Σύσκεψη προέδρου ΔΕΥΑΒ με προέδρους κοινοτήτων της Δ.Ε. Απ. Παύλου

Με πρωτοβουλία του προέδρου της ΔΕΥΑΒ κ. Δημήτρη Δάσκαλου, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της επιχείρησης συνάντηση με τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Απ. Παύλου.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή απόψεων και ο συντονισμός των απαιτούμενων ενεργειών για την τακτοποίηση των παροχών νερού σε όλες τις Κοινότητες και τους Οικισμούς, η επαναβεβαίωση των στοιχείων των καταναλωτών για την πληρέστερη και ορθότερη έκδοση των λογαριασμών ύδρευσης, ο συντονισμός των ενεργειών όλων για την  είσπραξη οφειλομένων ποσών από κατανάλωση νερού των κατοίκων, τα ειδικά τιμολόγια της ΔΕΥΑΒ και οι προϋποθέσεις ένταξης σ αυτά των κατοίκων των Κοινοτήτων και η έναρξη των ενεργειών για την τοποθέτηση υδρομετρητών και την εφαρμογή νέου τιμολογίου στις Κοινότητες.  

«Είναι επιτακτική ανάγκη να προχωρήσουμε στην πλήρη καταγραφή και τακτοποίηση όλων των παροχών νερού σε όλο το Δήμο Βέροιας. Είχαμε και μια αντίστοιχη συνάντηση με τους προέδρους των τέως Δήμων Βεργίνας, Δοβρά και Μακεδονίδος. Ξεκινάμε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια και σας θέλουμε όλους δίπλα μας συνεργάτες και βοηθούς μας. Επίσης όπως έχω πολλές φορές τονίσει  είναι υποχρέωση όλων μας να εξοφλούμε τις όποιες υποχρεώσεις μας προς την επιχείρηση, για να έχει την δυνατότητα με τη σειρά της να καλύπτει τις  ανάγκες των κατοίκων με βασικότερη αυτήν της παροχής νερού άριστης ποιότητας…» τόνισε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Δάσκαλος στη συνάντηση.


Στη σύσκεψη αποφασίσθηκε ομόφωνα να αποσταλούν άμεσα από τις Κοινότητες στοιχεία αναφορικά με το είδος των παροχών, κλιμάκιο της επιχείρησης και  με την βοήθεια των προέδρων θα προβεί στην τακτοποίηση των παροχών νερού σε όλες τις Κοινότητες, να  ενημερωθούν οι κάτοικοι για την τακτοποίηση των οφειλών τους, να δοθεί κατάλληλος χρόνος στους κατοίκους για την εξόφληση ή ρύθμιση των οφειλομένων,  να προβεί η επιχείρηση σε διακοπές παροχής νερού για τους κατοίκους που αγνοούν παντελώς την επιχείρηση και έχουν ανεξόφλητους λογαριασμούς επί σειρά ετών  και, τέλος, να εφαρμοσθεί ο Κανονισμός ύδρευσης της επιχείρησης ο οποίος και μοιράσθηκε μαζί με το έντυπο για την κοινωνική πολιτική της ΔΕΥΑΒ στους προέδρους.

Η συνάντηση ήταν ενταγμένη στο πλαίσιο προγραμματισμένων συναντήσεων του Προέδρου με όλους τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων του ενιαίου Δήμου Βέροιας, ενώ θα επαναληφθεί την Παρασκευή 6 Απριλίου, για επαναβεβαίωση και συντονισμό των παραπάνω δράσεων. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο