Λήστεψαν 217.000 ευρώ από τον πρόεδρο και γραμματέα του Α.Σ. Κλειδίου Ημαθίας

Το ποσό των 217.000 ευρώ απέσπασαν με την απειλή όπλων το μεσημέρι της Παρασκευής (11/5) τέσσερα άτομα, χρήματα τα οποία προέρχονταν από επιστροφή ΦΠΑ των αγροτών του συνεταιρισμού Κλειδίου. Στις 12.30 περίπου το μεσημέρι ο πρόεδρος και ο γραμματέας του συνεταιρισμού Κλειδίου επέστρεφαν από την ΑΤΕ Πλατέος, όπου είχαν εισπράξει το ποσό των 217.000 ευρώ για να τα μοιράσουν στα μέλη του συνεταιρισμού, ποσό που αντιστοιχεί περίπου στο 40% της επιστροφής.  

Όπως καταγγέλθηκε, στον δρόμο Πλατέος - Κλειδίου, 2 περίπου χιλιόμετρα πριν τα Τρίκαλα Ημαθίας, τέσσερις κουκουλοφόροι με καραμπίνες τους έκλεισαν τον δρόμο με το αυτοκίνητό τους,  ακινητοποίησαν το όχημα των παθόντων και τους αφαίρεσαν τα χρήματα. 

Την ίδια ώρα οδηγός αυτοκινήτου με αντίθετη κατεύθυνση (από τα Τρίκαλα προς το Πλατύ) συνειδητοποιώντας το τι συμβαίνει προσπάθησε να κλείσει τον δρόμο γυρνώντας το τιμόνι του αριστερά.  Ωστόσο οι ληστές, που επέβαιναν σε αυτοκίνητο μάρκας Audi, χρώματος μολυβί, απέφυγαν με χολιγουντιανό τρόπο το αυτοκίνητο που επιχείρησε να τους κλείσει τον δρόμο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. 

Για την υπόθεση διενεργεί έρευνα το Αστυνομικό Τμήμα Πλατέος.

Πληροφορίες: alexandreia-gidas.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο