Επιθεώρηση του συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης της ΔΕΥΑΒ από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τρίτη 23.10.2012 στις εγκαταστάσεις Βιολογικού Καθαρισμού της Δ.Ε.Υ.Α.  Βέροιας, η εποπτική επιθεώρηση πιστοποίησης του Διεθνούς Περιβαλλοντικού Συστήματος ISO 14001:2004 από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.Σ.Υ.Δ.) με φορέα πιστοποίησης την QMS CERT.

Κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης, τονίστηκε ιδιαίτερα η προσπάθεια που καταβάλλει η Διοίκηση και τα στελέχη της ΔΕΥΑΒ στον τομέα της περιβαλλοντικής ευθύνης με σκοπό την προσφορά ολοένα και καλύτερων υπηρεσιών στους δημότες.

Οι επιθεωρητές του φορέα πιστοποίησης και του ΕΣΥΔ ξεναγήθηκαν από κλιμάκιο στελεχών της ΔΕΥΑΒ στους χώρους των εγκαταστάσεων του βιολογικού καθαρισμού που εδρεύει στο Μακροχώρι Ημαθίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΔΕΥΑΒ, διακατέχοντας πάντα υψηλό αίσθημα περιβαλλοντικής ευθύνης προς τους δημότες της Βέροιας, έχει προχωρήσει τελευταία σε σημαντικές φιλο-περιβαλλοντικές επενδύσεις όπως η εγκατάσταση φωτοβολταικών στη στέγη του κεντρικού της κτιρίου διοίκησης στη Βέροια, η μετατροπή σε υγραεριοκίνηση σημαντικού αριθμού οχημάτων ενω έχει προγραμματισθεί και η εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας μέσω της λειτουργίας του συστήματος αναερόβιας χώνευσης στις γραμμή επεξεργασίας αστικών λυμάτων.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο