"Μόνο αντιπροσωπεία μαθητών στην εξέδρα επισήμων την 25η Μαρτίου"

Από τον αναγνώστη μας κ. Χρ. Παπαθανασίου λάβαμε επιστολή δια της οποίας καταθέτει μια εύστοχη πρόταση σχετικά με την επικείμενη παρέλαση της 25ης Μαρτίου, προκειμένου να αποφευχθεί εκ νέου η ματαίωσή της (βλέπε περασμένη επέτειο 28ης Οκτωβρίου) ή να σημειωθούν έκτροπα.
Στην επιστολή αναφέρεται:  

" Κύριε Βουδούρη,

Επειδή πλησιάζει η παρέλαση της 25ης Μαρτίου και για να μην  έχουμε και πάλι διαμαρτυρίες και ενδεχόμενα έκτροπα (είδατε τι έγινε στην Ρόδο), έχω να κάνω μία πρόταση προς της αρχές της πόλεως μας.   

Στην εξέδρα των επισήμων να μην ανέβει κανείς πολιτικός ή άλλος εκπρόσωπος, παρά μόνο μία αντιπροσωπεία  μαθητών από όλα τα σχολεία της Βέροιας και με αυτό τον τρόπο να τιμήσουμε την νεολαία μας που είναι το μέλλον  της Πατρίδας μας και ταυτόχρονα να τους ζητήσουμε συγγνώμη για τα δεινά που τους επιφυλάσσει το μέλλον και για τα οποία είμαστε όλοι υπεύθυνοι. 

Σας παρακαλώ αυτό το μήνυμα να το στείλετε σε όλες της αρχές. 

Ευχαριστώ για την φιλοξενία  

Χρ. Παπαθανασίου "

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/3/12, 6:51 μ.μ.

    Πολυ σωστη η προταση σας. Ετσι θα τιμηθει η επετειος οπως ακριβως αρμοζει αλλα και θα εκτονωθει η αγανακτιση του κοσμου προς τον πολιτικο κοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω ότι και οι ανάπηροι πολέμου, δικαιούνται να είναι επάνω στην εξέδρα και όχι απέναντι.

    Πάντως να μην είναι στην εξέδρα οι πολιτικοί, είναι πρόκληση, ακόμη και για τους μαθητές αλλά και για εμάς.
    Οι οποίοι μαθητές,θα ετοιμάζονται να αποτρέψουν την παραδοσιακή κίνηση κλίσης της κεφαλής,αποστρέφοντας το κεφάλι από την άλλη πλευρά, δηλώνοντας έτσι με το δικό τους τρόπο την αποστροφή τους στο πολιτικό σύστημα.

    Όπως ετοιμάστηκαν να κάνουν την προηγούμενη φορά εδώ στη Βέροια.Αλλά τελικά ματαιώθηκε με μεγάλη ευκολία η παρέλαση και προς απογοήτευση των μαθητών και των γονέων τους που άδικα περίμεναν να τους καμαρώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρ.Παπαθανασίου11/3/12, 12:09 μ.μ.

    Κυρία Αννα ,εγώ δεν έκανε πρόταση με το σκεπτικό πιός δικαιούται να είναι στην εξέδρα και πιός όχι.Απλά να μην είναι οι συνήθεις 'υποπτοι ,,αυτοί δεν έχουν κανένα δικαίωμα να είναι στην εξέδρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Παπαθανασίου,εξέφρασα πάνω στην πρόταση σας μία επιπρόσθετη προσωπική άποψη.Φυσικά και δεν αμφισβητώ το σκεπτικό σας, το σέβομαι αλλά και συμφωνώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/3/12, 1:31 μ.μ.

    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ - ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ... Ναί, τα παιδιά της πόλης δικαιούνται να ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΟΥΝ το ίδιο και οι φαντάροι μας. ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ, ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο