Εγκαίνια καταστήματος - έκθεσης λέβητων και ενεργειακών τζακιών στο Μακροχώρι

Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος του Ανδρέα Χαραλαμπίδη στο κάτω Μακροχώρι, στην οδό Αριστοτέλους 199, στο οποίο λειτουργεί και έκθεση λέβητων ξύλου, πέλλετ και ενεργειακών τζακιών, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 12 Μαΐου, παρουσία φίλων και συνεργατών του γνωστού επιχειρηματία της περιοχής.  

Ο Ανδρέας Χαραλαμπίδης, ο οποίος κατέχει πολλές πιστοποιήσεις για την δουλειά του, αναλαμβάνει την μελέτη, επίβλεψη και εγκατάσταση στους τομείς θέρμανσης, υδραυλικών, ηλιακών, ενεργειακών τζακιών και λέβητων ξύλου και πέλλετ, ενώ διαθέτει πρωτοποριακό σύστημα καθαρισμού καμινάδων, με πλήρη αξιοποίηση χρήση της τεχνολογίας (μικροκάμερες κ.α.).  

Ειδική βαρύτητα δίνεται το τελευταίο διάστημα στις εγκαταστάσεις λέβητων και ενεργειακών τζακιών, ενώ συνεργάζεται με εισαγωγείς υψηλής ποιότητας μονάδων θέρμανσης, που εγγυώνται την μακρόχρονη, αλλά και αποδοτική θέρμανση, με χαμηλό κόστος καύσιμης ύλης.

Οι ενδιαφερόμενοι για εγκατάσταση των παραπάνω μονάδων (λέβητες, τζάκια κ.α.) μπορούν να επισκεφθούν την έκθεση, στο Μακροχώρι Ημαθίας (οδός Αριστοτέλους 199, λίγο πριν το τέλος του χωριού), προκειμένου να δουν από κοντά το πως λειτουργούν, αλλά και να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο