ΑΠΟΨΗ: Συνεχίζει δυνατά με την στήριξη της νεολαίας της ΝΔ και ανεβαίνει!

Πίσω - πίσω στην αίθουσα που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ημαθίας για την κοπή της πίτας καθόταν ο δικηγόρος και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Τάσος Μπαρτζώκας, χωρίς ωστόσο να μπορεί να τον χαρακτηρίσει κανείς "απομονωμένο", αφού περιβαλλόταν από πολλά μέλη της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας, αλλά και απλούς φίλους και υποστηρικτές του...  
 
Ίσως για αυτό να έπιασαν την... γαλαρία, αφού στα μπροστινά τραπέζια δεν μπορούσε να καθίσει μια παρέα πάνω των 30 ατόμων, όπως ήταν του Μπαρτζώκα. 

Όσον αφορά τον συμβολισμό της εικόνας, ο νεαρός δικηγόρος, που έλαβε επίσημη πρόταση από τον γραμματέα της ΝΔ για να είναι υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας, μάλλον έβαλε τα... γυαλιά στους "παλιούς", δείχνοντας πως οι νέοι θέλουν φρέσκο και, κυρίως, καθαρό και μακριά από πρακτικές του παρελθόντος αίμα, κάτι που, όπως δήλωσαν, το βρήκαν στο πρόσωπο του Τάσου Μπαρτζώκα.

Χαρακτηριστικά  ήταν εξάλλου τα όσα είπαν κάποιοι από την συγκεκριμένη παρέα: 
 
"Είμαι πεπεισμένη πως ο Αντώνης Σαμαράς θα επενδύσει σε εμάς τους νέους, θα μας δώσει την ευκαιρία να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας και δεν θα πέσει στην παγίδα των αριθμών και των μικροκομματικών συμφερόντων"
 
"Και μόνο από το γεγονός ότι διατηρεί στενούς δεσμούς με στελέχη από την Ημαθία, έχουμε την βεβαιότητα ότι θα τον συμβουλέψουν σωστά - αν βέβαια θέλουν το καλό του - και θα του προτείνουν ή θα τον πιέσουν ακόμα αν χρειαστεί, άτομα σαν τον Μπαρτζώκα και την Γιαννούτσου να τα έχει σίγουρα στο ψηφοδέλτιο"

"Πιστεύω στον Αντώνη Σαμαρά και πως θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάπτυξη και την αλλαγή της νοοτροπίας μας. Όμως, αν δω στο ψηφοδέλτιο πάλι τους ίδιους και δεν υπάρχει εκπροσώπηση με τουλάχιστον δύο ή τρεις νέους, μάλλον θα αναθεωρήσω τις απόψεις μου για την ειλικρίνειά του".

Υπήρξαν βέβαια και πιο "έντονες" απόψεις, κυρίως για τα μαχαιρώματα που υπάρχουν στη ΝΔ σχετικά με τις υποψηφιότητες, ωστόσο ειπώθηκαν εκτός... μικροφώνου.

Π.Κ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο