Η Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης στο κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ Βέροιας

ΣΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗ από ΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΣΤΑΡ ΒΕΡΟΙΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 19.55 ΜΜ ΣΕ ΟΘΟΝΗ ΜΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑΣ (HIGH DEFINITION HD) ΚΑΙ ΗΧΟ DOLBY DIGITAL 5.1  

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ME ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ.  

ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ VERDI «LA TRAVIATA» ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ
Η ΠΡΩΤΗ ΣΕΖΟΝ ΤΟΥ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «The Met: Live in HD»

Η ΟΠΕΡΑ ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΣΤΙΣ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

Μ’ ένα από τα πιο αγαπημένα έργα όλων των εποχών το «La Traviata» του Giuseppe Verdi, ολοκληρώνεται στις 20 Απριλίου η πρώτη σεζόν του βραβευμένου προγράμματος «The Met: Live in HD», της Μetropolitan Opera που έφερε στην Ελλάδα ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ.

Στην όπερα «La Traviata» πρωταγωνιστεί η καταξιωμένη, παγκοσμίου φήμης, Γαλλίδα σοπράνο Natalie Dessay, η οποία  κάνει το ντεμπούτο της ως «Violetta», της γυναίκας που θυσιάζει την τελευταία της ευκαιρία στην αγάπη. Μαζί της ο Matthew Polenzani στον ρόλο του «Alfredo Germont», ενός νεαρού αριστοκράτη, ο οποίος είναι διατεθειμένος να διακινδυνεύσει τα πάντα για τη γυναίκα που αγαπάει, τη Violetta. Ο Dmitri Hvorostovsky υποδύεται τον «Giorgio Germont», τον πατέρα του Alfredo, που αποδοκιμάζει τον τρόπο ζωής της πρωταγωνίστριας και καταδικάζει τη σχέση του γιου του μαζί της. Το ρομαντικό δράμα του Giuseppe Verdi διευθύνει ο Fabio Luisi. Η άκρως θεατρική παραγωγή φέρει την υπογραφή του Willy Decker.

Το έργο περιλαμβάνει πολλές γνωστές άριες όπως η "Sempre Libera" και η "Addio del passato", καθώς και το περίφημο τραγούδι που ακούγεται στην 1η Πράξη "Libiamo nel'ieti calici." Ο Willy Decker χρησιμοποιεί μοναδικά θεατρικά εφέ, άλλα και κοστούμια- όλα μαύρα εκτός από τη Violetta που είναι ντυμένη μ’ ένα κατακόκκινο φόρεμα. Επιπλέον, ένα τεράστιο ρολόι που χτυπάει σ’ όλη τη διάρκεια του έργου, κοσμεί το σκηνικό μετρώντας τις τραγικές ώρες ζωής, που απομένουν στην κεντρική ηρωίδα.

Το έργο του Giuseppe Verdi «La Traviata» θα μεταδοθεί στις 20 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και στις παρακάτω αίθουσες του δικτύου προβολής του προγράμματος «The Met: Live in HD»:

•    Κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ Βέροιας
•    Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης
•    Δημοτικός Κινηματογράφος Καβάλας OSCAR
•    Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου
•    Κινηματοθέατρο Αχίλλειον Βόλου
•    Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής
•    Δημοτικό Κινηματογράφο Απόλλων Λευκάδας
·         Δημοτικό Θέατρο Λαμίας

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει.

Η αποδοχή του κοινού στο πρόγραμμα των παραστάσεων, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αποδεικνύοντας πως το «The Met: Live in HD» έχει πλέον γίνει θεσμός! Τη μεγάλη αυτή συνεργασία με τη Μetropolitan Opera της Νέας Υόρκης εξασφάλισε ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ για μια τριετία για την Ελλάδα και την Κύπρο, προσφέροντας στους φίλους της όπερας ένα ξεχωριστό πολιτιστικό θέαμα, με την υπογραφή των πιο καταξιωμένων καλλιτεχνών της παγκόσμιας λυρικής σκηνής. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2012-2013,  ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΣΤΑΡ ΒΕΡΟΙΑΣ.

Στα πλαίσια του προγράμματος προβολών «The Met: Live in HD», για τη σεζόν 2012-2013 ακολουθούν οι παρακάτω δώδεκα μεγάλες παραγωγές:

·    «Το Ελιξίριο του Έρωτα» του Donizetti

·    «Οθέλλος» του Verdi

·    «Καταιγίδα» του Thomas Adès

·    «Η Μεγαλοψυχία του Τίτου» του Mozart

·    «Χορός Μεταμφιεσμένων» του Verdi

·    «Αΐντα» του Verdi

·    «Τρώες» του Berlioz

·    «Μαρία Στούαρτ» του Donizetti

·    «Ριγκολέτο» του Verdi

·    «Πάρσιφαλ» του Wagner

·    «Φραντσέσκα ντα Ρίμινι» του Zadonai

·    «Ιούλιος Καίσαρας» του Handel


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των παραστάσεων, καθώς επίσης και την προπώληση των εισιτηρίων, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: www.metingreece.com
καθώς επίσης και στο τηλ: 2331022373, email: cinestar@otenet.gr.

Μοναδική Προσφορά: τα πρώτα 50 εισιτήρια μόνο με 15 €
Άνεργοι, πολύτεκνοι, άτομα τρίτης ηλικίας, φοιτητές, μαθητές 15 €

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Πήγα στην προηγούμενη παράσταση και πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Σαν να βρίσκεσαι στην όπερα, και ίσως ακόμη καλύτερα, αφού εδώ υπάρχουν και οι υπότιτλοι! Συγχαρητήρια στο Σταρ, χρειάζεται όμως και η υποστήριξη του κόσμου για να συνεχιστούν πρωτοβουλίες ανάλογου επιπέδου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο