Προωθείται το θέμα των κέντρων υποδοχής λαθρομεταναστών

Τη λειτουργία χώρων υποδοχής λαθρομεταναστών σε όλες τις περιφέρειες της χώρας προωθεί η κυβέρνηση και συγκεκριμένα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος έχει συγκαλέσει σύσκεψη τη Δευτέρα, με όλους τους περιφερειάρχες της χώρας σε συνεργασία με τα υπουργεία Άμυνας και Εσωτερικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα σε λιγότερο από 15 ημέρες οι περιφερειάρχες θα πρέπει να υποδείξουν σημεία, όπου μπορούν να δημιουργηθούν κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών. Οι προϋποθέσεις είναι κυρίως δυο: πρώτον, να είναι μεγάλες εκτάσεις και δεύτερον να διαθέτουν ήδη κάποιες κτιριακές εγκαταστάσεις. Χρήματα για την λειτουργία των κέντρων υποδοχής, λέγεται οτι θα αντληθούν από ευρωπαϊκούς πόρους.

Στο μεταξύ, στην Κοζάνη συνεχίζονται οι αντιδράσεις των κατοίκων για την λειτουργία του κέντρου κράτησης λαθρομεταναστών παρά τη δέσμευση του υπουργού κ.Χρυσοχοϊδη ότι θα τηρηθούν όλοι οι κανόνες ασφαλείας και υγιεινής. Μάλιστα, πληροφορίες κάνουν λόγο για εκδήλωση αντιδράσεων κατά τη διάρκεια της παρέλασης της 25ης Μαρτίου.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Δεσμεύτηκε ὁ... Χρυσοχοΐδης. Σἂν νὰ λέῃ ἕνα τραβεστὶ τῆς λεωφόρου Συγγροῦ ἐν Ἀθήναις: «Στὸν λόγῳ τῆς ἀντρικῆς μου τιμῆς, καλέ!»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο