Τα πάνω κάτω στα ψηφοδέλτια... Μόνο έναν "παλιό" θα βάλουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Φαίνεται τα δύο πάλαι ποτέ μεγάλα κόμματα της χώρας, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, έλαβαν τα μηνύματα του κόσμου και προσανατολίζονται σε μία ριζοσπαστική κίνηση, με σκοπό την απόλυτη ανανέωση.
Συγκεκριμένα, τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια στα οποία θα μπορούν να συμμετάσχει μόνο ένας εν ενεργεία ή πρώην βουλευτής και τα υπόλοιπα πέντε άτομα θα είναι χωρίς "παρελθόν" στα κοινοβουλευτικά έδρανα.   

Έτσι, η σιγουριά που είχαν οι τρεις εν ενεργεία βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και ο ένας της ΝΔ (Σιδηρόπουλος, Γικόνογλου, Τόλκας, Χαλκίδης) για την υποψηφιότητά τους χάνεται, ενώ η... μπάλα παίρνει και τον Λάζαρο Τσαβδαρίδη, που είναι πρώην βουλευτής.

Ποιοι θα καταφέρουν τελικά από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ να μπουν στα ψηφοδέλτια; Ο Τάσος Σιδηρόπουλος, ο Θανάσης Γικόνογλου ή ο Άγγελος Τόλκας; Και από την άλλη, ο Μιχάλης Χαλκίδης ή ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης;

Βέβαια, από την παραπάνω εξέλιξη αναπτερώνονται οι ελπίδες για πολλούς επίδοξους υποψηφίους με τη ΝΔ, ωστόσο στο ΠΑΣΟΚ δημιουργείται έντονο πρόβλημα, καθώς θα πρέπει να βρεθούν πέντε... γενναίοι που θα δεχτούν να ενταχθούν στο ψηφοδέλτιο...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο