Σε ιδιώτες η διαχείριση των σιντριβανιών της Εληάς

Να αναλάβουν την διαχείριση και την συντήρηση των δύο σιντριβανιών της πλατείας της Εληάς ζήτησαν οι επιχειρηματίες που έχουν νοικιάσει την «Εληά», προκειμένου να τα αξιοποιήσουν και να τα εξωραΐσουν, με αίτησή τους που συζητήθηκε την περασμένη Τετάρτη στο Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας.  

Η αίτηση έγινε «εν λευκώ» αποδεκτή ομόφωνα, καθώς οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες έχουν μόνο θετικά δείγματα γραφής να δείξουν στον τομέα της αξιοποίησης της «καρδιάς» της Βέροιας και έδωσαν πνοή σε μία γενικά μη αξιοποιημένη (για να μην πούμε παραμελημένη) περιοχή της πόλης.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Χρ.Παπαθ.27/1/12, 1:47 μ.μ.

    Μήπως γίνεται και άλλα όμορφα σημεία της Βέροιας να ανατεθούν σε ιδιώτες και να αξιοποιηθούν ? Εκείνο το αίσχος η πλατεία ωρολογίου μήπως μπορεί να ανατεθεί σε ιδιώτη η εκματάλευση της και να φυτευθεί κανένα δέντρο και να μπεί και λίγο πράσινο ,να φύγει αν γίνεται εντελώς η πέτρα και το μάρμαρο? Ερώτηση κάνω .?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/1/12, 2:14 μ.μ.

    ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΜΕΛΟΙ(ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ) ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ,ΤΟΣΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!!!ΦΕΥΓΩΝΤΑΣ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/1/12, 8:23 μ.μ.

    Μπραβο για την εξελιξη αυτη! Μηπως θα πρεπει τωρα να αρχισουμε να σκεπτομαστε και την παραχωρηση χρησης των πλατειων υπο αυστηρους ορους σε ιδιωτες ωστε να γινουν πολος ελξης των κατοικων αυτης της πολης? Ειμαστε απο τις ελαχιστες πολεις που οι πλατειες μας ειναι αδειες , ερημες και λεηλατημενες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο