Άρχισε από νωρίς η δουλειά και η... γκρίνια

Λίγες έχει ώρες που πέφτει το χιόνι και ήδη πολλοί άρχισαν να παραπονιούνται... Είναι κατανοητό πως όλοι θα ήθελαν από την πρώτη στιγμή όλοι οι δρόμοι να είναι πεντακάθαροι, ωστόσο ας είμαστε ρεαλιστές... Θα αξιολογήσουμε όλοι μας το αν και κατά πόσο ανταποκρίθηκε ο Δήμος στον χιονιά, αλλά ας δουλέψουν πρώτα!   

Η φωτογραφία είναι από την οδό Κουντουριώτη, μας την έστειλε αναγνώστης μας, ενώ είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι τα μηχανήματα δουλεύουν από τις 6 το απόγευμα...

Όλα στην ώρα τους, λοιπόν, και η κριτική και οι έπαινοι...

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Παπαστεφανής Αναστάσιος2/2/12, 11:35 π.μ.

    Εάν γινόταν σωστή δουλειά (όχι από τους εργάτες του Δήμου που προσπαθούν με την ψυχή τους για το καλύτερο παρά τις αντίξοες συνθήκες ) δεν θα υπήρχε γκρίνια αυτό δεν το αντιλαμβάνεστε ? Τόσες μέρες έχει βουίξει ο τόπος ότι από Τετάρτη θα ρίξει πατσαβούρια και τι έκαναν ? Οργάνωση μηδέν και εξαιτίας της ανοργανωσιάς και της αναλγησίας τους , την πληρώνουν και οι εργάτες που προσπαθούν να καθαρίσουν τους δρόμους και οι κάτοικοι της Βέροιας . Θυμηθείτε παλαιότερα χρόνια κατά τα οποία όλοι οι δρόμοι της Βέροιας ήταν ανοικτοί δηλαδή αντί να πάμε προς το καλύτερο πάμε στο χειρότερο , εδώ κολλάει η παροιμία του κάθε πέρσι και καλύτερα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο