«Γυναικεία Έμπνευση και Δημιουργία» από 8 ως 10 Μαρτίου στην "Στέγη"

Ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «ΕΡΑΣΜΟΣ» προβάλλει το έργο γυναικών δημιουργών της πόλης μας και διοργανώνει έκθεση, με θέμα: «Γυναικεία Έμπνευση και Δημιουργία» με πίνακες ζωγραφικής, κατασκευές, κόσμημα, βιτρώ, αγιογραφίες, ψηφιδωτά κ.α, η οποία θα διαρκέσει από την Πέμπτη 8 ως και το Σάββατο 10 Μαρτίου 2012, στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών  του Δήμου Βέροιας (Αντωνιάδη 19).   

Οι ώρες λειτουργίας της Έκθεσης θα είναι από τις 9 πμ έως 9μμ.

Έκθεση γυναικών δημιουργών από τον “ΕΡΑΣΜΟ”: «Γυναικεία Έμπνευση και Δημιουργία»

Η 8η Μάρτη ορίστηκε το 1977 από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών ως Παγκόσμια Ημέρα για τα δικαιώματα της Γυναίκας και τη Διεθνή Ειρήνη.

Οι σημερινές βιοτικές και κοινωνικές ανάγκες θέλουν ως επί το πλείστον τη γυναίκα εργαζόμενη. Δεν είναι μόνο οι οικονομικές απαιτήσεις που στέλνουν μια γυναίκα στον επαγγελματική στίβο, αλλά και το γεγονός ότι η προσωπική επιτυχία και χειραφέτηση στις μέρες μας έχει επικτατήσει να είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την επαγγελματική σταδιοδρομία. H γυναίκα απέδειξε ότι αξιοποιεί κάθε μέσο που διαθέτει για την επιτυχία των στόχων της, φανερώνοντας έτσι την αξία της δουλειάς και της προσωπικότητάς της. Προσπαθεί να εκμεταλλευτεί και να αναδείξει τη δύναμη του μυαλού της, τη μαγεία της καρδιάς της και την επιρροή του συναισθήματός της. Και όλα αυτά αντλώντας από τα τεράστια αποθέματα υπομονής, επιμονής, αντοχής και δημιουργικότητας που έχει.

Ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «ΕΡΑΣΜΟΣ» που προσπαθεί και συμβάλλει σε μια κοινωνία αλληλοσεβασμού χωρίς βία, αποφάσισε να στηρίξει και να προβάλλει το έργο γυναικών δημιουργών της πόλης μας και διοργανώνει έκθεση, με θέμα: «Γυναικεία Έμπνευση και Δημιουργία» με πίνακες ζωγραφικής, κατασκευές, κόσμημα, βιτρώ, αγιογραφίες, ψηφιδωτά κ.α και η οποία θα διαρκέσει από την Πέμπτη 8 ως και το Σάββατο 10 Μαρτίου 2012, στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών  του Δήμου Βέροιας (Αντωνειάδη 19).


Αφιερώνουμε λοιπόν αυτή την Έκθεση

    Στη σύγχρονη γυναίκα που ζώντας μέσα σε μια κοινωνία-ζούγκλα δίνει τη δική της μάχη για επιβίωση, αναγνώριση, επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση!

    Στη γυναίκα που η αδυναμία της είναι η δύναμη της που δεν γνωρίζει !

    Στη γυναίκα που σέρνεται από κούραση και νεύρα τα δύσκολα  απόβραδα, καταφέρνει όμως να χαμογελάει σαν παιδί, όταν αντικρίζει το αποτέλεσμα της δικής της προσπάθειας!

Στην πορεία για τη δημιουργία μιας  κοινωνίας με ισότιμες σχέσεις, γνωρίζουμε πολύ καλά  ότι μόνο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με αυτογνωσία, υπευθυνότητα και σεβασμό στη διαφορετικότητα του/της  άλλου/-ης,  μπορούμε να στηρίξουμε αυτή την προοπτική.

Η παρουσία σας στην έκθεση αποτελεί τιμή για τις δημιουργούς και χαρά για το ΔΣ, τα μέλη και τους φίλους του “ΕΡΑΣΜΟΥ”.

Ευχαριστίες εκφράζονται για την ευγενή διάθεση του εκθεσιακού χώρου, στην ΚΕΠΑ του Δήμου Βέροιας.

Για το Δ.Σ.
Η πρόεδρος                          Η γραμματέας
Ε.Παπαδοπούλου                    Κ.Ζευγαροπούλου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο