«Xριστουγεννιάτικο παζάρι» στο 8ο δημοτικό σχολείο Βέροιας

O Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 8ου δημοτικού Σχολείου Βέροιας πραγματοποίησε «Χριστουγεννιάτικο παζάρι» την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στην αυλή του σχολείου  με πολύ μεγάλη επιτυχία. Για την πραγματοποίησή του συνέβαλαν πάνω από όλους οι μαθητές. Οι μαθητές του σχολείου προσέφεραν τα αγαπημένα τους βιβλία και παιχνίδια, τα οποία μαζί με πολύ όμορφες και χρηστικές κατασκευές, που δημιούργησαν με την καθοδήγηση των δασκάλων τους, πουλήθηκαν κατά τη διάρκεια του παζαριού.   

Με τη βοήθεια του καιρού ο οποίος λόγω του χιονιού, που έπεφτε έντονα, προσέθεσε στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, στήθηκε μια όμορφη γιορτή γεμάτη χαρά για μικρούς και μεγάλους. Ιδιαίτερη γωνιά στο παζάρι αποτέλεσε η κατασκευή κεριών από τα παιδιά και ο στολισμός τους με τη βοήθεια μελών του Δ.Σ, αλλά υπό την καθοδήγηση του κηροπλάστη κ. Κωνσταντίνου Θώμογλου. Στην ευχάριστη ατμόσφαιρα προσέθεσε η χριστουγεννιάτικη μουσική,  το κρασάκι, οι χυμοί και τα γλυκά, που προσέφερε ο Σύλλογος στον κόσμο. Το παζάρι συνεχίστηκε και το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου και δεν έμεινε τίποτα στους πάγκους. Τα έσοδα θα διατεθούν από το σύλλογο για τις ανάγκες του σχολείου.
 
Στην επιτυχία της εκδήλωσης συνέβαλαν οι γονείς και τα παιδιά  τους, που πρόσφεραν τα αγαπημένα τους αντικείμενα προς πώληση, ο κ. Κωνσταντίνο  Θώμογλου,  που  πρόσφερε  την  κηροπλαστική κατασκευή καθώς και τα υλικά  για την κατασκευή των κεριών, ο κ. Δαμκαλής, οι αδελφοί Λουκίδη, ο κ. Κουλούρης Ιωάννης, το super market Μαρινόπουλος και ο κ. Αντώνης  Πρελορέντζος,  το CAFÉ CHOCHOLATE, που διέθεσε τα μανιτάρια που ζέσταναν τον κόσμο, καθώς επίσης οι δασκάλες Μίχου Ελένη, Τσαμήτρου Αθηνά, Φωτιάδου Αναστασία, Μωΐσόγλου Σοφία, Τσιλιγγερίδου Παρθένα, Πουλτσάκη Γεωργία, ο δάσκαλος Περισιανίδης  Ευθύμης, η μουσικός Ελένη Αναγνώστου και ο διευθυντής του σχολείου κ. Μακαρατζής Γεώργιος. 

Στο γιορταστικό κλίμα, που επικράτησε στο σχολείο συνέβαλε κι ο  Αι Βασίλη που με  το βοηθό του Κουφάκη Γεώργιο  επισκέφτηκε και φέτος τους μαθητές, στους οποίους μοίρασε δωράκια!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο