Θ. Θεοδωρίδης: «Πετώντας τα σκουπίδια στο δρόμο στην ουσία τα ξαναβάζουμε σπίτι μας»

Από την αντιδημαρχία Καθαριότητας εστάλη η παρακάτω ανακοίνωση: «Με τις προσπάθειες των εργαζομένων κατορθώσαμε να διατηρήσουμε την πόλη καθαρή και να κάνουμε την αποκομιδή των σκουπιδιών μέσα σε αντίξοες συνθήκες. Δυστυχώς βρεθήκαμε αντιμέτωποι όχι μόνο με ακραία καιρικά φαινόμενα αλλά και με την αδιαφορία, την ασυνειδησία και την ελαφρότητα ορισμένων –λίγων ευτυχώς- συμπολιτών οι οποίοι παρά το δριμύ χιονιά αποφάσισαν να επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο την πόλη κατεβάζοντας τα σκουπίδια τους και εναποθέτοντάς τα έξω από τους κάδους, στο δρόμο, με αποτέλεσμα όχι μόνο να γίνονται βορά των αδέσποτων ζώων αλλά και να παρασύρονται από τα χιόνια.  

Απευθυνόμαστε – κάνουμε έκκληση!- σε όλους να προστατεύσουμε το περιβάλλον και την καθαριότητα της πόλης. Οι σακούλες των σκουπιδιών δεν πρέπει να αφήνονται στο δρόμο σε καμία περίπτωση. Οι στάχτες από τα τζάκια δεν πρέπει να πετιούνται στα κοινά απορρίμματα αλλά να μπαίνουν σε ειδικούς σάκους αντοχής, καθώς υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς. Τέλος, ας σεβαστούμε όλοι το πρόγραμμα της αποκομιδής των απορριμμάτων, σύμφωνα με το οποίο τα σκουπίδια της πόλης μας μαζεύονται μόνο τις πρωινές ώρες εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

Αφήνοντας τα σκουπίδια στο δρόμο, με τον έναν ή άλλο τρόπο τα ξαναβάζουμε στο σπίτι μας».

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/2/12, 3:29 μ.μ.

    KAI ΕΓΩ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΣΧΕΔΟΝ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΤΕ!!!ΕΚΚΛΗΣΗ ΚΑΝΩ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΧΟΛΙΑ ΚΥΡ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΥΤΟΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο