Βέροια: 29 συλλήψεις υπό τον φόβο επεισοδείων

Οι 29 προσαγωγές ατόμων το πρωί της 25ης Μαρτίου, εξελίχθηκαν σε ισάριθμες συλλήψεις από την Ασφάλεια Βέροιας και τα 29 άτομα οδηγούνται στον Εισαγγελέα υπηρεσίας, για να αποφασίσει αν θα ακολουθηθεί η αυτόφορη διαδικασία ή αν θα οριστεί τακτική δικάσιμος! Εν τω μεταξύ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ημαθίας με ανακοίνωσή της απαιτεί την άμεση απελευθέρωση όλων των συλληφθέντων.   

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται η ηλεκτρονική εφημερίδας "Χρονικά", οι 29 συλληφθέντες κρατούνται στα κρατητήρια της Βέροιας και είναι όλοι μέλη του "Μπαρούτι".

Δημοσίευση σχολίου

69 Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/3/12, 11:26 μ.μ.

    Η ξεφτιλα στο μεγαλειο της. Χωρις να γινει το παραμικρο "μπαγλαρωσαν" "προληπτικα" 30 ατομα και τωρα τους πανε και στον εισαγγελεα!!!!!!!

    Ελλας και ΕΛΑΣ το μεγαλειο σου....

    Κανονικα πρεπει ολοι αυριο να παμε για διμαρτυρια εξω απο τα δικαστηρια. Αλλα που εμεις μονο για καφετεριες ειμαστε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/3/12, 11:54 μ.μ.

    Μπράβο στα παλικάρια της Αστυνομίας, καλά κανανε! Αρκετα ανεχομαστε απο αυτα τα μελη που κανουν οτι θελουν σε παρελασεις και εκκλησιαστικες εορτες! Ολοι υπερ της Αστυνομιας αύριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/3/12, 12:29 π.μ.

    Όποιος δεν σέβεται το νόμο αυτά παθαίνει. Για εξύβριση των αστυνομικών είναι μέσα. Ίσως τώρα στρώσουν χαρακτήρα. Συγχαρητήρια στο Α.Τ Βέροιας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/3/12, 6:31 π.μ.

    Επιτελους! Χιλια μπραβο στην Αστυνομια της πολης μας... Μια απειροελαχιστη μειοψηφια κανει οτι θελει τοσο καιρο. Επιτελους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/3/12, 11:07 π.μ.

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΣΑΣ,ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΟΚΟΜΜΕΝΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.ΤΟ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΟΝΟ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΤΑΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος26/3/12, 11:11 π.μ.

    ΑΝ ΤΟ 21 ΟΙ ΕΞΑΘΛΟΙΩΜΕΝΟΙ ΥΠΑΚΟΥΑΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΝΟΙΧΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ.(ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΥΠΑΚΟΥΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος26/3/12, 1:47 μ.μ.

    Μακάρι να γίνει το ίδιο σε περίπτωση που επαναληφθουν τα περσινά έκτροπα την ώρα που περνούσε ο επιτάφιος και βρίζαν τα θεία και είχαν την μουσική τέρμα μέχρι τις 6 το πρωί χωρίς να τολμάει να τους κάνει παρατήρηση κανείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος26/3/12, 4:11 μ.μ.

    Καλά θα ήταν όσοι ανοίγουν το στόμα τους και λένε ότι τους κατεβαίνει να μαθαίνουν καλύτερα από πριν τι έχει πραγματικά συμβεί!!Προφανώς τέτοιες αντιλήψεις έχουν μόνο όσοι ζουν σ'έναν άλλο κόσμο και δεν μπορούν να αντιληφθούν τι πραγματικά γίνεται γύρω τους ή κάποιο κόμπλεξ κουβαλάνε από παιδική ηλικία όπως οι περισσότεροι που διάλεξαν να κάνουν τη δουλειά του <>!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος26/3/12, 4:13 μ.μ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ.ΑΤΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ.ΜΠΡΑΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος26/3/12, 4:50 μ.μ.

    Επιτελους εισακουστηκε η επιθυμια της πλειοψηφιας σε αυτη την πολη και αυτος ο μικρος αριθμος ατομων απομονωθηκε αμεσα απο την αστυνομια. Μακαρι η Αστυνομια να αντιδρασει με παρομοιο τροπο αν ξαναπροκαλεσουν τους υπολοιπους πολιτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος26/3/12, 6:31 μ.μ.

    Ανώνυμε 11.07 και 11.11 (μάλλον είστε το ίδιο πρόσωπο) κάποιος πρέπει να σας πει πως οι αγωνιστές του 21 αγωνίζονταν για "για του Χριστού την πίστη την αγία και της πατρίδος την ελευθερία" άρα και μόνο η σύγκριση των εθνομαρτύρων προγόνων μας με αυτά τα ναρκομανή, ανθελληνικά και αντίχριστα υποκείμενα καθίσταται τουλάχιστον άτοπη.
    Ένας19χρονος Βεροιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος26/3/12, 6:33 μ.μ.

    Με αυτές τις παλαιολιθικές αντιλήψεις και αυτή την αδιαφορία για το μπάχαλο που επικρατεί φτάσαμε ως εδώ. Αυτή η μειοψηφία, όπως λέτε παλεύει και για εσάς και για τα παιδιά σας. Απορώ πως υπάρχουν ακόμα τέτοια άτομα σαν και εσάς, που δεν καταλαβαίνουν ότι δημοκρατία πλέον δεν υπάρχει και βρισκόμαστε σε χούντα, καθώς μας εκβιάζουν για να προστατέψουν τα τομάρια τους. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος26/3/12, 8:44 μ.μ.

    Ανώνυμε 6.33 πιστεύετε πως αυτά τα α- ναρχικά πρεζόνια παλεύουν για το μέλλον μας, αμαυρώνοντας θρησκευτικές και εθνικές εορτές, οι οποίες πραγματοποιούνται για να τιμήσουμε αυτούς που δώσανε το αίμα τους για μας και τα παιδιά μας; Για όνομα του Θεού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος26/3/12, 8:53 μ.μ.

    Και όσον αφορά τα περί "χούντας" δεν ευσταθούν. Αν είχαμε πραγματική χούντα κάτι τέτοια κατακάθια θα βρίσκονταν ήδη στον φυσικό τους χώρο (σωστά μαντέψατε) και δεν θα τους άφηναν να αλωνίζουν τόσο καιρό ανενόχλητους. Βέβαια, κάλλιο αργά παρά ποτέ, οπότε τα συγχαρητήρια μου προς την Αστυνομική Διεύθυνση και τους αστυφύλακες της Βέροιας είναι αυτονόητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος26/3/12, 9:14 μ.μ.

    ΦΙΛΕ 19ΧΡΟΝΕ ΒΕΡΟΙΩΤΗ ΠΕΣ ΤΑ!!! ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΠΕΡΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ, ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΕΡΑ, ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΠΟΔΙΟ! ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΣΑΣ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!

    ΛΥΠΑΜΑΙ ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΡΙΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ! ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΣΑΣ;; ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ! ΑΥΡΙΟ ΟΜΩΣ ΑΝ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΑ, ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΛΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος26/3/12, 9:26 μ.μ.

    Οτι υπαρχουν τοσοι φασιστες στην Βεροια δεν το περιμενα.

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ.

    Μονο επι χουντας συνεβαιναν αυτα. Προληπτικες προσαγωγες και καλα για εξακριβωση στοιχειων και μετα τους φορτωνουμε κατηγοριες και τσουπ στον εισαγγελεα! Απιστευτα πραγματα εν ετη 2012!!!!
    Το φασισταριο καλα κρατει...

    Αυτο ειναι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    Εκαναν κατι τα παιδια? ΟΧΙ. Αν ειχαν κανει το παραμικρο μαζι σας να τους βαλουν μεσα και να τους τιμωρησουν αναλογως. Επειδη ομως ξερω ακριβως τι εγινε σας λεω οτι δεν εγινε τιποτα. Τωρα το τι εκαναν περισυ δεν το ξερω. Να σε βαζουν μεσα ομως χωρις λογο ειναι ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ.

    Αντε καληνυχτα Ελληναρες που ποιος ξερει τι λαμογιες κανετε στην καθημερινοτητα σας . Για τυπους σαν και εσας η Ελλαδα εφτασε εκει που εφτασε. Πειτε ναι σε ολα να αισθανθειτε καλυτερα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χαλαρώστε λίγο με τις εκφράσεις του τύπου "πρεζόνια". Αν έχετε τα κότσια, βγείτε και αποκαλέστε τους έτσι δημόσια και επώνυμα. Και γενικότερα, σταματήστε επιτέλους να εκμεταλλεύεστε την φιλοξενία του InVeria και την ανωνυμία του διαδικτύου για να ξεσπαθώνετε.

    Παρακαλούμε στο εξής τα σχόλια να είναι φειδωλά σε παραπανίσιους χαρακτηρισμούς.

    Στην τελική, ποιος σας είπε ότι είναι πρεζόνια; Το γεγονός ότι είναι κάποιος αναρχικός ή ταραξίας ή οτιδήποτε άλλο, δεν το κάνει αυτόματα πρεζόνι.

    Προσπαθήστε όσοι λέτε τέτοια πράγματα να ξεκαθαρίσετε πρώτα τις έννοιες.

    Ευχαριστούμε για την κατανόηση (όσοι την δείξουν) και στο εξής δεν θα επιτραπούν άλλα τέτοια σχόλια, από και προς οποιαδήποτε πλευρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος26/3/12, 11:33 μ.μ.

    Εδω Inveria εχεις αδικο. Δηλαδη περιμενεις να βγουμε και επωνυμα να κατηγορησουμε τα μελη αυτα; Οκ. Αν ομως αυριο μας την εχουν στημενη καποιοι απο αυτους, θα εχεις τα κοτσια να βγεις μετα να παραδεχτεις οτι ηταν η ομαδα αυτη ή θα λες πως ισως να ηταν καποια μελη ομως δεν εκφραζει απολυτα την ιδεολογια τους η πραξη αυτη;

    Και κατι αλλο: οσους μας χαρακτηριζουν φασιστες και αλλα συναφη, γιατι δεν βγαινεις να πεις και σε αυτους να βγουνε επωνυμα και δημοσια να μας κατηγορησουν; Για τον αλλον που κανει ειρωνικα σχολια περι μπατσων, παπαδων και μας λεει και ντροπη μας γιατι δεν λες τιποτα;

    Ιnveria σας παω ρε παιδια, ομως παρακαλω πολυ ζυγιστε λιγο καλυτερα τις αποψεις σας.

    Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος26/3/12, 11:52 μ.μ.

    Μου φαίνεται πως κάποιοι κλείνουν τα μάτια για να μην αντικρίσουν την αλήθεια, που είτε δεν τους αρέσει, είτε τους φοβίζει.
    Και Ανώνυμε 8.44 δεν μιλάω για την ομάδα αυτή των παιδιών, αλλά για τις υπόλοιπες ομάδες που βγήκαν και φώναξαν τα συνθήματα τους. Λέτε ότι είστε ενάντιοι σε αυτή την κατάσταση που επικρατεί και κάθεστε στις πολυθρόνες σας και κλαίγεστε που κάθε μέρα σας κόβουν το μισθό. Ε, ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ! Μη στρογγυλοκάθεσαι μόνο και περιμένεις από τους άλλους.
    Όσον αφορά τη χούντα, ξύπνα εσύ που λες πως δεν υπάρχει και αναλογίσου, τουλάχιστον για χθες, πόσοι αστυνομικοί προστάτευαν τους πολιτικούς ΣΑΣ για να μην πάθουν κανένα κακό.
    Και περί πατρίδας και θρησκείας, γι' αυτά πολέμησαν οι ήρωες που γιορτάσαμε χθες, και που στις μέρες μας όλα αυτά που κατέκτησαν με κόπο και θυσίες, ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ.
    Και αν γνωρίζατε την κατάσταση, θα ξέρατε ότι μάζεψαν και πολίτες που δεν ανήκαν σε αυτή την ομάδα, αλλά απλά τους φάνηκαν ύποπτοι.!
    Και μετά μου λες δεν έχουμε χούντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμε 26 Μαρτίου 2012 11:33 μ.μ.

    Το ίδιο ισχύει και για εμάς. Εμείς είμαστε επώνυμοι και επώνυμα εκφράζουμε τις απόψεις μας. Σεβαστή η ανωνυμία, αλλά ας μην λειτουργεί εις βάρος της δικής μας επωνυμίας!

    Έχουμε αποδείξει στο παρελθόν πως έχουμε και κότσια και ό,τι άλλο χρειάζεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Και απειλές δεχόμαστε, και τραμπουκισμούς, αλλά - για να μην λέμε και ό,τι να΄ναι - κανείς δεν επιχείρησε να προχωρήσει παραπέρα (προς το παρόν).

    Και βεβαίως, για να μεταδώσουμε μια πληροφορία, θα είμαστε βέβαιοι, όχι επειδή το είπε κάποιος. (Αν ήταν έτσι, εμείς θα ήμασταν Χρυσαυγίτες, μέλη του "Μπαρούτι"!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος27/3/12, 1:17 π.μ.

    Ευχαριστω για την απαντηση παιδια του inveria. Θα ηθελα απλα να πω κατι στον παραπανω αναγνωστη που μιλαει περι χουντας. Φιλε μαλλον εχεις μπερδεψει καταστασεις... Αν ηταν χουντα, τωρα και εσυ και ολες οι ομαδες τυπου μπαρουτι δεν θα υπηρχαν! Οποτε 1ο λαθος σου...
    Επίσης, λες για πολιτικους ΜΑΣ. Κι ομως εσυ που τα λες αυτα, εσυ πιθανον να ησουνα απο τους πρωτους που ετρεχες πισω απο τους... πολιτικους ΜΑΣ. Αν οχι εσυ προσωπικα, πολλοι συμπολιτες μας... Και μην μου πεις οχι, διοτι τα ποσοστα των δυο κομματων τοσα χρονια νομιζω πως δεν μπορεις να τα αμφισβητησεις. Και ερωτω εγω: ΤΟΤΕ πάλι εφταιγε η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;;; Οταν ψηφιζατε ολους αυτους που φερανε το κρατος μας σε αυτη την κατασταση μηπως παλι τοτε η αστυνομια εφταιγε για τις επιλογες σας στη καλπη;; Επιτελους ας αναλαβουμε τις ευθυνες μας... ΔΕΝ φταινε ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ! ΑΛΛΑ και ΟΣΟΙ απο ΜΑΣ τους ψηφιζαν!
    Αλλα πολλοι απο εσας δεν νοιαζοσασταν οταν πεινουσε ο διπλανος και εψαχνε στα σκουπιδια για να βρει να φαει. Απλα αδιαφορουσατε ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ! Τωρα που χασατε τις δουλειες σας ή σας κοψανε τους μισθους τωρα ξυπνησατε ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ και δεν ξερετε ποιος σας φταιει.
    Δηλαδη τι θελετε; Να μην υπηρχε ισχυρη αστυνομια ωστε να πλησιασετε και να κανετε κακο στους πολιτικους; Να τους χτυπησετε; Να τους σκοτωσετε; Ε τοτε αν θελετε αυτα, ΕΣΕΙΣ ειστε η χουντα! Τη μαγκια σου δεν θα την δειξεις με το να επιτεθεις ή να εξυβρισεις πολιτικους και αστυνομικα οργανα. Την μαγκια σου φιλε πολιτη θα την δειξεις στην καλπη! Και οχι μονο εσυ, αλλα ΟΛΟΙ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος27/3/12, 11:12 π.μ.

    Εγώ που λες ανώνυμε 1.17 δεν ανήκω σε καμία ομάδα, απλά παλεύω για το μέλλον μου, το όποιο έχετε καταστρέψει με τις "κολλημένες" αντιλήψεις σας.
    Ανήκω στην "ομάδα" των φοιτητών και δεν τρέχω πίσω από καμία παράταξη ή κόμμα, όπως θες πες το, αλλά προτιμώ να πηγαίνω στις πορείες των άλλων ομάδων, όπως οι Αγανακτισμένοι ή οι καθηγητές, που δεν νομίζω ότι θα τους εντάξεις σε κάποια παράταξη, και να δείχνω ότι ενδιαφέρομαι για την πατρίδα μου και για την ίδια μου τη ζωή, αντί να κάθομαι και να περιμένω κάποιον άλλον για να λύσει αυτά που με απασχολούν.
    Και τη μαγκιά σου όπως λες δεν την δείχνεις μόνο στις κάλπες, που θα πας και ΑΝΩΝΥΜΑ θα ρίξεις την ψήφο σου, αλλά στο δρόμο, που θα σε δουν οι άλλοι να παλεύεις για το μέλλον σου, και δεν εννοώ χτυπώντας και πετώντας πράγματα, αλλά ΑΠΛΑ φωνάζοντας συνθήματα, μπας και ξυπνήσει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος27/3/12, 11:48 π.μ.

    Και όσον αφορά τη χούντα, δεν ξέρω ΑΝ πρόσεξες στην παρέλαση τα κιγκλιδώματα που δεν άφηναν τους πολίτες ούτε να κουνηθούν. Ξύπνα και δες τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως θα ήθελες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος27/3/12, 6:25 μ.μ.

    ειμαι πατερας παιδιου ΜΕ ΣΥΝΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΙΔΕΕς ΝΕΕς ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕςΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟς ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ....
    ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑς ΑΠΟ ΤΟΥς 29 .ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥς ΣΥΝΤΡΟΦΟΥς ΤΟΥ ΠΟΥ ΞΕΛΑΣΠΩΣΑΝ ΤΗΝ ΤΗΜΗ ΤΗς ΓΕΝΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑΙ
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ
    ΛΕΩΝΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος27/3/12, 7:50 μ.μ.

    Να αποσαφηνίσουμε ένα δυο πράγματα, τα οποία η κακή πληροφόρηση και ο έμφυτος κρετινισμός ορισμένων έχει συσκοτίσει. Η συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων κινητοποιήθηκε επειδή υπήρξε η πληροφορία πως μέλη της Χρυσής Αυγής θα παρίσταντο, όπως και πέρσι άλλωστε, στην παρέλαση. Βέβαια τότε κανείς από εσάς τους όψιμους υπερασπιστές της νομιμοφροσύνης δεν έκανε κιχ, προφανώς επειδή κατά τη γνώμη σας η παρουσία φασιστών τιμά και λαμπρύνει την πόλη μας περισσότερο από κάποια «ναρκομανή ανθελληνικά κι αντίχριστα υποκείμενα». Ντροπή σας συμπολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος27/3/12, 11:45 μ.μ.

    Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΙ 28...
    ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...
    ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΦΙΛΕ ΠΑΤΕΡΑ, ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΡΟΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΟΤΕ ΟΚ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΠΑΝΤΩΣ. ΚΡΙΜΑ, ΑΛΛΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΤΡΑΕΙ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος28/3/12, 1:19 π.μ.

    ΑΚριβως οπως τα λεει ο προηγουμενος. Η παρελαση που δηθεν προστατεψαν οι ακατανομαστοι (μετα απο το τελευταιο συμβαν οταν τους βλεπω θελω να τους φτυνω),δεν τους ενδιεφερε καθολου και ουτε φυσικα ειχαν σκοπο να την εμποδισουν ή οτι αλλο τους προσαπτουν. Συγκεντρωθηκαν μηπως και εμφανιστουν οι νεοναζι φασιστες της χρυσης αυγης.
    29 μαιου στο δικαστηριο ολοι απεξω να αντιδρασουμε στην χουντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος28/3/12, 6:42 π.μ.

    Επειδη μαλλον αθελα τους εχουν καταντησει ενα πολυτιμο γραναζι του συστηματος, μην τους φανει περιεργο αν η χρυση αυγη παρει εκλεξιμο ποσοστο στις επικειμενες βουλευτικες εκλογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος28/3/12, 8:32 π.μ.

    ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΑΞΙΑ ΛΟΓΟΥ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ! ΑΠΑΙΔΕΥΤΑ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ. ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ. ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΤΩΡΑ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ. ΕΝΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ! ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΙΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ. ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟΝ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ. Η ΒΕΡΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΡΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος28/3/12, 8:36 π.μ.

    Αν οι μπαρουτιδες ειναι με την Ελλαδα και την επανασταση του 21 ας μην φωναζουν τα σκοπια μακεδονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος29/3/12, 3:03 π.μ.

    Τουλάχιστον έμεις είμαστε στους δρόμους και αντιδράμε σε αυτά που συμβαίνουν στις ζωές μας και στις δικές σας. Είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς μαζι μας, σήκω από τον καναπέ σου και πάλεψε για το μέλλον το δικό σου και των παιδιών σου. Και για να ξεκαθαρίσω κάτι (για όσους δεν μας γουστάρουν) δεν ησυχάσατε ούτε εσείς ούτε τα αφεντικά σας από εμάς. Είναι τιμή σε ανθρώπους που αγωνίζονται η ποινή της αντίστασης κατά της αρχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος29/3/12, 12:19 μ.μ.

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΙΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ,ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟΣ ΚΑΙ
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΤΡΥΚΥΜΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΟΛΑΚΕΡΟ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΟΣ...ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΠΟΥ ΕΠΝΙΞΕΣ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ ΣΟΥ...ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ.ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΟΜΑΣΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑ...ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΣ ΜΥΑΛΑ ΤΑ ΣΠΡΩΞΑΝ ΕΚΕΙ...
    ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΛΕΝΞΕΙΣ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΘΕ ΠΩΣ
    ΕΙΝΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ,ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΧΟΛΩΝ,ΜΑΘΗΤΕΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ...
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ,ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΦΟΔΙΑ, ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ,ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ,ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.
    ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΑ,ΔΙΟΤΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ...ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤOYΣ,ΕΝΩ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟI, DILIVERI,ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΙ Κ.Λ.Π. MEXRI NA BΡΕΘΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΠΙΚΕΡΔΕΣ...ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ....ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΙΞΩ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ...ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ.
    ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ...!!!!
    ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΕΕΕ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΟΛΗΜΕΡΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΝΥΚΤΙΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΒΑΡΒΑΤΟ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ ΟΣΩΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΡΑΤΙΕΣΤΑΙ ΚΑΛΑ ,Η ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ,ΒΑΡΒΑΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ...ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΙΟΥΣ...ΔΗΛ,
    ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ,ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΧΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ,
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΝΥΧΡΟ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ
    ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ...ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΗΘΟΣ!!!!
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΡΟΠΑΛΑ ,ΑΛΛΑ ΠΑΝΟ....ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΚ;
    ΟΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΜΑΡΙΑ...ΠΟΥ ΚΑΑΑΑΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΡΙΑΛΥΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΡΙΑΛΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΥΛΟΥΘΟΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΑΔΕΣ ΞΑΠΛΑ...ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΤΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΛΟΣΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ... ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΛΕΙΨΕΙΜΟ ΣΩΣΤΑΑ !!!
    ΝΙΩΘΩ ΤΟΣΗ ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ
    ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΟΥ!!!

    ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ
    ΜΙΑΣ ΜΑΝΑΣ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 29
    ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος29/3/12, 2:19 μ.μ.

    3 ημέρες για την αυτονομία αυτοοργάνωση & αυτομόρφωση

    και τις 3 ημέρες:

    13:00 συντροφική κουζίνα

    στο στέκι baruti

    σάββατο-κυριακή

    πάγκος ελευθεριακών

    εκδόσεων

    στην πλ.Δημαρχείου







    παρασκευή 6 απριλίου

    17:00 ομάδα «Νέα Γουινέα»

    «για την αυτοδιαχείριση

    της καθημέρινης μας ζωής»

    παρουσίαση κατασκευής

    φωτοβολταικού πάνελ

    στην πλατεία δημαρχείου

    21:00 live στο στέκι με τους

    Mitic Threesome



    sάββατο 7 απριλίου

    17:00 παρουσίαση

    ελευθεριακών εκδόσεων

    στην πλατεία δημαρχείου

    21:00 live στην πλατεία δημαρχείοιυ

    ΗΡΩΑΣ-ΚΙΜΩΝΑΣ (hip-hop, καβάλα)

    FYAH FIST (reggae dancehall, θεσ/νίκη)

    P.R.C (hip-hop, βέροια)

    D.F.C (hip-hop, θεσ/νίκη)



    κυριακή 8 απριλίου

    17:00 παρουσίαση-κουβέντα

    για την ελευθεριακή μάθηση

    και την αυτομόρφωση

    στην πλ.Δημαρχείου

    18:00 κουκλοθέατρο

    «υπήκοοι δίχως βασιλιά»

    απο την ομάδα jovajoa

    στην πλ.Δημαρχείου

    18:30 παρουσίαση

    τεχνικές φυσικής δόμησης

    (πληθιά, cob, τκλ…)

    στην πλ.Δημαρχείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος29/3/12, 8:29 μ.μ.

    "Η συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων κινητοποιήθηκε επειδή υπήρξε η πληροφορία πως μέλη της Χρυσής Αυγής θα παρίσταντο, όπως και πέρσι άλλωστε, στην παρέλαση.". Δηλαδή, τι? Αν έρχονταν χρυσαυγίτες θα έπρεπε να τους επιτεθούν για να τους διώξουν? Δημοκρατικά, ε?? Πέρυσι που ήταν μοίρασαν εφημερίδες, φώναξαν συνθήματα και έφυγαν. Δεν έκαναν φασαρία ή καμιά ζημιά. Δικαίωμά τους και του καθένα να πάει όπου θέλει. Αν ασκήσουν βία, τότε ναι. Αλλά όχι "πολλές φορές έχουν ασκήσει" δηλαδή συλογική ευθύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος30/3/12, 11:13 π.μ.

    Ανώνυμη 12.19 (μητέρα ενός από τους 29 "αγωνιστές"), πρώτα απ'όλα απαξιώ να σας ακολουθήσω σ'αυτό το υβριστικό σας ντελίριο... Θα ήθελα όμως να σας πω πως οι περισσότεροι νέοι πλέον δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα και οι γονείς τους έχουν υποστεί τρομερές μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να επιδοθούν σε τραμπουκισμούς με σκοπό να ματαιώσουν εθνικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις. Δέχομαι τα διαφορετικά πιστεύω του καθενός,αλλά ας σεβαστούν και αυτοί τα δικά μας τα πιστεύω. Στο κάτω κάτω ζούμε σε μία χώρα που το 95% είναι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ. Σε όποιον δεν του αρέσει αυτό, τα σύνορα είναι ανοικτά...(αναφέρομαι βεβαίως στα γεγονότα του περσινού Πάσχα. Τέλος, σε όποιον δεν αρέσει το υπάρχον πολιτικό σύστημα (είμαι ένας από αυτούς) μπορεί να το δείξει στις εκλογές, ψηφίζοντας από άκρα δεξιά έως άκρα αριστερά.
    ΕΝΑΣ 19ΧΡΟΝΟΣ ΒΕΡΟΙΩΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος30/3/12, 12:29 μ.μ.

    Καταγγέλλουμε ότι σήμερα το μεσημέρι στη σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Αθήνας ομάδα 25 τραμπούκων - φασιστών της ναζιστικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» εισέβαλε οπλισμένη με λοστούς και μαχαίρια χτυπώντας αδιακρίτως φοιτητές του Μαθηματικού τμήματος που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στη σχολή. Η επίθεση είχε ως κύριο στόχο μέλη των παρατάξεων της ΠΑΣΠ, των ΕΑΑΚ, της ΑΡΕΝ, αλλά και παιδιά του αυτοδιαχειριζόμενου στεκιού της Φυσικομαθηματικής σχολής. Η δολοφονική αυτή επίθεση που αποκρούστηκε τελικά με μάχες σώμα με σώμα από τους αντιφασίστες φοιτητές, κατέληξε στον τραυματισμό από μαχαίρι 3 φοιτητών που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, ο ένας εκ των οποίων σε σοβαρή κατάσταση.



    Μετά την απόκρουση της επίθεσης ακολούθησε αυθόρμητη αντιφασιστική πορεία στις γύρω γειτονιές και επιθέσεις κατά γραφείων της ναζιστικής - δολοφονικής αυτής οργάνωσης.



    Η επίθεση αυτή έρχεται σαν συνέχεια των μπαράζ επιθέσεων που έχει εξαπολύσει η Χρυσή Αυγή και τα παρακλάδια της εναντίον μεταναστών, οργανώσεων που τους στηρίζουν, αντιφασιστών αγωνιστών, αντιφασιστικών ομάδων και οργανώσεων, σωματείων και εργατικών - λαϊκών αγώνων. Η ιστορία μάς διδάσκει την προδοτική στάση που κράτησαν απέναντι σε κάθε αγώνα του λαού μας για Ανεξαρτησία - Λαϊκή Κυριαρχία (βλ. Χίτες-Ταγματασφαλίτες κλπ.).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος30/3/12, 11:40 μ.μ.

    Εγινε παλι κατι με τα παιδια?ειδα στην εισαγγελεια σημερα παλι πολλους μπατσους και απεναντι στην πλατεια μελη απο το μπαρουτι.Παλι τα κυνηγαν τα παιδια.Τι εκαναν?γνωριζει κανεις?
    εψαξα σε ολα τα blogs και δεν βρηκα τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος30/3/12, 11:45 μ.μ.

    Τι ξυλινη γλωσσα ειναι αυτη ρε παλικαρια? Το ξεπερασατε το ΚΚΕ. Αραγε που βλεπετε τον ρατσισμο και το φασισμο και ολα αυτα που λετε? Μαλλον θα βρισκεστε σε καποιο παραλληλο συμπαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος31/3/12, 2:05 μ.μ.

    ωραιος ο μπαμπας του λεωνιδα τετραοροφο στη βεροια καιπολλα στρεμματα στο χωριο αλλα αναρχικος μαζι με το γιο του εναντια σε ποιον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος31/3/12, 4:56 μ.μ.

    Ελπίζω ο πατέρας του ''αγωνιστή'' να συνεχίζει να είναι περήφανος για τον γιο του και τους ''συναγωνιστές'' του,μετά τα όσα έκαναν στα αυτοκίνητα των συμπολιτών μας.....θα πρέπει να ντρέπεστε κύριε για τον γιο σας και όχι να καμαρώνετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος31/3/12, 8:09 μ.μ.

    εσυ inveria δεν εμαθες τι εκαναν τα παιδια και ξαναπηγαν στον εισαγγελαια ρωτα αυτους που τους σπασαν τα αυτοκινητα και τους εκλεψαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος31/3/12, 9:00 μ.μ.

    τι εγινε ρε παιδια τι αυτοκινητα και πρασινα αλογα?δεν γραφει τιποτα πουθενα.αν γινοταν κατι τετοιο δεν θα το αναφεραν για να το χρησιμοποιησουν εναντιον των παιδιων?δεν πιστευω οτι θα εκαναν κατι τετοιο γιατι οι αναρχικοι ειναι εναντια στη βια.ολα τα site θα το εγραφαν.αυτες οι πραξεις που αναφερει ο τελευταιος ειναι του κ.π. δικαιου και αποκλειεται να το εκαναν.ειναι εναντια στην κουλτουρα τους. περιμενω μια εγκυρη απαντηση απο εσας γιατι αν εγινε κατι τετοιο και δεν το δημοσιοποιησατε,προβληματιζομαι για το λογο που δεν το κανατε.αν οχι να διαψευτει και να μην πεφτουν μομφες σε συμπολιτες μας που αγωνιζονται.ευχαριστω για την φιλοξενια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος31/3/12, 9:01 μ.μ.

    Αν καποιος τους ενοχλησει ή γινει καποιο συμβαν, μπαινει σε εφαρμογη ολος ο μηχανισμος προστασιας με αφισσοκολλησεις, αναρτησεις σε διαφορα μπλογκς , πορειες συμπαραστασης, ανακοινωσεις διαφορων τοπικων οργανωσεων κτλ... Και με μαγικο τροπο απο θυτες μετατρεπονται σε θυματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμε 31 Μαρτίου 2012 9:00 μ.μ.

    Καμία επίσημη ανακοίνωση ή διασταυρωμένη πληροφορία δεν έχουμε για όσα αναφέρονται περί των αυτοκινήτων.

    Συνεπώς, δεν επιβεβαιώνουμε τίποτα, όπως φυσικά και δεν απορρίπτουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος31/3/12, 9:25 μ.μ.

    Ας βγει ο πατέρας του ''αγωνιστή''να το διαψεύσει....όσοι τον είδαν να περιμένει έξω απο το γραφείο του εισαγγελέα την παρασκευή πάντως τον λυπήθηκαν....πιστεύω δεν είναι περήφανος πλέον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος31/3/12, 9:32 μ.μ.

    ειμαι σιγουρος οτι αν γινοταν κατι θα το δημοσιοποιουσατε γιατι ειστε αντικειμενικο blog και πολυ ενημερωμενο οσον αφορα τοπικα θεματα.ελπιζω να το διασταυρωσετε αν ισχυει η το αντιθετο.η αστυνομια δεν εχει κανει καποια ανακοινωση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Όχι, καμία ανακοίνωση από την Αστυνομία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος31/3/12, 9:47 μ.μ.

    ειναι 1000 τις 100 σιγουρο οτι τους επιασαν και μαλιστα επ αυτοφωρο γιαυτο τους ειδε ο αλλος στα δικαστηρια αν ηταν για κατι αλλο δε θα προλαβαιναμε να διαβαζουμε ανακοινωσεις στον μοχλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος31/3/12, 9:48 μ.μ.

    Η μιση Βεροια γνωριζει για το συμβαν με τα αυτοκινητα. Δυστυχως ομως ανεπισημα γιατι οι απλοι πολιτες δεν εχουν αντιστοιχο μηχανισμο παρ-ενημερωσης της κοινης γνωμης οπως καποιοι αλλοι. Το φαινομενο δυστυχως δειχνει να ξεφευγει και να εισερχεται σε αλλα πεδια. Το μονο θετικο ειναι οτι επιτελους ξυπνησαμε και ειδαμε το αυγο του φιδιου που κρυβονταν στον κορφο μας τοσο καιρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος31/3/12, 10:34 μ.μ.

    τι θελετε να πειτε με τον μηχανισμο παρενημερωσης?οτι φιλτραρονται ειδησεις υπερ καποιων ομαδων και αποσιωπουνται μερικες φορες?για ποιο λογο γινεται αυτο?μηπως υπαρχει φοβος απο τα sites για τυχον αντιποινα?μηπως ειναι φιλικα προσκειμενα σε αυτες τις ομαδες?μηπως εξυπηρετει το συστημα ολη αυτη η κατασταση?Δεν μιλαμε για την μαφια κυριε αλλα για νεα παιδια που πιστευουν κατι που ειτε συμφωνουμε με αυτο ειτε οχι εχουν δικαιωμα να το πιστευουν αρκει να μην ενοχλουν τους συμπολιτες τους.επειδη αν ισχυουν αυτα που αναφερονται παραπανω διαβαινουν αλλα μονοπατια και μπαινουν σε αλλες ατραπους που δεν θα βγει σε καλο ουτε σε αυτους ουτε και στην κοινωνια μας.Η βια φερνει βια και ξεκιναει με την παραπληροφορηση.εχουμε καθηκον να ενημερωνουμε σωστα τον κοσμο ανεξαρτητα αν το κανουμε ως επαγγελματιες δημοσιογραφοι η ερασιτεχνες αυτου του λειτουργηματος η και απλοι σχολιαστες θεματων.ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος31/3/12, 11:03 μ.μ.

    απο περσυ επρεπε να ειχε δρασει ετσι η αστυνομια της βεροιας...αλλα ως γνωστον οι γαλοναδες ειναι παντα "με τη ψυχη στο στομα" μη θεωρηθουν "φασιστες" κ ετσι το κατωτερο προσωπικο(της ελ.ας) κοιτουσε τους κατσαπλιαδες να φωνασκουν σα αξιοτιμα μελη της ζουγκλας κ να μην μπορουν να κανουν τιποτα.
    παμε στα φετινα...καλα εκαναν...κ οσο αφορα της καταγγελιες των αθωων κοριτσιων που μιλησαν για εξωνιχιστικους σωματους ελεγχους....που τις προσβαλανε....για να πανε κανα ταξιδι σ οποιαδηποτε αλλη ανεπτυγμενη χωρα...να δουνε πως ξηγιουνται...κ μετα θα παρακαλανε για ελεγχο απ την ελ.ας!
    -και για ρωτηστε 2 μερες μετα το σκηνικο τις 25 μαρτιου....τι κανανε 2 μελη του νεανικου φορουμ μπαρουτι...σε ενα ανυποψιαστο ζευγαρι στη βεροια...κ βρεθηκαν στο αυτοφωρο για δευτερη φορα....πολυ δημοκρατικη συμπεριφορα τουσ χαρακτιριζει...κωλομαγκες.
    Σας ευχαριστω....καλη συνεχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος1/4/12, 1:08 π.μ.

    έχουν κάνει τα χίλια μύρια από επιτάφιο.. ανάσταση.. χριστούγεννα.. παρέλαση.. κατέβασμα Ελληνικής σημαίας.. φασαρίες μικροφονικές και πάρτυ ξημερώματα βανδαλισμούς επιθέσεις σπασίματα (ίσως και κλοπές εαν κρίνουμε από τα παραπάνω σχόλια) σπρέυ σε κάθε σπίτι σε καθε επιχείρηση σε κάθε γειτονιά .. τους συλαμβάνουν για τα μάτια του κόσμου τους βγάζει έξω η μαμά και ο μπαμπάς (όπως φαίνονται στα πλάνα από το verianet έξω από το τμήμα) και κυκλοφορούν ελεύθεροι συνεχίζοντας το ίδιο τροπάριο.. ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ.. Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος1/4/12, 9:51 π.μ.

    ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ Η ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΑ (ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ Η ΜΑΜΑ),ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ!!!ΑΝΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος1/4/12, 11:28 π.μ.

    Το γεγονος οτι μια μικρη μειοψηφια προσπαθει να επιβαλει τα "πιστευω" της, στην υπολοιπη τοπικη κοινωνια φανερωνει μια καθαρα φασιστικη νοοτροπια, ομοια με αυτη που υποτιθεται οτι καταδικαζουν. Απ'οτι φαινεται ειναι η αλλη οψη του ιδιου νομισματος. Παντως η ανοχη των υπολοιπων προς αυτους τελειωσε. Αρκετα προβληματα εχουμε, δεν θελουμε αλλα. Δεν χρειαζομαστε ουτε προστατες, ουτε υπερασπιστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος1/4/12, 1:58 μ.μ.

    Φασιστάκια δεν σας χάλασε.. αρχίσατε την γκρίνια τώρα! Η Βέροια είναι φιλόξενη πόλη όποτε γουστάρετε ξανά ελάτε. Σας περιμένουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος1/4/12, 2:23 μ.μ.

    Oi_anarxikoi υπέγραψαν το μνημόνιο
    #Oi_anarxikoi επιβάλουν την κομματική πειθαρχία
    #Oi_anarxikoi έκαναν τα υποβρύχια να γέρνουν
    #Oi_anarxikoi γέμισαν την Αθήνα με άστεγους
    #Oi_anarxikoi δημιουργούν χουντικά καθεστώτα στο εξωτερικό για να έρχονται μετανάστες και να τσαντίζουν τον Άδωνι
    #Oi_anarxikoi θέλουν να γυρίσουμε στην δραχμή γιατί έχουν καταθέσεις στο εξωτερικό..
    #Oi_anarxikoi τρώγανε τρία συσσίτια στην Κατοχή
    #Oi_anarxikoi εμποδίζουν τα πυροσβεστικά γιατί το αναρχικό παρακράτος τους έχει βολέψει όλους στην Π.Υ.
    #Oi_anarxikoi έφεραν τη χούντα στην Ελλάδα
    #Oi_anarxikoi θα έρθουν στον ύπνο σου να σου αλλάξουν τα ευρώ σε δραχμές
    #Oi_anarxikoi έβγαλαν Μητσοτάκη, Σημίτη, Καραμανλή και ΓΑΠ πρωθυπουργούς κι έγινε η χώρα μας υπερήφανη κοκόνα.
    #oi_anarxikoi πουλάνε τα CDS
    Διεθνή
    #Oi_anarxikoi ευθύνονται για το φαινόμενο του θερμοκηπίου
    #Oi_anarxikoi κάψανε τη Ρώμη (ποιος Νέρωνας και παπαριές)
    #Oi_anarxikoi θα φέρουν το τέλος του κόσμου
    #Oi_anarxikoi έριξαν τους Δίδυμους πύργους
    #Oi_anarxikoi Σκότωσαν τον Κένεντυ για να προκαλέσουν κοινωνική επανάσταση
    #Oi_anarxikoi βύθισαν τον Τιτανικό
    #Oi_anarxikoi έδιναν κόκα στην Ουίτνεϊ…
    Lifestyle
    #Oi_anarxikoi εξώθησαν την Τζούλια στην πορνεία
    #Oi_anarxikoi κάνουν συνελεύσεις, γλέντια και d&b πάρτι στο Αβέρωφ
    #Oi_anarxikoi γράφουν τα τούρκικα σήριαλ καθώς και τις «Οικογενειακές Ιστορίες»
    #Oi_anarxikoi χτύπησαν τη Ντενίση
    #Oi_anarxikoi παγίδευσαν τον Ρότζερ Ράμπιτ
    #Oi_anarxikoi φταινε που δεν τραγουδησε στο «Πρωινο μου» η Κοκκινου…
    Προσωπικές ιστορίες
    #Oi_anarxikoi φταίνε που δεν περνάω μαθήματα
    #oi_anarxikoi φταίνε που έχω να κάνω σεξ τρεις μήνες
    #Oi_anarxikoi καταλαμβάνουν κτίρια και καταστρέφουν το φενγκ σούι
    #Oi_anarxikoi πέταξαν τα σεμεδάκια της μάνας μου
    #Oi_anarxikoi μου κάψανε ένα 50€ που είχα στην τράπεζα.
    #Oi_anarxikoi θα πάρουν όλες τις τηλεοράσεις μέσα από τα σπίτια σας
    #Oi_anarxikoiφταινε που δεν μου καθεται το τζοκερ
    Αστυνομικά- καταγγελίες
    #Oi_anarxikoi δεν είναι άνθρωποι, μπορούν και φιλιούνται φορώντας μάσκες
    #Oi_anarxikoi κλέβουν μωρά από τα καροτσάκια και τα πουλάνε για πειράματα
    #Oi_anarxikoi ξαναγυρνάνε πίσω τις γριές, που μόλις πέρασες απέναντι στη διάβαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος1/4/12, 3:01 μ.μ.

    Η κυρία Δήμαρχος τι έχει να πει για όλα αυτά;Πως τους δίνει για χρήση την πλατεία Δημαρχείου ;Πληρώνουμε όλοι οι πολίτες της πόλης φόρους για αυτόν τον λόγο;Ας πάρει θέση επιτέλους !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος1/4/12, 4:41 μ.μ.

    Οι αναρχικοι μπορει να μην τα εκαναν ολα αυτα αλλα αποτελουν το πιο χρησιμο δεκανικι του συστηματος για να αποπροσανατολιζουν την κοινη γνωμη και να καπελωνουν καθε κοινωνικη αντιδραση. Γιατι δεν πατε εξω απο τα σπιτια ολων αυτων που μας εφεραν ως εδω και να τους κραξετε? Αλλα εκει κανει τζιζ μαλλον... Ο μπατσος των 700 ευρω και ο ακροδεξιος που δουλευει ντελιβερι, οπως μερικοι απο εσας, μας εφερε την πτωχευση και αυτος θα ευθυνεται μαλλον. Α ρε προβατα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος1/4/12, 4:43 μ.μ.

    παιδιά αν κάνατε κάτι τέτοιο χάνετε το δίκιο σας και τον κόσμο που είναι μαζί σας.περνάτε από τον αναρχισμό στον εξτρεμισμό και στους παραβάτες του κ.π. δικαίου.κρίμα.προβλέπω αν και δεν το θέλω την διάλυση σας.ελπίζω αυτοί που τα γράφουν αυτά να είναι προβοκάτορες,γιατί συνεχίζουν να εκτοξεύουν απειλές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος1/4/12, 7:14 μ.μ.

    Καλώς ή κακός δεν βράζουν όλοι στο ίδιο καζάνι. Κάποιοι από αυτούς είναι παιδιά σκεπτόμενα χωρίς έτοιμη δουλειά από τον μπαμπά. Η πλειοψηφία τους όμως είναι κακομαθημένα πλουσιόπαιδα, που λειτουργούν σαν συμμορία, χωρίς καμιά σχέση με την αναρχία. Δυστυχώς η πλειοψηφία χαρακτηρίζει πάντα μια κοινωνική ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος2/4/12, 5:41 μ.μ.

    Ανησυχητική τροπή παίρνει η κόντρα ομάδων της Βέροιας - Έβαψαν ΙΧ με σπρέι

    http://www.inveria.gr/2012/04/blog-post_9967.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ανώνυμος4/4/12, 12:14 π.μ.

    “Αραγε που βλεπετε τον ρατσισμο και το φασισμο και ολα αυτα που λετε? Μαλλον θα βρισκεστε σε καποιο παραλληλο συμπαν.”

    Ναι, βρισκόμαστε πράγματι σ’ ένα παράλληλο σύμπαν: ένα σύμπαν όπου τσεκουροφόροι δεξιοί ακτιβιστές(sic) υπουργοποιούνται, όπου ο κ. Μιχαλολιάκος απευθύνει ναζιστικό χαιρετισμό στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αθηνών και όπου ο Αντώνης Σαμαράς μας προτρέπει να ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας.

    A propos, ποια είναι τα φασιστοειδή που επιχείρησαν να …ανακαταλάβουν την πλατεία δημαρχείου με αεροβόλο κ σπρέι πιπεριού; http://xronika05.blogspot.com/2012/04/b.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ανώνυμος4/4/12, 12:56 μ.μ.

    Τι λογική είναι αυτή; Δηλαδή καταδικάζουμε τον ακροδεξιό φασισμό (και καλά κάνουμε) και επικροτούμε τον ακροαριστερό; Γιατί αν μη τι άλλο φασισμός είναι να προσπαθείς να αποτρέψεις την παρέλαση ή την περιφορά του επιταφίου ή την Ανάσταση. Όσο για την ανακατάληψη των πόλεων μας από τους λαθροεισβολείς θα συμφωνήσω με την φράση του κ. Σαμαρά, αν και δεν θα ψηφίσω Ν.Δ.
    ΕΝΑΣ 19ΧΡΟΝΟΣ ΒΕΡΟΙΩΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ανώνυμος4/4/12, 6:14 μ.μ.

    Λαθροειβολείς; Ο γλυκύς σου Ιησούς, αγαπητέ 19χρονε, δεν θα κατορθώσει ποτέ να σου μάθει την επιείκεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ανώνυμος4/4/12, 9:18 μ.μ.

    Ακούστε κ. ανώνυμε 6.14, το ότι είμαστε Χριστιανοί δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να αντιληφθούμε την πραγματικότητα. Με αυτή τη λογική οι Ιταλοί,οι Γερμανοί και οι Τούρκοι δεν υπήρξαν εισβολείς στο παρελθόν; Άλλο πράγμα να τους δώσουμε ένα πιάτο φαί και άλλο να φύγουμε από τη χώρα μας για να μείνουν αυτοί. Όταν κάθε χρόνο μπαίνουν μόνο από τον Έβρο 150000, μόνο ως εισβολή μπορεί να χαρακτηριστεί. Δεν τους μισώ ως ανθρώπους, αρκεί να μην ενοχλούν και αυτοί το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο. Ήμουν αντίθετος στην επέμβαση του ΝΑΤΟ στις χώρες τους, λυπήθηκα για τις εκεί σφαγές και ωμότητες και συμφωνώ στην απόδοση ασύλου σε όσους το έχουν ανάγκη. Άλλο αυτό και άλλο η συσσώρευσή τους κατά χιλιάδες στις μεγάλες πόλεις. Ας μην ξεχνάμε πως ενώ αποτελούν το 15% του πληθυσμού ευθύνονται για το 46% των εγκληματικών πράξεων (δυσανάλογο ποσοστό). Κλείνοντας, θέλω να πω πως μπορεί η πεμπτουσία του χριστιανισμού να είναι το "αγάπα τον πλησίον σου", αλλά ας μην ξεχνάμε και τα "ου κλέψεις" και "ου φονεύσεις".
    ΕΝΑΣ 19ΧΡΟΝΟΣ ΒΕΡΟΙΩΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ξεσηκωθείτε ! ! ! Όχι σαν Έλληνες αλλά σαν Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Ι! Ξεχάστε τα ψεύτικα πολύχρωμα και άχρηστα χαρτάκια και πανάκια που μας έχουν ποτίσει τη ζωή! Η φύση μας είναι να είμαστε Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ο Ι και Α Ξ Ι Ο Π Ρ Ε Π Ε Ι Σ! Όσοι δε στηρίζετε αυτούς τους 29..40..100..100000000 απλά έχετε χάσει κάθε ίχνος ανθρωπιάς και αξιοπρέπειας!
    (Τέρας δε γεννιέσαι..γίνεσαι!)
    ΒΕΡΟΙΩΤΕΣ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΓΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ανώνυμος6/4/12, 1:32 μ.μ.

    Τι πάει να πει όχι σαν Έλληνες; Μόνο αν διατηρήσουμε την εθνική μας ταυτότητα και κληρονομιά μπορούμε να πάμε κόντρα στη νέα τάξη πραγμάτων. Αλλιώς γινόμαστε σαν τον κιμά που οι ισχυροί της γης πλάθουν κατά πως θέλουν. Δυστυχώς οι "μπαρούτηδες" εκόντες άκοντες γίνονται πιόνια αυτής της νέας τάξης πραγμάτων με την εθνομηδενιστική και αντιχριστιανική ρητορική τους. Ελπίζω πως με την πάροδο των ετών το μυαλό τους θα πήξει και θα σοβαρευτούν,αφήνοντας και την πόλη και τους κατοίκους της ήσυχους.
    ΕΝΑΣ 19ΧΡΟΝΟΣ ΒΕΡΟΙΩΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ανώνυμος7/4/12, 12:44 μ.μ.

    Τίκτει γαρ κόρος ύβριν, όταν πολύς όλβος έπηται ανθρώποισιν όσοις μη νόος άρτιος ή.

    Σόλων, 630-560 π.Χ., Αθηναίος νομοθέτης & φιλόσοφος

    μτφρ: Η χόρταση γεννά την ύβριν, όταν πολλά πέσουν πλούτη, σε ανθρώπους που δεν έχουνε το νου τους μετρημένον

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο