παιδίατρος Σταυρούλα Παπαχατζή και ο οδοντίατρος Πέτρος Μίλης, συνοδεία της κοινωνικής λειτουργού του Δήμου Βέροιας Πωλίνας Ταναμπάση, διενήργησαν Ιατρικό - Οδοντιατρικό έλεγχο και εμβολιασμούς στους μαθητές/τριες του Τμήματος Υποδοχής Ρομά που φοιτούν στο σχολείο.  

Ο Σύλλογος Διδασκόντων τους ευχαριστεί θερμά  και ιδιαίτερα τον Παύλο Παυλίδη, Πρόεδρο του Ν.Π. Κέντρο Προστασίας, Αλληλεγγύης, Αθλητισμού Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Βέροιας για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του Σχολείου και την αγαστή συνεργασία.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/12/11, 10:08 μ.μ.

    Είναι έκδηλη η προσπάθεια για αυτοπροβολή της νέας διυθύντριας του συγκεκριμένου σχολείου. Είναι εξαιρετικά μεμπτή η αντίληψη των σχολικών μονάδων ως εφαλτήρια για μελλοντικά αξιώματα. Δεν κατανοώ ποιος άλλος λόγος επιτάσσει να στέλονται δελτία στον τύπο ακόμα και για ασήμαντες, καθημερινές, αυτονόητες δραστηριότητες.
    Ας αντιληφθεί η διευθύντρια ότι διευθύνει σχολική μονάδα κι όχι το γραφείο τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο