Σαν κινηματογραφικό σενάριο η σύλληψη 4 Αλβανών για ληστεία 62χρονου από τα Πολλά Νερά Ημαθίας

Σαν σενάριο από κινηματογραφική ταινία εξελίχθηκε η σύλληψη τεσσάρων Αλβανών οι οποίοι φέρεται ότι χθες (28-11-2012) το μεσημέρι, με τη χρήση σωματικής βίας αλλά και με την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησαν και έδεσαν έναν 62χρονο ημεδαπό στα Πολλά Νερά - Ημαθίας, και στην συνέχεια του αφαίρεσαν Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο,του οποίου κάτοχος είναι ο γιος του 62χρονου.


Σήμερα (29-11-2012) το πρωί εντοπίστηκε το κλεμμένο όχημα, στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις συλληφθέντες, σε περιοχή της Καστοριάς και παρά τα διαδοχικά γενόμενα σήματα από τους αστυνομικούς για διενέργεια ελέγχου, ο οδηγός αυτού δεν σταμάτησε αλλά ανέπτυξε ταχύτητα με σκοπό να διαφύγει, ενώ αποπειράθηκε να εμβολίσει δίχως επιτυχία τα αστυνομικά οχήματα. Στη συνέχεια οι επιβαίνοντες εγκατέλειψαν το όχημα και τράπηκαν σε φυγή πεζή. Αφού αναζητήθηκαν, εντοπίστηκαν μετά από συντονισμένες ενέργειες και με χρήση κάμερας θερμικής απεικόνισης, καταδιώχτηκαν και συνελήφθησαν. Κατά τη διάρκεια των συλλήψεων οι φερόμενοι ως δράστες αντιστάθηκαν σθεναρά κατά των επιχειρούντων αστυνομικών.

Το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο αφού κατασχέθηκε αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ στην κατοχή τους επίσης βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι που εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου περί όπλων.

Οι τέσσερις αλλοδαποί συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Καστοριάς, ηλικίας 18, 19, 25 και 18 χρονών, υπήκοοι Αλβανίας.

Ερευνάται η συμμετοχή των συλληφθέντων σε παρόμοιες αξιόποινες πράξεις. Οι συλληφθέντες, οι οποίοι βρίσκονταν παράνομα στη χώρα, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Πληροφορίες από www.pliroforiodotis.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο