Εκδήλωση προς τιμήν του Ελ. Βενιζέλου στη Βέροια

Στις 1 και 5 Νοεμβρίου 2012 στη Βέροια, με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από την έναρξη των Βαλκανικών Πολέμων, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις αφιερωμένες στον Ελευθέριο Βενιζέλο. Τις εκδηλώσεις συνδιοργανώνουν ο Δήμος Βέροιας (Κ.Ε.Π.Α), το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» και ο Σύλλογος Κρητικών Ημαθίας με την υποστήριξη του Παραρτήματος Μακεδονίας του Εθνικού Ιδρύματος «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» και του Ιδρύματος «Ιωάννη Φ. Κωστόπουλου».  

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου στις 20:00, στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών  του Δήμου Βέροιας,  με τα εγκαίνια φωτογραφικής έκθεσης με θέμα τον Ελευθέριο Βενιζέλο, η οποία θα διαρκέσει από 1 έως 5/11/2012 από τις 09:00 έως τις 14:00 (εκτός Κυριακής). 

Τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το πρόγραμμα, στο Χώρο Τεχνών του Δήμου,  στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με ομιλητή τον Γιώργο Σοφιανίδη, Διευθυντή Γυμνασίου Βεργίνας – αιρετό ΑΠΥΣΔΕ , με θέμα «Ελευθέριος Βενιζέλος, Βέροια, Κωνσταντίνος Ρακτιβάν», ενώ θα προηγηθούν χαιρετισμοί των οργανωτών.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ηχητικά ντοκουμέντα, και προβολή ταινίας για τον Ελευθέριο Βενιζέλο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο