Το παράρτημα της ΕΜΕ βραβεύει του διακριθέντες των μαθηματικών διαγωνισμών

Το Παράρτημα Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας διοργανώνει εκδήλωση βράβευσης των μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων της Ημαθίας, που διακρίθηκαν στους Μαθηματικούς Διαγωνισμούς του σχολικού έτους 2011-2012.   

Bραβεύονται:
α) οι 53 μαθητές της Α΄ Γυμνασίου, που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό «Υπατία», που διοργανώνει το Παράρτημα Ημαθίας. Δεκαοκτώ (18) από αυτούς του μαθητές διακρίθηκαν στον διαγωνισμό «Καραθεοδωρή» της επόμενης φάσης.
β) οι 52 μαθητές Β΄ Γυμνασίου ως και Γ΄ Λυκείου, που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό «Θαλής», που διοργανώνει πανελλαδικά η Ε.Μ.Ε. Έξι (6) από αυτούς τους μαθητές διακρίθηκαν και στον διαγωνισμό «Ευκλείδης» της δεύτερης φάσης, ενώ οι τρεις (3) από τους έξι διακρίθηκαν και στον διαγωνισμό «Αρχιμήδης» της τρίτης φάσης και σήμερα είναι υποψήφιοι για ένταξη στην Εθνική Ολυμπιακή Ομάδα.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Απριλίου 2012 και ώρα 10:30 π.μ  στην αίθουσα «Ανδρόνικος»  του  Ξενοδοχείου  «Αιγές Μέλαθρον».
Ομιλητής και τιμώμενο πρόσωπο, για την προσφορά του προς το Παράρτημα του ογκώδους ηλεκτρονικού του μαθηματικού αρχείου, αλλά και ελληνικών και ξένων βιβλίων και μαθηματικών περιοδικών σε έντυπη μορφή, θα είναι ο π. καθηγητής του Μαθηματικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και π. Πρόεδρος της Ε.Μ.Ε. κ. Θεόδωρος Μπόλης, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Παίζοντας με τους δεκαδικούς».

Δημοσίευση σχολίου

0 ΣχόλιαΚάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο