Εργατικό Κέντρο Βέροιας: Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή σε 48ωρη απεργία (10-11/2) και συλλαλητήριο (12/2)

Η Διοίκηση του Εργατ/κού Κέντρου Βέροιας αποφάσισε να συμμετάσχει στην 48ωρη απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ την Παρασκευή 10/2 και Σάββατο 11/2/ 2012.Επίσης καλεί όλους τους εργαζόμενους, συνταξιούχους και άνεργους στο Συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας την Κυριακή 12/2/201.   

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε τι Εργατικό Κέντρο, αναφέρεται:

Απορρίπτουμε κατηγορηματικά αυτό το « πλαίσιο- συμφωνίας» της φτωχοποίησης και χρεοκοπίας της κοινωνίας και της οικονομίας και απαιτούμε την καταψήφισή του , ώστε να μην καταργηθούν όσα από τα ελάχιστα εργασιακά , οικονομικά , ασφαλιστικά και δημοκρατικά δικαιώματα έχουν απομείνει και κυρίως ο θεσμός των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

Απαιτείται αυτή την κρίσιμη ώρα που διακυβεύονται ΒΑΣΙΚΑ και ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ δικαιώματά μας η μέγιστη δυνατή ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ των δυνάμεων την εργασίας και της κοινωνίας ώστε να αποκρουσθεί αυτή η ΑΔΙΚΗ , ΒΑΡΒΑΡΗ, ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΗ συνταγή κοινωνικής χρεοκοπίας που εκβιαστικά και προκλητικά επιβάλλουν στη χώρα μας οι τοκογλύφοι δανειστές της Τρόϊκα και δυστυχώς αποδέχεται και υλοποιεί η κυβέρνηση και τα κόμματα που τη στηρίζουν .

Οι εργαζόμενοι και η κοινωνία αρνούνται κατηγορηματικά να ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ και θα συνεχίσουν αταλέντευτα και σταθερά τον ΑΓΩΝΑ και την ΠΑΛΗ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΟΛΟΙ στις Απεργίες και τα Συλλαλητήρια

ΕΡΓΑΤ/ΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο