Παπαστάμκος: «Σε κρίσιμη συγκυρία η εκλογή μου ως αντιπροέδρου της Ευρωβουλής»

«Σε μία δυσχερή συγκυρία για την Ελλάδα και το ελληνικό πολιτικό σύστημα, οι συνάδελφοί μου τίμησαν με την ψήφο τους δύο Έλληνες Ευρωβουλευτές, την κα. Ποδηματά και εμένα, αναδεικνύοντάς μας Αντιπροέδρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» δήλωσε ο νέος αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου καθηγητής Γιώργος Παπαστάμκος για την εκλογή του,  όπως και  για την εκλογή της κ. Ποδηματά από το ΕΣΚ.  

«Στην περίπτωσή μου πιο δύσκολη ήταν η προκριματική εκλογή στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα. Ευχαριστώ θερμά τους συναδέλφους μου της Νέας Δημοκρατίας για τη στήριξή τους. Ευχαριστώ θερμά τους Έλληνες και Κυπρίους συναδέλφους μου για την ψήφο τους» πρόσθεσε.

Ο Ημαθιώτης Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξελέγη αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις εκλογές για τη σύνθεση του Προεδρείου του Σώματος, κατά τη διάρκεια της Ολομέλειας του Στρασβούργου.

Ο Έλληνας Ευρωβουλευτής κατήλθε στην εκλογική διαδικασία, ως ένας από τους επτά υποψηφίους που έλαβαν το χρίσμα από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση μεταξύ αυτών.

Πηγή: star.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο