Δευτέρα 13/2: Ανοιχτά τα σχολεία στα πεδινά του Δήμου Βέροιας - Κλειστά στα Πιέρια

Ενημέρωση: 12/2, 8.07 μ.μ.

Εκδόθηκε η επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Βέροιας και επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που ανέφεραν πως όλα τα σχολεία του Δήμου Βέροιας θα λειτουργήσουν κανονικά αύριο Δευτέρα 13/2. Σύμφωνα με την ανακοινωση, τα σχολεία του ορεινού όγκου των Πιερίων, θα παραμείνουν κλειστά.
Μετά από πολλές μέρες διακοπής των μαθημάτων λόγω του χιονιά, πλέον εξαλείφθηκαν οι σοβαροί λόγοι ασφάλειας και οι μαθητές θα γυρίσουν στα θρανία τους.

Η επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Βέροιας αναφέρει τα εξής:

Από το Δήμο Βέροιας ανακοινώνεται ότι η λειτουργία των σχολείων θα διαμορφωθεί ως εξής: όλες οι Σχολικές μονάδες Α/θμιας Εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία) και Β/θμιας Εκπαίδευσης (Γυμνάσια και Λύκεια) του ορεινού όγκου των Πιερίων θα παραμείνουν κλειστές λόγω δυσκολίας εκτέλεσης των δρομολογίων ΚΤΕΛ. Τα υπόλοιπα σχολεία του Δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δημοσίευση σχολίου

21 Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/2/12, 7:23 μ.μ.

    γιατι να ειναι ανοιχτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/2/12, 7:26 μ.μ.

    Εμεις δηλαδη που είμαστε από πανόραμα πως θα κατέβουμε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως κατεβαίνατε πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/2/12, 7:30 μ.μ.

    ευχαριστώ για την διευκρίνιση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/2/12, 7:39 μ.μ.

    Υπαρχει πιθανότητα να αλλάξει η απόφαση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/2/12, 7:43 μ.μ.

    Πετρελεο δεν εχουμε και εσεις μας λετε για μαθιματα μεσα στο πσοφοκριο Α1 ΕΠΑΛ ΒΕΡΟΙΑΣ ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν προβλέπεται να αλλάξει ο καιρός, οπότε δεν προβλέπεται να παραμείνουν κλειστά. Αναμένουμε βεβαίως πάντα την επίσημη απόφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος12/2/12, 8:18 μ.μ.

    ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΚΑΙ ΣΧΟΛΑΜΕ 10.30 ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ 11.ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΤΟ ΚΤΕΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/2/12, 8:19 μ.μ.

    ΤΟ 1ο ΛΥΚΕΙΟ ΣΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμε 8.18 μ.μ.

    Τις επόμενες μέρες θα είναι τόσο δριμύ το ψύχος, αλλά φανταζόμαστε το ΚΤΕΛ θα φροντίσει για την ασφαλή μεταφορά σας. Αν δουν οι υπεύθυνοι ότι δεν μπορούν, θα εξεταστεί το θέμα σας κατά περίπτωση.

    Ανώνυμε 8.19 μ.μ.

    Δεν καταλαβαίνουμε γιατί θα πρέπει το Πανόραμα να ισχύει κάτι διαφορετικό από ότι σε όλα τα άλλα σχολεία του Νομού Ημαθίας (πλην των Πιερίων).
    Προφανώς και θα λειτουργήσει, άλλωστε μεγάλοι μαθητές φοιτούν εκεί, όχι παιδάκια δημοτικού.

    (Σημείωση: Βλέπεται πόσο δύσκολο είναι στην επικοινωνία μας το να γράφετε ως ανώνυμοι. Βάλτε ένα όνομα, έστω ενδεικτικό, να σας απαντούμε έτσι και όχι με... την ώρα που γράψατε!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος12/2/12, 8:37 μ.μ.

    μπορει να μασ ξαναδιοξουν στισ 10 πμ αυριο?οπωσ την αλλη φορα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μισό να μασήσουμε τα φύλλα δάφνης για να κάνουμε τον χρησμό....

    Χμ, μάλλον όχι! Αφού δεν προβλέπεται χιόνι.

    Σχετικά με το σχόλιο που βλασφημεί τα Θεία για την απόφαση του Δήμου (το οποίο προφανώς και δεν δημοσιεύουμε) και αναφέρει ότι στο ΕΠΑΛ υπάρχει πάγος και η θερμοκρασία είναι στους... -8, μάλλον θα πρέπει να μας διευκρινίσει για ποιο ΕΠΑΛ μιλάει, της Βέροιας ή του ΕΠΑΛ Μόσχας;

    Καταλαβαίνουμε πως σε κάποιες σχολικές μονάδες υπάρχει θέμα με το πετρέλαιο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να κλείσει το σχολείο. Να θυμίσουμε δε τις βαρυσήμαντες δηλώσεις των καθηγητών (μέσω της ΕΛΜΕ) που έλεγαν πως θα κλείσουν τα σχολεία αν δεν έχουν πετρέλαιο.

    Άρα, αν δεν έχετε πετρέλαιο, πρώτα στο Δήμο για την έλλειψη και δεύτερο στους καθηγητές για την μη αντίδραση θα πρέπει να απευθύνεστε.

    Πάντα φιλικά και προς ενημέρωσή σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος12/2/12, 9:22 μ.μ.

    Σε πειραξε που εβρισα τα θεια ε?
    αυτες η χαζομαρες που λες περι ΕΠΑΛ Μοσχας δεν σε πειραζουν?
    Λοιπον ακου και κατι ακομα αν γουσταρεις να πιγενεις 8:15 το πρωι στο λυκειο με τοσο κρυο και χαλασμενα καλοριφερ για την μηδαμινη παιδεια και αντε θα μου πεις οτι εσυ πας στην δουλεια σου ναι αλλα εκει πληρωνεσαι και περνεις και ενσημα ενω εμεις ξες τη περνουμε καθε μερα...
    (μην το σβησης γιατι σε αυτο δεν εβρισα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. για σας τ παιδια απο τον τριποταμο που και εγω απο εκει ειμαι πως θα κατεβουμε στο σχολειο το ξερω τα αστικα θα ανεβουν αλλα σε περιπτωσει που κατι γινη, τι γινεται πιος θα ειναι υπευθηνος...αφου ολλοσ ο δρομος ειναι παγωμενος...ηδη απο τωρα ολλα παγωσαν που να φτασει και το πρωι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συγγνώμη, γιατί μάλλον κάτι δεν πάει καλά, εμείς δεν πήγαμε σχολείο; Δεν έχουμε φάει κρύο; Αλλά μη μας λες ότι έχει -8, ούτε ότι έχει πάγο, την ξέρουμε καλά την περιοχή...

    Τώρα, σχετικά με την δουλειά που κάνουμε και από πληρωνόμαστε, άστο... Ρώτα να μάθεις με ποιους μιλάς και πόσο καλοπληρωμένοι είναι και πόσα ένσημα τους κόλλησαν.

    Σχετικά με την μηδαμινή παιδεία που λες, ναι όντως, αυτό το διαπιστώνουμε από πολλά σχόλια αναγνωστών μας - μαθητών (βλέπε το τελευταίο).

    Αντί να τα βάζετε με τους αρμόδιους, τα βάζετε με λάθος ανθρώπους, που σε τελική ανάλυση θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν (αναδεικνύοντας για παράδειγμα τα προβλήματά σας).

    Δεν πειράζει, εσείς είστε πιο μάγκες από εμάς τους... παχυλά αμειβόμενους! Καλή τύχη στην επίλυση του προβλήματός σας λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος12/2/12, 9:36 μ.μ.

    ΠΟ ΡΕ Π... ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΙΟΛΛΑΣ ΑΥΡΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κώστα, έχεις δίκιο για τον προβληματισμό σου, αλλά τα Αστικά θα πρέπει να φροντίσουν για την ασφαλή μεταφορά σας. Σε συνεργασία, προφανώς, με τον Δήμο, που πρέπει να ρίξει αλάτι ή να κάνει όποια άλλη απαιτούμενη ενέργεια.

    Το θέμα δεν είναι βέβαια ποιος θα έχει την ευθύνη, αλλά να μην συμβεί τίποτα κακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος12/2/12, 9:42 μ.μ.

    φιλε το ποσο πληρωνεσε και ποσα ενσημα σε κολανε ουτε που μας ενδιαφερει πραγματικα!
    αυτο ειναι προβλημα της γενιας σου και οχι της δικιας μας
    εαν θες να ξεσπασης πανε στην βουλη και οχι στο Blog σου γιατι εχετε γινει ολοι διαδηλωτες του καναπε και περιμενετε την γενια μας να βγαλει το φιδη απτην τρυπα
    εαν λοιπον θελεις ενα καλητερο αυριο σηκο ντισου και πανε κατω Αθηνα να διεκδηκησεις αυτα που ειναι δικα σου και αφτα που μου στερισες και το ποσο μαγκας εισαι δεν κολαει καθολου με αφτα που λες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Παρακαλώ θα ήθελα να ενημερωθώ εγκαίρως για το τι θα γίνει σε σχέση με τα παιδιά που μένουνε στο χωριό Τριποτάμου. Ο δρόμος είναι δύσκολος και η κατηφόρα ακόμα δυσκολότερη. Εκ μέρους όλων όσων κατοικούν σε περιοχές με σοβαρά προβλήματα μετακίνησης, πρέπει να γνωρίζω τι θα γίνει, τουλάχιστον όσο αναφορά τις απουσίες (Γιώργος, Μαθητής Λυκείου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιώργο μαθητή λυκείου, δεν υπάρχει κάτι περαιτέρω για να ενημερωθείς από επίσημης πλευράς. Να πάρετε το πρωί στα Αστικά για να μάθετε αν κάνουν δρομολόγια.

    Ανώνυμε 9.42 μ.μ.

    Είδες καλό μου παιδί τι κακό κάνει μια εβδομάδα χωρίς σχολείο; Έγινες κοτζάμ άντρας και ακόμη ορθογραφία δεν έμαθες, πόσο μάλλον να αντιλαμβάνεσαι το νόημα των λέξεων...

    Χαιρετισμούς από την Αθήνα, από όπου σου γράφω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο