Βεσυρόπουλος vs Μπατσαρά για την πρώτη θέση;

Απόστολος Βεσυρόπουλος - Γεωργία Μπατσαρά: Είναι οι δύο υποψήφιοι, με μεγάλη "προίκα" ψήφων και καμία φθορά του ψηφοδελτίου της ΝΔ, καθώς, οι μεν Ζήσης Πατσίκας, Χρήστος Μάμαλης και Σταυρούλα Γιαννούτσου είναι στην ουσία "πρωτοεμφανιζόμενοι" στον χώρο της ΝΔ, ο δε Λάζαρος Τσαβδαρίδης έχει μεν μια αξιοπρόσεχτη "προίκα", ωστόσο και φθορά έχει και πολλούς... εχθρούς.    
Το μεγάλο ζητούμενο είναι φυσικά που θα πάνε οι όποιοι "ελεγχόμενοι" από τον Μιχάλη Χαλκίδη ψήφοι, αλλά και του Κώστα Ζιώγα που αποχώρησε την τελευταία στιγμή από την "κούρσα" των υποψηφιοτήτων για να διασφαλιστεί η ενότητα του κόμματος. 
 
Από την άλλη, είναι ζητούμενο και το πόσο δυναμική θα έχουν οι τρεις πρωτοεμφανιζόμενοι. Όπως και να έχει, οι Απόστολος Βεσυρόπουλος και Γεωργία Μπατσαρά θεωρούνται από τα φαβορί για να βρεθούν σε εκλόγιμη θέση...

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Κύριε Βουδούρη ,κάνετε και εσείς το ίδιο λάθος με τους πολιτικούς ,αναφέρεσθαι σε όρους και πολιτικές της δεκαετίας του 50 ,κανείς από τους υποψηφίους δεν έχει καμία προίκα ,αλοίνομό μας εάν ακόμα πιστεύουμε σε τάτοια τακτική ,αυτή εξ άλλου είναι η χρόνια αδυναμία μας ,πρέπει να την πολεμήσουμε και να αναδείξουμε τους καλλίτερους που έχουν όρεξη να δουλέψουν και τσαγανό να αντιπαρατεθούν με τα κομματικά συμφέροντα βάζοντας πάνω από όλα το συμφέρων των πολιτών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο