Συγκέντρωση του ΚΚΕ στις 24/5 στην Εληά

Ανοιχτή συγκέντρωση θα πραγματοποιήσει το ΚΚΕ Ημαθίας την Πέμπτη 24/5 στο Πάρκο της Εληάς, στις 8 μ.μ., με αφορμή τις επικείμενες εκλογές της 17ης Ιουνίου. 
Στην ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Ημαθίας του ΚΚΕ αναφέρεται:    
 
"Εργαζόμενοι, νέοι και νέες, γυναίκες, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι,

Καμία αναμονή, καμία αυταπάτη, καμία υποταγή!

Να ματαιώσουμε και να ανατρέψουμε τα σχέδια παγίδευσης του λαού στους μονόδρομους της ΕΕ και των επιχειρηματικών ομίλων!

ΤΗΝ ΩΡΑ που δουλεύουν τη διαμόρφωση του νέου δίπολου κεντροδεξιάς με πυρήνα τη ΝΔ και κεντροαριστεράς με πυρήνα ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ,

ΤΗΝ ΩΡΑ που η Ευρωπαϊκή Ένωση, βιομήχανοι, τραπεζίτες, εφοπλιστές «ψήνουν» τις σημερινές ή αυριανές κυβερνήσεις συνεργασίας, που θα αντικαταστήσουν τη χρεοκοπημένη και με την ψήφο του λαού εναλλαγή των δύο κλασικών κομμάτων στην εξουσία,

ΤΗΝ ΩΡΑ που το πολιτικό προσωπικό των μονοπωλίων  και της ΕΕ στην Ελλάδα, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, με την αποφασιστική συμβολή των ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ προβάλλουν τα ψεύτικα διλλήματα: ευρώ- δραχμή, μνημόνιο- αντιμνημόνιο, ήπια διαπραγμάτευση- σκληρή διαπραγμάτευση για ορισμένα ίδια ψίχουλα κοροϊδίας στους πιο εξαθλιωμένους,

Το ΚΚΕ απευθύνει σάλπισμα εγρήγορσης, ετοιμότητας, ασυμβίβαστης πάλης για ρήξη και ανατροπή του σάπιου συστήματος.

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΚΕ

ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

Όλοι τους (ΣΕΒ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-Ανεξάρτητοι Έλληνες) σπέρνουν αυταπάτες στο λαό για να μπορεί να θερίσει περισσότερα κέρδη το κεφάλαιο.

Δεν υπάρχουν ανώδυνες λύσεις. Ο δρόμος της ρήξης και της σύγκρουσης απαιτεί θυσίες, θυσίες όμως που οδηγούν στη λαϊκή ευημερία.

Το ΚΚΕ θέλει και μπορεί να πρωταγωνιστήσει στη διακυβέρνηση της λαϊκής εξουσίας, του μοναδικού ριζικά διαφορετικού δρόμου ανάπτυξης, ο οποίος μπορεί να διασφαλίσει τη λαϊκή ευημερία.

Μετά την τιμωρία, μετά την έκφραση της λαϊκής οργής στις εκλογές της 6ης Μάη, τώρα μία είναι η ψήφος η καθοριστική: Τώρα Ισχυρό ΚΚΕ! Για να γιγαντωθεί ο λαϊκός αγώνας, η λαϊκή συμμαχία, για να φτάσει στη νίκη ο αγώνας της ανατροπής!
"

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Παρακαλούμε σχολιάστε υπεύθυνα...