Άνετη και με... 5αρα η Βέροια κόντρα στον Εθνικό Αστέρα

Ένα άνετο απόγευμα πέρασε η ομάδα της Βέροιας κόντρα στον Εθνικό Αστέρα, αφού κέρδισε με σκορ 5-0. Οι παίκτες της «βασίλισσας του βορρά»  πήραν από το πρώτο λεπτό τον έλεγχο του παιχνιδιού  και αφού στο 2’ ο Καλτσάς έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι του Σαλαγιάννη, στο 6’ άνοιξαν το σκορ με τον Μπαργκάν, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο τη μπαλιά – τρύπα του Ντιέ και με πλασέ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.  

Στο 12’ και στο 37’ ο Κάντι, 3-0 και «κλείδωσε» τη νίκη της ομάδας του. Στο 63’ σουτ του Μπουλούτ μέσα από την περιοχή, αποκρούστηκε από πόδια αμυντικών, με τη μπάλα να καταλήγει στον Βεργώνη που από κοντά σημείωσε το 4-0. και στο 79’ ο Καλτσάς βρήκε δίχτυα από το σημείο του πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Καλογέρης από τον Σαλαγιάννη, γράφοντας το τελικό 5-0. η προσέλευση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική. 

Tώρα η ομάδα της Βέροιας προετοιμάζετε για τον κυριακάτικο κρίσιμο αγώνα στην Επανομή, oπου δεν έχει περιθώρια για απώλεια εάν θέλει να μείνει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Επιμέλεια: Γιάννης Ιωαννίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο