Ο αποκριάτικος χορός του ΜΑΣ "Η Καλλιθέα"

Την Κυριακή 19/02/2012 πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, η αποκριάτικη γιορτή των τμημάτων του συλλόγου Μ.Α.Σ. «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ», στον χώρο του θεάτρου του 10ου Δημοτικού σχολείου.
Στην  κατάμεστη αίθουσα του αμφιθεάτρου άριστα διακοσμημένη από τις κυρίες του συλλόγου, μικροί κι μεγάλοι, ντυμένοι μασκαράδες, σκόρπισαν άφθονο κέφι και διασκέδασαν με την ψυχή τους, δημιουργώντας μια καταπληκτική ατμόσφαιρα χαράς.  

Η σάτυρα, το παιχνίδι, ο χορός, τα πειράγματα των μεγάλων αλλά και οι αστείες φατσούλες των μικρών παιδιών, δημιούργησαν ένα ευχάριστο κλίμα, με πρωταγωνίστρια την χοροδιδάσκαλο των παιδικών και εφηβικών τμημάτων του συλλόγου κα Ράνια Τοπαλίδου, σε ρυθμούς Latin,  με την μουσική επιμέλεια του Διαμαντή Λαζαρίδη.

Ο Μ.Α.Σ. «Η  ΚΑΛΛΙΘΕΑ» ευχαριστεί θερμά την διευθύντρια του 10ου δημοτικού σχολείου κα Δαλακούρα Κατερίνα, για την παραχώρηση του θεάτρου, τις γυναίκες του συλλόγου, οι οποίες σε συνεργασία με τις μητέρες των παιδιών, ετοίμασαν πλούσια εδέσματα,  που απόλαυσαν οι παρευρισκόμενοι. 

Επίσης ευχαριστούμε  τα παιδιά όλων των τμημάτων, τους γονείς τους, για    την συμμετοχή τους και η βραδιά  έκλεισε, σε κλίμα ευφορίας ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο