Κοίτα Μιχάλη μου, το χάλι σου!

Μπορεί να χάρηκαν ορισμένοι Πασόκοι στην Ημαθία από την - να΄ χαμε να λέγαμε - υποψηφιότητα του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ (οι πληροφορίες ότι έραψαν και... κουστούμια δεν επαληθεύτηκαν), ωστόσο τους την "χάλασε" ο Μιχάλης, αφού μέτρησε τα... κουκιά και δεν του βγήκαν, επιλέγοντας τα σίγουρα, δηλώνοντας το Σάββατο 10/3 πως την υποψηφιότητα Βενιζέλου για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Και καλά έκανε, θα πει κανείς, αφού είναι πιο εύκολο να είσαι κάτω από τον αρχηγό, περιμένοντας να πέσει, για να αρχίσεις μετά να λες ότι ήταν ανίκανος και να ξαναρίξεις δίχτυα, μπας και... τσιμπήσει καμιά εκλογή!  

Ας αφήσουν τις χαρές, λοιπόν, οι ΠΑΣΟΚοι της Ημαθίας (και γενικά όσοι χάρηκαν), θεωρώντας πως με Ημαθιώτη πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κάτι θα γινόταν (είτε στο νομό ή σε προσωπικό επίπεδο)... 

Άλλωστε, ο Υπουργός και άλλοτε "Ημαθιάρχης" (τον τίμησαν με το παραπάνω οι Ημαθιώτες με τις ψήφους τους), προ λίγων ετών (όταν είδε ότι ήταν αμφιλεγόμενη η εκλογή του, λένε πολλοί) από Ημαθιώτης έχει "ΒήτΑθηναίος"

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Κύριε Βουδούρη πολύ καλό το σχόλιο σας. Ας του πει κάποιος πως πέρασαν οι απόκριες. Είναι κρίμα κάθε μέρα για τον Χρυσοχοΐδη και για τους υπόλοιπους πασόκους να είναι Τσικνοπέμπτη. Ο κόσμος καταλαβαίνει πλέον τι "σκατόφατσες" κρύβοντε πίσω από τις μάσκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο