Ξανά στην κορυφή η Βέροια: Νίκησε 0-1 στα Ψαχνά τον τοπικό Ηρακλή

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα πέρασε η Βέροια. Η "Βασίλισσα" με χρυσό σκόρερ τον Καλί, πέρασε νικηφόρα με 0-1 από τα Ψαχνά και επέστρεψε στο ρετιρέ της βαθμολογίας. Το ματς ήταν αμφίρροπο και κρίθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Η Βέροια είχε τον έλεγχο αλλά οι γηπεδούχοι ήταν πιο επικίνδυνοι.  

Στο πρώτο μέρος οι δυο ομάδες έμειναν στο 0-0. Έγινε ένα καλό ματς με αρκετές φάσεις. Η Βέροια είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και καλύτερη κυκλοφορίας της μπάλας ενώ ο Ηρακλής έψαχνε κυρίως αντεπιθέσεις. Οι γηπεδούχοι απείλησαν μόλις στο 5’. Ο Σέγκος μπήκε από τα δεξιά, έκανε την σέντρα, ο Αλεξάνδροβιτς πήρε την κεφαλιά αλλά ο Καντιμοίρης μπλόκαρε. 

Στο 13’ ήταν η σειρά της Βέροιας. Ο Ολαϊτάν έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι αλλά ο Τόλιος δεν δυσκολεύτηκε να το εξουδετερώσει. 
Στο 22’ ο Καλτσάς μπήκε από δεξιά στην περιοχή και έκανε την σέντρα, αλλά ο Καντί δεν έπιασε καλά την κεφαλιά που έφυγε άουτ. 
Στο 24’ ο Πλάτανος μπήκε από αριστερά, έκανε την σέντρα στον Θάνο, αλλά η κεφαλιά από την καρδιά της άμυνας, είναι εντελώς αδύναμη. 
Στο 41’ μετά από εκτέλεση φάουλ από τον Σέγκο, ο Ρεπετσάς πήδηξε μόνος του στο κέντρο της άμυνας, πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. 
Στο 44’ η Βέροια έφτασε κοντά στο 0-1. Ο Καλογέρης έκανε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή μετά από γύρισμα του Καντί, αλλά ο Πλάτανος έσωσε σίγουρο γκολ πάνω στην γραμμή.

Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια μπήκε δυνατά και πίεσε για το γκολ. Η πίεση της στα πρώτα 15 λεπτά της επανάληψης δεν έφερε καρπούς και αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να ισορροπήσουν και να απειλήσουν. 
Στο 59’ μετά από πολύ καλό σουτ του Αλεξάντροβιτς από το ύψος της περιοχής η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Καντιμοίρη. 
Στο 63’ ο Θάνος έπιασε την κεφαλιά από την σέντρα του Ζουλιώτη, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 69' σουτ έξω από την περιοχή του Σέγκου, η μπάλα έφυγε κόρνερ. Μπορεί η Βέροια να μην είχε τις κλασσικές φάσεις, χτύπησε όμως μια φορά και πέτυχε το γκολ. 
Στο 80’ ο Τόλιος δεν μπλοκάρει το σουτ του Ολαϊτάν έξω από την περιοχή, η μπάλα αναπήδησε στα χέρια του, χτύπησε στο δοκάρι και ο Καλί από κοντά με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Βέροια απλά διατήρησε το προβάδισμα της.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Αντώνης Πριόνας): Τόλιος, Ζουλιώτης, Πλάτανος, Ρεπετσάς, Γκοτοβός, Σανόκο, Λιόσης, Τσοκάνης, Σέγκος, Θάνος, Αλεξάντροβιτς.

ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Κανακούδης, Σαμαράς, Μπουλούτ, Καλογέρης, Καλτσάς,  Λανγκλέ (60’ Καλί), Ντιέ, Ολατάιν, Καντί (85’ Λαναρής).


Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

Καλλονή - Παναχαϊκή 0-1
Πανσερραϊκός - Βύζας 1-1
Φωκικός - Πιερικός 0-2
Ηρακλής Ψ. - Βέροια 0-1
Αγροτικός Αστέρας - Λάρισα 1-0
Θρασύβουλος - Εθνικός Αστέρας 5-0
Διαγόρας - Πλατανιάς (δ.δ.)

Βαθμολογία

1          ΒΕΡΟΙΑ 35
2          ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 34
3          ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 33
4          ΠΙΕΡΙΚΟΣ 25
5          ΑΝ. ΕΠΑΝΩΜΗΣ 24
6          ΑΝ.ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 23
7          ΑΕΛ 22
8          ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 22
9          ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 22
10        ΚΑΛΛΙΘΕΑ 22
11        ΚΑΛΛΟΝΗ 19
12        ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. 17
13        ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤ. 16
14        ΒΥΖΑΣ 16
15        ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧ. 14
16        ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 14
17        ΦΩΚΙΚΟΣ 14
18        ΔΙΑΓΟΡΑΣ 5

Πηγή: www.pliroforiodotis.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο