Συμπλοκή ακραίων ομάδων στη Βέροια (νεότερα)

Επεισόδια μεταξύ ακραίων ομάδων διαδραματίστηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου 9/6 στο κέντρο της Βέροιας, τα οποία σταμάτησαν με την παρέμβαση της αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του InVeria.gr, μέλη της "Χρυσής Αυγής" εξαπολύθηκαν στο κέντρο της πόλης μοιράζοντας έντυπα που προέβαλλαν τις ιδέες τους, γεγονός που ενόχλησε γνωστή ομάδα αναρχικών της Βέροιας, μέλη της οποίας συγκεντρώθηκαν στην οδό Εληάς, με αποτέλεσμα να έρθουν οι δύο ομάδες ατόμων στα χέρια.   

Από την συμπλοκή αναφέρθηκε μόνο ένας ελαφρύς τραυματισμός νεαρού που βρισκόταν σε παρακείμενο καφέ, ενώ έγιναν και κάποιες προσαγωγές. Το γεγονός θορύβησε την κοινωνία της Βέροιας και οι ψύχραιμες και υγιείς φωνές της πόλης έκαναν λόγο για φαινόμενα που ούτε ταιριάζουν, ούτε θέλει η Βέροια.


Δημοσίευση σχολίου

23 Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/6/12, 6:46 μ.μ.

    Ενω η ακωλητη διαδοση φασιστικων ιδεολογηματων και η ανοχη σε αυτα και τους εκπροσώπους τους ταιριαζουν στη Βεροια ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε στη Βέροια, ούτε σε καμία άλλη πόλη της Ελλάδος δεν αρμόζει ο φασισμός, από όποια πλευρά και αν προέρχεται, όποιο χρώμα και αν έχει, όποιο όνομα και αν χρησιμοποιεί.

    Μέσα από τις γραμμές του InVeria έχουμε πολλάκις καταδικάσει τις φασιστικές συμπεριφορές συγκεκριμένων ομάδων (επίθεση σε άτομα, προσβολή χιλιάδων πολιτών τις ημέρες του Πάσχα, απειλές, δολιοφθορές κλπ).

    Και επειδή "βλέπουμε" πως κάποιοι θα πιαστούν από αυτά που λέμε κατά το δοκούν, διευκρινίζουμε για μας υπάρχει ο φασισμός με δύο πρόσωπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/6/12, 7:45 μ.μ.

    Πως πολεμας το φασισμο με διαφορετικο αλλα αποτελεσματικο τροπο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/6/12, 12:51 π.μ.

    Ναι μωρέ, τα μαγαζάκια μας να'ναι καλά. Κάτω ο φασισμός, ζήτω ο μικροαστισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/6/12, 12:53 π.μ.

    τσο και λο φασιστακια. τρεχατε παλι. λαγοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/6/12, 1:50 π.μ.

    Συγγνώμη, οι φασίστες είναι αυτοί που μοίραζαν φυλλάδια με τις ιδέες τους ή αυτοί που οργανώθηκαν και τους επιτέθηκαν χρησιμοποιώντας βία, επειδή δεν συμφωνούσαν με αυτές τις ιδέες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/6/12, 3:18 π.μ.

    Ετυχε να ειμαι μπροστα στα επεισοδια που εγιναν. Ημουνα σε μια καφετερια και ολοι ειχαμε παγωσει με αυτα που βλεπαμε να γινοντε. Τα παιδια της Χρυσης Αυγης εκει που μοιραζανε τα φυλλαδια, ξαφνικα εμφανιστηκαν πανω απο 30 αναρχικοι με παλουκια και καδρονια. Γυρο στα 20 ατομα αναρχικων αρχισαν να ξυλοκοπουν μια 17χρονη κοπελιτσα, και ο ενας απο αυτους εβγαλε στιλετο μπροστα σε αστυνομικο με σκοπο να μαχαιρωσει εναν της Χρυσης Αυγης και η αστυνομια ουτε που κουνηθηκε, δεν επιασε κανεναν και ολα αυτα μπροστα στα ματια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος10/6/12, 3:50 π.μ.

    ο φασισμος εχει ενα προσωπο..και πολυ το χρησιμοποιειτε σαν λεξη και εχει χασει το νοημα της..ανοιξτε τα στραβα σας και ανοιξτε ενα λεξικο να δειτε τι ειναι ο φασισμος...αν θελετε να χαρακτηρισετε τις δρασεις αναρχικων και κομμουνιστων η λεξη φασισμος δεν κολλαει σιγουρα..βρειτε αλλη..αναλογη δεν ξερω ποια αλλα βρειτε την...εχει καταντησει ξεφτιλα να τα βαζετε στο ιδιο σακι και τα 2...σοβαρευτειτε μερικοι γιατι η γελοιοτητα σας και η καφριλα σας σαν δυναμη(δημοσιογραφοι) οπλιζει το χερι του καθε καφρου...και κατι αλλο κυριοι..νομιμοποιηθηκε ο φασισμος σε βαρος της δημοκρατιας και μιλω για την ΧΑ,ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΤΥΦΛΗ ΒΙΑ...που ειδατε να εχει το νομο μαζι της η αναρχια?ο ενας ειναι νομιμο μαχαιρι πια και βλεπετε τι γινετε στην πολη σας και ο αλλος παρανομος...απ οπου και αν το δειτε αλλο φασισμος κ αλλο αναρχια.τεραστιες διαφορες και σε ιδεολογικη βαση και σε δρασεις και στοχους.. οσο για το αρθρο το βρισκω οτι γραφτηκε η απο ασχετο απο τα γεγονοτα η δεξιο γλυφτη..ακραια ειναι και η ειδησιογραφια γενικα και φασιζουσα...αλλα καποτε οι φασιστες θα σφαζουν κ εσας...αυτοι δεν πετανε γιαουρτια εχουν μαχαιρια.....Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ..ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ...υγ. φασιστακια και ασπονδυλα της ΧΑ... θελετε την ενταση...προκαλειτε...γιατι ξερετε οτι θα ανεβουν τα ποσσστα σας μεσω των μμε..δεν θα σας κανουμε καποιοι το χατιρι..περιμενουμε τα λαθη σας οταν θα γεμισετε το τοπο αιμα..τοτε και μονο τοτε οι δημοκρατες και οι αναρχικοι θα σας τσακισουμε μια για παντα...παντα ετσι εγινε και ετσι θα γινει..μια μαχη θα δωθει και τοτε να ειστε σιγουροι οτι θα ειστε παρελθον..ο ηλιος θα βγει ξανα και η κοινωνια θα γιορταζει την ηττα σας σε καθε επιπεδο..χαρειτε οσο μπορειτε..σφαχτε τυφλα,παρτε κοκες,βαρεστε γυναικες..καντε οτι θελει το αρρωστο μυαλο σας..θα σας αποτελειωσουμε οταν εμεις ολοι οι υπερασπιστες του ανθρωπισμου το διαλεξουμε..να θυμαστε ΟΛΟΙ ΣΑΣ αυτο το μνμ εδω...θα αμυνομαστε μεχρι τοτε καλα και ωριμα..πλυν καποιων εξαιρεσεων παντα και παντου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Ανώνυμο 10 Ιουνίου 2012 3:50 π.μ.:

    Σε ότι αφορά το όσα λέτε περί του συγγραφέα του άρθρου, ένα μόνο μπορούμε να σχολιάσουμε: Ή είστε χαμηλής αντίληψης άνθρωπος αν κρίνουμε από το συμπέρασμα που εξάγατε ή προβοκάτορας, και μάλιστα "κουκουλοφόρος".

    Και επιμένουμε: "Φασίστας", έστω εντός εισαγωγικών, είναι ο κάθε ένας που δεν έχει άλλο τρόπο παρά την βία και τις απειλές για να υπερασπιστεί ή να διαδώσει τις ιδέες του. Και είναι όλοι τους λίγο - πολύ επικίνδυνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γενικότερο σχόλιο: Τα μέλη της Χρυσής Αυγής από τη μεσημεριανή συμπεριφορά δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν φασίστες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι κιόλας.
    Αφήστε που το απόγευμα της ίδιας μέρας δεν... έχασαν χρόνο και διατήρησαν και αυτοί τον τίτλο του "τραμπούκου φασιστοειδούς", που σπάει μαγαζιά και στέλνει κόσμο στο νοσοκομείο, ως αυτόκλητοι δικαστές και σωτήρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος10/6/12, 9:28 π.μ.

    Οι συμμορίες των χρυσαυγιτών ήταν,είναι και θα είναι φασίστες.Αποτελείται απο μπράβους, ανθρώπους της νύχτας και έχει άριστη σχέση με κάθε είδους μαφία εγχώρια ή μη. Όπου δεν φθάνει το χέρι του κράτους και των αφεντικών φτάνει το μαχαίρι του χρυσαυγίτη. Όταν λοιπόν ο φασισμός δεν θα αφορά πλέον τους μετανάστες αλλά θα χτυπήσει και την δικιά σας πόρτα να δούμε πως θα αντιδράσετε. Όταν θα απειληθεί το εγώ σας δηλαδή. Όσο για την σελίδα που δημοσιεύεται το άρθρο θα ήταν καλό ο/η αρθρογράφος να είναι περισσότερο ενημερωμένος σχετικά με αυτά που γράφει. Δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις ακραίες ομάδες τους αναρχικούς που χρόνια τώρα(ανεξάρτητα αν κάποιοι κάνουν πως δεν βλέπουν) με τις δράσεις τους, τα κείμενα τους και τον διαρκή αγώνα τους ενάντια σε κάθε είδους φασιστικές αντιλήψεις και πρακτικές. Ούτε είναι ακραίο να επιδιώκεις ένα κόσμο που δεν θα υπάρχει εκμετάλλευση ανθρώπου απο άνθρωπο. Ένα κόσμο που δεν θα αναθέτουμε την σωτηρία μας σε αφεντικά, φασίστες νταβατζίδες και σωτήρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος10/6/12, 12:40 μ.μ.

    Για να έγινε αυτό το απόγευμα κάτι θα προηγήθηκε.... Άλλωστε δεν λένε όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά...??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος10/6/12, 3:10 μ.μ.

    Προς ανώνυμος 3.18
    Μάλλον δεν ήσουν μπροστά στα επεισόδια. Στην αρχή οι χ.α. ήταν καμιά 13 και οι αντιφασίστες 8.Αργότερα έγιναν 25-30. Τα παλούκια τα είχαν οι χ.α. και απλά ρους τα πήραν (παλούκια με ελληνικές σημαίες και μαίανδρους δεν έχουν οι αντιφασίστες). Όσο για μαχαίρια και ξύλο σε κοπέλα είχε 200 άτομα μπροστά και δεν υπάρχει. Όσο για το φασισμό και την αναρχία, ας ψάξει κάποιος να δει στο google. Απορώ με τους φασίστες γιατί γκρινιάζουν, ξύλο δεν θέλουν, ξύλο θα έχουν. Όταν βαράνε οι δικοί τους χαίρονται, όταν τρώνε ξύλο κλαίνε και παρακαλάνε.

    ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ
    ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΖΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος10/6/12, 6:32 μ.μ.

    ΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    Αγαπητέ Πιτσιρίκο, το παρακάτω κείμενο είναι μιας φίλης μου που έζησε όσα περιγράφει και, επειδή πρόκειται για γεγονότα που δεν πολυπροβάλλονται από τα ΜΜΕ, το κυκλοφορεί χέρι με χέρι μέσω ίντερνετ. Ο λόγος που δεν το υπογράφει είναι, χωρίς περιστροφές, επειδή φοβάται.

    «Προχτές το απόγευμα, 26 Μαΐου, ενώ περπατούσαμε στην Αποστόλου Παύλου εγώ και ο φίλος μου, δεχτήκαμε επίθεση από 15 περίπου άτομα της Χρυσής Αυγής.

    Η επίθεση έγινε , εν μέσω παιδιών με μπαλόνια στο χέρι και μανάδων με καροτσάκια. Εγώ και ο φίλος μου περπατούσαμε , τη στιγμή που ένας νεαρός άντρας , ο οποίος καθόταν σε ένα πεζούλι , μας σταμάτησε δήθεν να μας ρωτήσει κάτι.

    Ωστόσο, μας έχουν πλησιάσει γύρω στα 15 άτομα, με πολύ συνηθισμένη εμφάνιση, μια παρέα ανδρών και μιας γυναίκας, σαν να έχουν γυρίσει από εκδρομή και κρατούν στα χέρια τα κράνη από τις μηχανές τους.

    Μέχρι να γυρίσω να κοιτάξω τον φίλο μου , ο οποίος μου έχει στο μεταξύ ψιθυρίσει «χρυσαυγίτες τρέξε», κι εγώ να του πω, «ε, και τι δουλειά έχουμε εμείς με αυτούς», η παρέα των 15 ατόμων έχει φορέσει τα κράνη στο κεφάλι , μας έχουν χωρίσει και τον χτυπούν στο πρόσωπο. Στα επόμενα λεπτά βρισκόμαστε ξαπλωμένοι στο έδαφος και μας κλοτσάνε στο κεφάλι και στο σώμα.

    Η εντελώς τυχαία επέμβαση της αστυνομίας, που είχε ειδοποιηθεί για άλλο περιστατικό, μας γλίτωσε από κάποιο μεγάλο τραυματισμό μα τελικά το αποτέλεσμα ήταν μόνο μια προσαγωγή!!! Αφού ταλαιπωρηθήκαμε στο τμήμα μέχρι τις 11.30 το βράδυ, την επόμενη μέρα πηγαίνοντας στο τμήμα ενημερωθήκαμε ότι δεν υπάρχει καμία καταγραφή του γεγονότος.

    Εκεί μάθαμε πως οι επιθέσεις συνεχίζονταν όλο το βράδυ, από τραμπουκισμό σε μια μητέρα και ένα παιδί, από ένα παλικάρι που του ξερίζωσαν μια τζίβα από τα ράστα μαλλιά του, μέχρι έναν λιγότερο τυχερό που κατέληξε στο νοσοκομείο με ανοιγμένο κεφάλι.

    Το παραπάνω κείμενο γράφτηκε από την ανάγκη να κοινοποιήσουμε την εμπειρία μας με σκοπό, όχι να προκαλέσουμε φόβο, αλλά να συνειδητοποιήσει ο κόσμος τον κίνδυνο, που ενώ μοιάζει ασήμαντος έχει φτάσει στην πόρτα μας, στις μανάδες και στις αδερφές μας. Καμία ενημέρωση δεν έχει υπάρξει από τα ΜΜΕ σε σχέση με αυτές τις επιθέσεις.

    Η συνειδητοποίηση της απειλής, και η μαζική κινητοποίηση στις γειτονιές θεωρούμε πως είναι η καλύτερη απάντηση απέναντι στις επιθέσεις ωμής βίας των φασιστικών ομάδων.»

    πηγή http://pitsirikos.net/2012/06/%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%8C%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος11/6/12, 12:07 π.μ.

    Σε ολες τις προηγουμενες εκλογες ψηφιζα τα λεγομενα κεντρωα κομματα. Επειδη ομως εχω σιχαθει την ανομια και ολους τους δηθεν δημοκρατες θα ψηφισω απο αντιδραση εγω και ολοι οι δικοι μου την χρυση αυγη. Βαρεθηκα να βλεπω στην πολη μου μια ομαδα ατομων να τρομοκρατει και να προκαλει την υπολοιπη κοινωνια. Τι να πρωτοθυμηθω? Τις προκλησεις κατα την διαρκεια του Επιταφειου, στην Ανασταση, τα συνθηματα εναντιον του Χριστου και της Παναγιας στους τοιχους του Δημαρχειου, τα επεισοδια στα Δεκεμβριανα με τον εμπρησμο κρατικου αυτοκινητου, την ακυρωση της παρελασης... Φτανει πια! Αφου το ελληνικο κρατος αδυνατει να περιορισει τα αριστερα ακρα, ας δυναμωσω με την ψηφο μου το αντιπαλο δεος. Να θυμαστε οτι εσεις με τις πραξεις σας μας οδηγειτε στην Χ.Αυγη!!!! Αυτα ειναι τα αποτελεσματα της βιας που ασκουσατε, κυριως σε ψυχολογικο επιπεδο, στην υπολοιπη σιωπηρη κοινωνια. Δυστυχως το αυγο του φιδιου , ενιοτε ειναι και αριστεριζουσας καταγωγης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος11/6/12, 2:39 μ.μ.

    μου κάνει εντυπωση που πολλοι αναρχικοι στη Βέροια δεν είναι καν Ελληνικής καταγωγής...(γεωργιανοί, αλβανοί, Τσέχοι κτλ...)αλλά και αμόρφωτα παιδάκια...

    φασισμός είναι επίσης το να κρατάει κάποιος την Ελληνική σημαία μεσα στη χώρα του η οποία συμβολίζει το πανανθρώπινο μνμ της Ελευθερίας και οι αναρχοφασίστες να ξυλοκοπούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος11/6/12, 7:52 μ.μ.

    "μου κάνει εντυπωση που πολλοι αναρχικοι στη Βέροια δεν είναι καν Ελληνικής καταγωγής...(γεωργιανοί, αλβανοί, Τσέχοι κτλ..." αγαπητε ξεχασες οτι ειναι κ κουβανοι αμερικανοι ζαιριανοι κ ελαχιστοι εσκιμωοι που εκπαιδευτηκαν σε ξενη χωρα για να κανουν κακο στην χωρα ενω οι Χ.Α. ειναι ολοι ψηλοι ξανθοι κ πανω απ'ολα ΛΕΥΚΟΙ με Πρωτο τον Αρχηγό τους ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος11/6/12, 11:51 μ.μ.

    Όταν ακούς τον Εθνικό Ύμνο και ανατριχιάζεις, είσαι φασίστας...Όταν πιστεύεις στον Χριστό και πας στην Εκκλησία, είσαι φασίστας...Όταν πιστεύεις σε αξίες, είσαι φασίστας...Όταν δεν θες τους ΛΑΘΡΟμετανάστες στην χώρα σου, είσαι φασίστας...
    Όταν βρίζεις πατρίδα και θρησκεία, είσαι προοδευτικός...Όταν καις την Σημαία, είσαι προοδευτικός...Όταν χτυπάς τους ιδεολογικούς σου αντιπάλους, είσαι προοδευτικός...Όταν το κάνουν οι άλλοι όχι...Όταν θες και επιδιώκεις το ''μπαστάρδεμα'' του Έθνους με εκατομμύρια ξένων, είσαι προοδευτικός...Λοιπόν, σας λέω πως είμαι 20 χρονών και όσο περνάει από το χέρι μου δεν θα επιτρέψω να συμβεί αυτό...Δεν ψήφισα ούτε θα ψηφίσω Χ.Α...Αλλά όταν έχουμε το ένα άκρο στην βουλή (συριζα, κκε) γιατί να μην έχουμε και το άλλο; Όσο για τους ''προοδευτικούληδες'' ας δούνε το παρακάτω φρικιαστικό βίντεο (μακρυά από ανηλίκους) για να δούνε την συμπεριφορά των μουσουλμάνων στους Χριστιανούς www.meforum.org/3256/muslim-slaughter-christian...Σκεφτείτε...Αυτήν την Ελλάδα θέλουμε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος13/6/12, 10:03 π.μ.

    Ποιοι ξεκινησαν την επιθεση?οι αντιεξουσιαστες αριστερων κομματων. Αρα αυτοι φταινε και αυτοι επρεπε να συλληφθουν. Ωραια δημοκρατια εχουμε. Ολα τα κομματα εχουν δικαιωμα να μοιραζουν τα φυλλαδια τους. Με αυτες τις αδικιες που βλεπουμε δεν θα φταιμε αν παμε και ψηφισουμε Χρυση Αυγη μετα. Ολες τις βιαιες πραξεις τις ριχνουν στην Χρυση Αυγη. Δεν τους ψηφισα αλλα το σκεφτομαι πολυ σοβαρα γιατι παιρνω παντα το μερος του αδικημενου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος13/6/12, 10:10 μ.μ.

    αν αύριο βγω στην βεροια και διατυμπανίζω τις παιδοφιλικές μου απόψεις, "δημοκράτη" Βεροιώτη δεν θα με ενοχλήσεις? αν μεθαύριο μαζεψω και τους ομοιδεατες μου και το κάνω ακόμα πιο οργανωμένα, δημοκράτη βεροιωτη δεν θα με ενοχλήσεις?
    θα περιμένεις να κάνω πράξη στο χρόνο παιδί σου τις απόψεις μου?
    ...μα φυσικά γιατί αν με πειράξεις μεχρι να τις κάνω πράξη είσαι φασίστας... όπως λες.
    λυπούμε τα παιδιά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος13/6/12, 11:33 μ.μ.

    Κατ αρχας για να ξεκαθαριζονται καποια πραγματα..Πρωτον 5-6 αναρχικοι πηγαν να κραξουν τους χρυσαυγιτες και αυτοι τους επιτεθηκαν με τα παλουκια.οι αναρχικοι που οσο περνουσε η ωρα αυξανοντουσαν,εδειραν και εδιωξαν τους χρυσαυγιτες..Ειναι ολοφανερο οτι η χρυσαυγιτες ειναι νεοναζι(το εχουν δειξει μεσα απο εξωφυλλα,ομιλιες,πραξεις,κειμενα,χαιρετισμους και πολλα αλλα).Το να επικαλεισαι την ελευθερια λογου για ιδεολογιες οπου οταν αποκτησουν δυναμη ειναι αντιθετες προς αυτην ειναι μεγαλο λαθος..Εχουμε διαβασει και γνωριζουμε καλα τις κτηνωδιες που εχουν προκαλεσει παγκοσμιως τετοια ολοκληρωτικα καθεστωτα..Επομενως είναι καθηκον οποιουδηποτε αξιοπρεπη ανθρώπου να αντισταθει στην επελαση του νεοναζισμου.Οι τροποι αντιστασης ειναι διαφοροι.Αντιφασιστικες εκδηλωσεις,συγκεντρωσεις,πορειες,ακυρωση των εμετικων ομιλιων τους και αλλα.Δεν εγκρινω την βια ως μονο μεσο,αλλα υπαρχουν πολλα παραδειγματα που φαινεται οτι οταν οι φασιστες κανουν ανεμποδιστα τις δρασεις τους επειτα προχωρανε και στο συμμορυτικο κομματι τους(μαχαιρωματα ξυλοδαρμοι κτλ. οποιου δεν τους αρεσει).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος16/6/12, 11:47 π.μ.

    ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ Ή ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΛΑΣ Η΄ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΣ.
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος16/6/12, 9:04 μ.μ.

    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ Η΄ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΑ.

    ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ: ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ. ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ)

    ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.

    ΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ. ΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΜΟΣ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ.

    ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΔΥΟ ΜΟΝΟ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ.

    Η΄ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ
    Η΄ ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΥΤΟ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΟΡΘΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ.

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο