ΑΠΟΨΗ: Αλώβητος και ακόμη πιο ισχυρός λόγω της υπεύθυνης πολιτικής του πορείας

Αν και το ΠΑΣΟΚ βγαίνει πληγωμένο από την διετή διακυβέρνησή του και πλέον αναζητεί νέα πρόσωπα και νέες "συνταγές", πολλώ δε μάλλον την ενότητα, φαίνεται πως μεμονωμένα πρόσωπα - στελέχη του στην Ημαθία δεν ακολουθούν την ίδια φθίνουσα πορεία και δεν έχουν την - φυσική ή μη - φθορά του χρόνου. Ένα τέτοιο πρόσωπο θεωρείται πως είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, άνθρωπος που ανδρώθηκε μέσα σε απλή οικογένεια και εδραιώθηκε στην Ημαθία ως ο άνθρωπος των αγροτών, από τον καιρό που ακόμη ασκούσε του επάγγελμά του, ως γεωπόνος.  

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια μια σταθερή τροχιά, πιστός στις αρχές του και πάντα δίπλα στον κόσμο που έμαθε και αγαπά: Την αγροτιά. Ωστόσο, όσο και αν ακούγεται περίεργο σε μερικούς, έχει πρόσβαση σε κάθε κοινωνικό και επαγγελματικό κλάδο, αλλά και σε όλες τις ηλικίες, προφανώς λόγω της δικής του προσωπικότητας, αλλά και του δυναμικού επιτελείου που έχει επιλέξει, που απαρτίζεται στην συντριπτική του πλειοψηφία από νέους ανθρώπους.

Κοντά στους αγρότες (πρόσφατο παράδειγμα η καθοριστική συμβολή του στην πληρωμή των αποζημιώσεων τα περασμένα Χριστούγεννα), δίπλα σε εργαζόμενους και βιοπαλαιστές, σε ανέργους και συνταξιούχους, αλλά χιλιόμετρα μακριά από συμφέροντα, περίεργες συναλλαγές και δοσοληψίες, ο Τάσος Σιδηρόπουλος πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να είναι και πάλι ο πρώτος και με διαφορά βουλευτής του κόμματός του στην Ημαθία.

Όχι επειδή δεν έχει ιδιαίτερο ανταγωνισμό, αλλά επειδή μετά από τόσα χρόνια σοβαρής και υπεύθυνης πολιτικής στάσης, ήρθε ο καιρός να "θερίσει" την αγάπη του κόσμου, που όλα αυτά τα χρόνια "έσπειρε" με την δική τους αγάπη...

Π. Κ.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Βαγγέλης4/2/12, 11:49 μ.μ.

    Μπράβο στον κ. Σιδηρόπουλο! Είναι τιμή για την Ημαθία να έχει τέτοιους υποψήφιους Βουλευτές! Που τόσο χρόνια κάνει πάντα το καλύτερο για τον τόπο μας. Όχι σαν τους άλλους τους ανίκανους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο