Φωτιά στα... φρένα έβαλε η Βέροια! Νίκησε 3-0 την Καλλιθέα

Το τρένο έχει ξεκινήσει με προορισμό την Super League και όνομα του «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ» . Με μια εμφάνιση πρωταθλήτρια η ομάδα της Βέροια νίκησε άνετα την ομάδα της Καλλιθέας με σκορ 3-0. Στο 30’ η ομάδα της Ημαθίας προηγήθηκε με ενέργεια του Κάντι ο οποίος απέφυγε έναν αμυντικό της Καλλιθέας και με συρτό σουτ λίγο μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0!  

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και στο δεύτερο ημίχρονο και έτσι στο 57' ο Μπαργκάν εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Μπάρμπας πήδηξε πιο ψηλά απ' όλους και με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τακίδη!! 

Το τελικό σκορ γράφτηκε στο 65' όταν ο Καλί έπαιξε όμορφα το "1-2" με τον Μπαργκάν, ο τελευταίος μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε ιδανικά τον Τακίδη, γράφοντας το 3-0!!! Παρόλο της κρισιμότητας του αγώνα η προσέλευση του κόσμου ήταν μικρή γύρω στα 1500 βρέθηκαν σήμερα στις κερκίδες του Δημοτικού σταδίου της Βέροιας.

Συνθέσεις:

ΒΕΡΟΙΑ (Δ. Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Καλί, Σαμαράς, Καλτσάς, Μπαργκάν, Ολαϊταν, Κάντι, Καλογέρης, Βεργώνης, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Τακίδης, Σταύρου, Μιχαλόπουλος, Αρβανίτης, Ηρακλής, Ρουσάκης, Κατσίκης, Μουσταφίδης, Βιδάλης, Πρίπου, Φαρινόλα.

Επιμέλεια: Γιάννης Ιωαννίδης
Φωτο: pliroforiodotis.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο