Πρόταση συνεργασίας του Δ. Βέροιας με το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος»

Επίσκεψη  στη Δήμαρχο Βέροιας πραγματοποίησαν  ο Πρόεδρος και τα μέλη της Διοικούσας επιτροπής  του  Παραρτήματος Μακεδονίας του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος»  την Δευτέρα  25 Ιουνίου 2012. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο μιας σειράς συναντήσεων   του παραρτήματος  με θεσμικούς  φορείς της Μακεδονίας.

Τους σκοπούς της επίσκεψης και τον ρόλο του  ιδρύματος  ανέλυσε ο Πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Νικολάκαρος  ενώ συμμετείχαν στην συνάντηση τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ιδρύματος   «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος», κ.κ. Γεώργιος Σοφιανίδης , Χαράλαμπος Καραβαριώτης, Χρήστος Βαιτσίδης και Αντώνιος Δερματάς. 

Η Δήμαρχος Βέροιας, Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου – Γεωργιάδη καθώς και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Νικόλαος Μαυροκεφαλίδης  συζήτησαν με τα μέλη της Δ.Ε. την  δυνατότητα συνεργασίας με το παράρτημα.

Κατά την συνάντηση η Δήμαρχος, πρότεινε να διερευνηθεί η συνεργασία του Δήμου Βέροιας με το   Εθνικό  Ίδρυμα  Ερευνών και μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» στα πλαίσια του εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Βέροιας. Για το σκοπό αυτό θα κατατεθεί πρόταση από το Ίδρυμα προς το Δήμο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο