Το 1ο Γυμνάσιο Παιανίας Αττικής στην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας

Το μεσημέρι της Κυριακής 29-4-2012 η πολιτιστική ομάδα του1ου Γυμνάσιου Παιανίας επισκέφθηκε το Πολιτιστικό – Πνευματικό Κέντρο της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος «ΙΣΤΟΡΙΑ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ του Ποντιακού Ελληνισμού». Η διευθύντρια κ. Μαρία Σπυροπούλου και οι μαθητές ξεναγήθηκαν στους χώρους και ενημερώθηκαν από τον Γ. Γραμματέα κ. Αρχιμήδη Ιντζεβίδη για την πλούσια πολιτιστική δράση της Λέσχης.   

Στην υποδοχή και τη φιλοξενία από πλευράς της διοίκησης έδωσαν το παρόν ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Παύλος Σαρημιχαηλίδης και η Έφορος Κ – Α Περιουσίας κ. Αντωνία Μωυσίδου. 

Οι επισκέπτες κατενθουσιασμένοι από το μέγεθος της οργάνωσης, της τάξης και  της δουλειάς που πραγματοποιείται μέσα από τα τμήματα που λειτουργούν στην Λέσχη, μαγεύτηκαν από τις εγκαταστάσεις και την τοποθεσία του κτιρίου και εντυπωσιάστηκαν από την Ιματιοθήκη, το Αρχείο και την Βιβλιοθήκη.
Εμφανώς ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα της επίσκεψης, αποχαιρέτησαν υποσχόμενοι να επαναλάβουν την επίσκεψη με την πρώτη ευκαιρία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο