Συνεχίζει τον διάλογο ο Κώστας Ζιώγας

Με διάθεση να ακούσει και να προβληματιστεί μαζί με τους πολίτες που πλήττονται από τα συνεχή και άδικα μέτρα, εμφανίζεται ο Κώστας Ζιώγας, ως μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και ελεύθερος επαγγελματίας. Αυτό προκύπτει από την ανάρτηση που έκανε στο facebook (https://www.facebook.com/profile.php?id=1829621328&sk=notes) αλλά και στην προσωπική του ιστοσελίδα (http://www.kostasziogas.gr/index.php/activities/11-2012-03-19-11-34-26) όπου μέσα από ένα κείμενο απαντά στον διάλογο που έχει ανοίξει με τους επαγγελματίες, προτείνοντας τις δικές του θέσεις.   

Θέλοντας, μάλλον, να διαμορφώσει μια πλήρη και ρεαλιστική πρόταση την οποία θα μεταφέρει στους επιτελείς της Συγγρού, συνεχίζει τον διάλογο με τους πολίτες και τους επαγγελματίες,  βάση της επιστολής που απέστειλε προ ημερών σε όλους τους επαγγελματίες του νομού μας, ώστε μέσα από διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων με τους ανθρώπους της αγοράς να καταφέρουν να πατήσουν σε ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες προτάσεις που θα δώσουν ώθηση στην πραγματική οικονομία. 

Π.Κ.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/3/12, 11:34 μ.μ.

    Κωστάκη «διάλογο» ένα μήνα πριν τις εκλογές, από το διαδίκτυο και τις καφετέριες εγώ δεν ξέρω. Σαν επιχειρηματίας παίρνεις για αυτά που προσφέρεις και καλά κάνεις, σαν κομματικός «παίρνεις» θέσεις, τίτλους, κοινωνική προβολή κ.λ.π., σαν βουλευτής (αν βγεις) θα «παίρνεις νόμιμα» αυτά που «θα παίρνεις», πότε θα κάνεις κάτι για τους άλλους χωρίς να πάρεις κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/3/12, 4:54 μ.μ.

    ας γίνει επιτέλους κάτι διαφορετικό. μετά τον απαραίτητο διάλογο για να βρεθούν οι σωστές λύσεις να προχωρήσουν και οι προτάσεις. από ότι φαίνεται κάτι αρχίζει να αλλάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο