Κάμερες κατέγραψαν βάνδαλο στο Δημαρχείο Βέροιας

Με νέο βανδαλισμό ξεκίνησε η χρονιά για τον δήμο Βέροιας. Άγνωστος, στις 7.30 πμ κατέβασε και προσπάθησε να καταστρέψει τις σημαίες που βρίσκονται στην είσοδο του δημαρχείου Βέροιας. Όταν διαπιστώθηκε η ζημιά, κλήθηκε τεχνικός του δήμου Βέροιας που χειρίζεται τις κάμερες του δημαρχείου και διαπιστώθηκε ότι η προσπάθεια του αγνώστου καταγράφηκε.  

Η προσπάθεια έγινε με το φως της ημέρας και τα χαρακτηριστικά του καταγράφηκαν στην κάμερα. Το CD με το υλικό βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας και τις επόμενες ημέρες θα γίνουν οι έρευνες εντοπισμού του δράστη.

Δημοσίευση σχολίου

18 Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/1/12, 9:02 μ.μ.

    Μακαρι να τσακωσουν επιτελους εναν απο αυτους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ειναι δυσκολο να καταλαβουν ποιοι τα κάνουν αυτά, ειναι γνωστό σε όλους πλέον πως αυτα τα κάνουν να καλά παιδιά της πλουτοκρατίας, τα παιδιά του Αναρχικού χώρου Baruti στην Βέροια που νομίζουν πως η Βέροια τους ανήκει και σπάνε και καταστρέφουν την πόλη μας. Δεν ειναι ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο περιστατικό με βανδαλισμό της περιουσίας τν πολιτών γιατί οι πολίτες πληρώνουν οτι καταστρέφεται απο μια ομάδα καλομαθημένων κολόπαιδων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχετε κάποια απόδειξη για αυτά που λέτε; Αν ναι, να πάτε και στην Αστυνομία, να επιληφθεί. Αν όχι, πως κατηγορείτε έτσι ελαφρά τη καρδία κάποια άτομα για πράξεις, ποινικά κολάσιμες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/1/12, 9:32 π.μ.

    Το πετροκούναβο παρεμβαίνει:

    Μα είναι ποτέ δυνατόν ν΄ απαξιώνεις έτσι την Αστυνομία; Τι πάει να πει "Το CD με το υλικό βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας και ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ θα γίνουν οι έρευνες εντοπισμού του δράστη." ; Είμαστε όλοι σίγουροι ότι η Αστυνομία τον έχει ήδη συλλάβει. Για "στιγμές" μιλάμε δεν επαφίεται ποτέ στις επόμενες ημέρες, η Ελληνική Αστυνομία!
    Να επανορθώσεις Νικολάκη.

    Το πετροκούναβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τροϊκανός2/1/12, 1:15 μ.μ.

    Τώρα δηλαδή περιμένουμε από την αστυνομία να εντοπίσει και να συλλάβει τον δράστη? Και μετά τι? Θα διεκδικήσει ο Δήμος Βέροιας αποζημίωση? ΜΑΚΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/1/12, 4:49 μ.μ.

    http://xronika05.blogspot.com/2012/01/blog-post_1372.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. INVERIA.GR???

    μην στεναχωριέσαι για τους φίλους σου θα έρθει η ώρα τους, ολη η Βέροια ξέρει οτι πίσω απο κατι τέτοια περιστατικά βρίσκονται απο πίσω τα ρεμάλια του Baruti γιατί όπως έγραψα και ποιο πάνω αυτα τα κάνουν τα καλά παιδιά της πλουτοκρατίας και το παίζουν ιστορία με τα λεφτά του μπαμπά δεν δούλεψαν ποτέ για να ξέρουν πως ειναι.



    Υπεύθυνος Διαδικτυακής Ενημέρωσης
    Ν.Αντωνιάδης


    ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΗΜΑΘΙΑΣ
    http://p-e-s-imathias.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποιους φίλους; Απλά ζητάμε να μην ρίχνονται λάσπες άδικα και αδιάκριτα, αν υπάρχουν στοιχεία, να τα καταθέσετε, αλλιώς, έχουμε και εμείς να προσάψουμε δύο εγκληματικές ενέργειες σε μέλη της ΠΕΣΗ, αλλά δεν έχουμε στοιχεία, απλά το φανταζόμαστε.

    Ας είμαστε σοβαροί.

    Υ.Γ.: Ποσώς μας ενδιαφέρει για το Baruti, για οποιονδήποτε λέγατε κάτι τέτοιο, το ίδιο θα σας ζητούσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος4/1/12, 12:05 π.μ.

    ότι νάναι.. λες και δεν ξέρουν οι αρχές ποιοί τα κάνουν.. το θέμα είναι ότι στην πόλη μας έχουμε πληθώρα τέτοιων περιστικών από συγκεκριμένους κύκλους και για ακόμα μια φορά δεν θα γίνει απολύτως τπτ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος4/1/12, 11:44 π.μ.

    Αναρωτιέμαι αν κάποιος κατέστρεφε μία π.χ. αλβανική σημαία και υπήρχε επίσης οπτικό υλικό, τι θα γινόταν. Αν ο Δήμος θα έβγαζε δακρύβρεχτες ανακοινώσεις για "πράξη ρατσισμού και μισαλλοδοξίας", αν οι αστυνομικές αρχές θα λειτουργούσαν δραστικότερα και φυσικά...αν όλοι οι "δίκαιοι" που "χωρίς τεκμήρια δεν κατηγορούν" έσπευδαν ή όχι να αποδώσουν την πράξη σε μέλη συγκεκριμένου πολιτικού κόμματος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν αναφέρονται οι σπόντες σας και στο inveria.gr, σας ενημερώνουμε ότι δεν θα κατηγορούσαμε κανέναν, καθώς τα τελευταία χρόνια οι θερμοκέφαλοι εθνικιστές δεν ανήκουν πλέον σε μία ομάδα, αλλά εξαπλώνονται σαν γάγγραινα σε πολλές κοινωνικές ομάδες.

    Δακρύβρεχτες ανακοινώσεις για σημαίες άλλων κρατών μάλλον δεν θα έβγαζε κανένας, αλλά αν υπήρχε ένα επίσημο κτίριο μιας χώρας (πχ πρεσβεία) και γινόταν τέτοια υποστολή, προφανώς και θα καταδίκαζαν όλοι το γεγονός.

    Αλλού είναι όμως το θέμα, όχι στις σημαίες, αλλά στην αναπήδηση πρωτόγονων ενστίκτων που διψούν για τυφλούς βανδαλισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος4/1/12, 7:18 μ.μ.

    Προς τη Σ.Ο.: Αφ' ενός η αναφορά μου δεν είχε ως επίκεντρο την παρούσα ιστοσελίδα και αφ' ετέρου δεν πέταξα "σπόντες". Μιλώ με επιχειρήματα όπως θα καταδείξω. Θα σταθώ σε δύο σημεία του τελευαίου σχολίου σας. Α) "τα τελευταία χρόνια οι θερμοκέφαλοι εθνικιστές δεν ανήκουν πλέον σε μία ομάδα, αλλά εξαπλώνονται σαν γάγγραινα σε πολλές κοινωνικές ομάδες." . Θεωρώντας γάγγραινα την εξάπλωση της Εθνικιστικής Ιδεολογίας λαμβάνετε σαφή πολιτική θέση (υπό τη μορφή αντιθέσεως) και ως εκ τούτου εκπίπτετε του δικαιώματός σας να επικαλείστε την έννοια της αντικειμενικότητας (εκτός αν χαρακτηρίσετε ως γάγγραινα την εξάπλωση και κάθε άλλης πολιτικής ιδεολογίας ή αν πείτε πως ο Εθνικιμός δεν είναι πολιτική Ιδεολογία αλλά εγκληματική ατίληψη, κάτι που μου θυμίζει την άποψη κάποιου πολιτικού χώρου που έχει "θέμα" με τα Εθνικά Σύμβολα...και αυτό τώρα, ναι, είναι σπόντα.). Β) "Δακρύβρεχτες ανακοινώσεις για σημαίες άλλων κρατών μάλλον δεν θα έβγαζε κανένας" Απλά ψευδές! Αρκεί να θυμηθούμε το παιχνίδι ποδοσφαίρου των εθνικών ομάδων (Ελπίδων) Ελλάδος-Αλβανίας όπου μαθητής υπέστειλε την αλβανική σημαία και συνελήφθη αμέσως με τα ΜΜΕ να κάνουν λόγο για "ακροδεξιούς ανεγκέφαλους" , "ρατσιστές και ξενοφόβους" ή επιθέσεις εναντίον λαθρομεταναστών που βαφτίζονται "ρατσιστικές επιθέσεις" ακόμη κι αν δεν έχει καν εξιχνιαστεί όχι μόνο το κίνητρο, αλλά ούτε η εθνικότητα του δράστη (πχ περίπτωση δολοφονημένου μπαγλαντεσιανού μικρεμπόρου ναρκωτικών από αλλοδαπούς στην Αθήνα την ημέρα της δολοφονίας του Μανώλη Καντάρη). Τέλος δε γνωρίζω για τι ομάδες λέτε ούτε και ασχολούμαι με οργανώσεις ή...συλλογικότητες. Έκανα λόγο για ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος5/1/12, 3:55 μ.μ.

    φασιστακια μονο πισω απο τον η/υ μιλατε για βγητε κατα εξω να τα πουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος6/1/12, 12:12 μ.μ.

    τράβα στην τρύπα σου γιατί αμα σε πιάσω θα σου σπάσω όλα σου τα κόκαλα....που θα μας πείς και φασίστες.

    εμείς βγαίνουμε επίσημα με όνομα εσείς κρύβεστε, πάντε στον Νίκο Αντωνιάδη και πείτε τα αυτά τολμάτε ρε κότες...εε κότες!!!



    http://p-e-s-imathias.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όπως αντιλαμβάνεστε, το επίπεδο και από τις δύο πλευρές είναι αυτό: Τσαμπουκάς, μαγκιά, δίψα για ξύλο και άλλα "καλά".

    Και μετά μας λέτε ότι διαφέρει η μία πλευρά από την άλλη.

    Τα σχόλια αυτά κανονικά θα έπρεπε να μην δημοσιευθούν, καθώς τέτοιες συμπεριφορές είναι για άλλους χώρους (και χρόνους), αλλά αφού επιθυμείτε να βγάζετε το πραγματικό σας πρόσωπο (και οι δύο πλευρές επαναλαμβάνουμε), να μην σας το χαλάσουμε.

    "Φασιστάκια" και "αναρχάκια" σε ένα καζάνι βράζουν.

    Για τα περί αντικειμενικότητας που αναφέρονται παραπάνω, σημειώνουμε πως σε τέτοιες περιπτώσεις η αντικειμενικότητα είναι δεδομένη, η ψυχραιμία είναι το ζητούμενο. Απλά και ξεκάθαρα είναι τα πράγματα, όπως φροντίζουν να αποδεικνύουν οι δύο πλευρές, με κάθε ευκαιρία.

    Ψυχραιμία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. INVERIA.GR;;;

    Κανετ οτι ακριβως κατηγορήσατε οτι έκανα εγώ πιο πάνω, λέτε οτι δεν διαφέρουμε απο τους αριστεριστές διώτη είδατε ενα σχόλιο ενός ανώνυμου, αυτός που έγραψε το σχόλειο εγώ δεν τον ξέρο, οπότε καλήτερα να μην ξανα κατηγορήσετε εμάς χωρίς λόγο, δεν ειναι σωστό να μιλάτε για εμάς χωρίς εμάς...!!

    Υπεύθυνος Διαδικτυακής Ενημέρωσης
    Ν.Αντωνιάδης


    ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΗΜΑΘΙΑΣ
    http://p-e-s-imathias.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χαιρόμαστε που επίσημα διαχωρίζετε την θέση σας και "αδειάζετε" αυτόν που έβαλε το λινκ της σελίδας σας.

    Εφόσον δεν είναι δικός σας, τα σχόλιά μας δεν αφορούν (για την συγκεκριμένη περίπτωση) εσάς προσωπικά κε Αντωνιάδη, ούτε την ομάδα που εκπροσωπείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. το οτι έβαλε το λινκ μας δεν μου λέει κάτι διότι δεν γράφει όνομα οπότε...


    Υπεύθυνος Διαδικτυακής Ενημέρωσης
    Ν.Αντωνιάδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο