Δεν κατάφερε να πάρει τους 3 πόντους η Βέροια με τον Πανσερραϊκό

Δεν κατάφερε η «βασίλισσα του βορρά» να πάρει την νίκη και αρκέστηκε στην ισοπαλία με τα «λιοντάρια» με σκορ 1-1.  Οι Σερραίοι  μετά από ολιγωρία της άμυνας στο 8ο λεπτό με ωραίο πλασέ ο Τάντιτς άνοιξε το σκορ. Η ομάδα της Βέροιας χωρίς να πιάσει ιδιαίτερα καλή απόδοση πίεσε τον αντίπαλο, δεν κατάφερε όμως να κάνει κάτι το αξιόλογο στο πρώτο μέρος του αγώνα.   

Στην επανάληψη οι Βεροιώτες μπήκαν πιο δυνατά και πίεσαν περισσότερο τον αντίπαλο. Η  ισοφάριση ήρθε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κάντι (75'), ενώ είχε και δοκάρι με τον Ντιέ (78'). Η ομάδα της Βέροιας  παρουσιάστηκε στον αγωνιστικό χώρο χωρίς πάθος  και φάνηκε μουδιασμένη στο πρώτο ημίχρονο. Ενώ στο δεύτερο μέρος ήταν πιο ουσιώδης και με πολλές ευκαιρίες. 

Στο 60’ ο Κανακούδης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα σε ένα φάουλ στο κέντρο του γηπέδου. Παρότι  η ομάδα της Βέροιας έπαιζε με 10 παίκτες έχασε σημαντική ευκαιρία να μπει μπροστά στο σκορ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ντιέ στο 78’ . 

 Η Βέροια με τον βαθμό που πήρε έφτασε στους 36 και παρέμεινε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Πανσερραϊκός πήγε στους 23. Με το αποτέλεσμα αυτό ο Πλατανιάς αναδείχθηκε και τυπικά πρωταθλητής χειμώνα, χωρίς να υπολογίζεται το παιχνίδι με τον Διαγόρα το οποίο δεν έχει διεξαχθεί. 

Δυναμικό παρόν έδωσε ο κόσμος της Βέροιας που αγκαλιάζει την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει για την επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία. Πλέον θα πρέπει να κοιτάμε τον επόμενο εκτός έδρας αγώνα με τον Βύζαντα Μεγάρων.

Βέροια: Καντιμοίρης, Καλί (58' Λανγκλέ), Σαμαράς, Κανακούδης, Μπουλούτ, Μπαργκάν (90' Λαναρής), Καλογέρης, Ντιέ, Γεωργιάδης, Ολαϊτάν, Κάντι (79' Ολισαντέμπε).

Πανσερραϊκός: Γουμάγιας, Σαλαμαστράκης, Παντελιάδης, Ανάκογλου (76' Ντα Κόστα), Στεφανίδης, Κιάσσος (90' Κ. Τριανταφύλλου), Μιλένκοβιτς, Τάντιτς (85' Γκούρτσας), Σιάκκας, Ντιόγκο, Καρατζάς.

Επιμέλεια: Γιάννης Ιωαννίδης
Φωτο: pliroforiodotis.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο