Ποιοι συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία την Τετάρτη

Ρολά κατεβάζει την Τετάρτη δημόσιος και ιδιωτικός τομέας λόγω της 24ωρης γενικής απεργίας που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ κατά του νέου πακέτου μέτρων. Για την ημέρα της κινητοποίησης έχουν προγραμματιστεί συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στην απεργία συμμετέχουν επίσης δημόσιοι υπάλληλοι σε εφορίες, πολεοδομίες, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στις ΔΕΚΟ, εφοριακοί, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, καθηγητές, δικηγόροι, μηχανικοί και τραπεζοϋπάλληλοι.

Συμμετοχή στις κινητοποιήσεις αποφάσισε και η ΓΣΕΒΕΕ (Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων) με κλείσιμο των επιχειρήσεων και καταστημάτων ως τις 15.00.

Το συνδικάτο εργαζομένων στον ΟΑΣΘ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από την έναρξη βάρδιας έως 09:00 και 20:00 έως λήξη βάρδιας. Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν τα τρένα του ΟΣΕ, ενώ δεμένα στα λιμάνια θα μείνουν τα πλοία καθώς στην απεργία θα συμμετάσχει και η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία. Πιο συγκεκριμένα, δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία σε όλη τη χώρα από τις 12 τα μεσάνυχτα της Τρίτης μέχρι και τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.

Εν τω μεταξύ, παράταση των πανελλαδικών κινητοποιήσεών τους έως την 20ή Οκτωβρίου 2012 αποφάσισαν το Σάββατο οι δικαστές και οι εισαγγελείς. Οι δικαστές θα κατεβαίνουν από τις έδρες των δικαστηρίων από τις 10 π.μ. έως το τέλος του ωραρίου (3 μ.μ.). Παράλληλα, το ίδιο χρονικό διάστημα αναστέλλονται και οι δημοσιεύσεις αποφάσεων.


Πηγή: voria.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο