Ταράζει τα... νερά ο Γ. Κάκαρης - Εντάχθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και στοχεύει στο Συνέδριο!

Κίνηση - έκπληξη, ακόμα και για τους πιο στενούς του ανθρώπους, έκανε ο πρόεδρος των Εφοριακών Ημαθίας - Πέλλας - Πιερίας και δημοτικός σύμβουλος Βέροιας Γιώργος Κάκαρης, καταθέτοντας, κυριολεκτικά, στο τελευταίο λεπτό, υποψηφιότητα για αντιπρόσωπος της Ημαθίας στην 3ημερη Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ στις 30/11, 1-2/12 στην Αθήνα.
Την πληροφορία την επιβεβαίωσε ο ίδιος ο κ. Κάκαρης, ο οποίος μάλιστα πρόσθεσε τα εξής:  

"Όντως, έθεσα υποψηφιότητα για την εκλογή μου ως αντιπρόσωπος της Ημαθίας στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, στο οποίο, ως γνωστόν, θα ληφθούν οι αποφάσεις για την μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ, από συνασπισμό κομμάτων, σε ενιαίο πολιτικό φορέα. Τους λόγους που με οδήγησαν στην λήψη αυτή της απόφασης, θα τους αναλύσουμε στο μέλλον, ωστόσο αυτή την στιγμή θα ήθελα να προσθέσω μόνο το εξής:
Καλώ προσωπικά όλες και όλους όσους πιστεύουν πως η παρουσία μου στα κοινά θα είχε όφελος για την Ημαθία, να προσέλθουν αύριο (σ.σ.: Κυριακή 25/11/2012) στις κάλπες που θα στηθούν από τις 9 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, στην οδό Κεντρικής 19 (δίπλα από το "Παλιό Σινεμά") στη Βέροια και να με τιμήσουν με την ψήφο τους, η οποία ψήφος θα μου δώσει την ώθηση που χρειάζεται για τον σκοπό αυτό.
Θα σας περιμένω ο ίδιος προσωπικά στα γραφεία και θα είναι μια καλή ευκαιρία να βρεθούμε από κοντά και να συζητήσουμε για όλα αυτά τα θέματα".

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. Καμμιά έκπληξη! Άργησε κιόλας αλλά δικαιολογημένα γιατί το προετοίμαζε με αρθρογραφία, αναρτήσεις στο F/B, δυναμική παρουσία σε διαδηλώσεις-απεργίες προβολή της "δράσης" του κλπ, κλπ.
    Αυτό που είναι δύσκολο να το φανταστώ, είναι πώς θα συμπλεύσει πολιτικά και ιδεολογικά με τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και πώς θα βρεί κοινή γλώσσα με τους ανένταχτους, Μαοϊκούς, τους Τροτσκιστές, τους παλιούς του ΚΚΕ Εσ. τους αποστάτες του "ορθόδοξου" ΚΚΕ, τους Ευρωκομμουνιστές......
    Αρκεί ο επιθετικός καταγγελτικός λόγος, η λεκτική βία, η καταδίκη του μνημονίου; Θα δείξει άν και προσωπικά πιστεύω πως έπρεπε να προτιμήσει τους "Ελεύθερους Έλληνες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/11/12, 6:06 μ.μ.

    επι τελους ξυπνα και συ tasos ,
    η γλωσσα δεν ειναι γαι να γλυφει,μιλαει παντου και με μαοικους και ευρωκομμουνιστες και με αποστατες του ορθοδοξους ΚΚΕ ακομη "ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ'ΜΟΝΟ ΜΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕς ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΡΚΕΛΙΣΤΕΣ
    (ΓΙΑ τους μεγαλυτερους γλυφτες δεν μπορει να μιλαει).
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΚΑΡΗ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε "φίλε" μου, η γλώσσα είναι ΚΑΙ για να γλύφει, η "κοινή γλώσσα" είναι κάτι που σίγουρα δεν έχουμε οι δυό μας. Όσο για την υπέρβαση του κ. Κάκαρη, δεν την βλέπω! Στην γλώσσα μου τέτοιες κινήσεις τις χαρακτηρίζουμε Ο.Φ.Α!
    Υπέρβαση το να φύγεις από ένα δημοσκοπικό σκουπίδι όπως είναι αυτή τη στιγμή το ΠΑΣΟΚ για μιά σιγουράντζα κυβερνητικής προοπτικής; Κάποιος πιό κακός από μένα θα χαρακτήριζε την κίνηση αποστασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/11/12, 10:52 μ.μ.

    Όχι και αποστάτης ο Κάκαρης. Έχει φύγει χρόνια τώρα απο το ΠΑΣΟΚ, ψυχικά, γιατί μέλος του δεν υπήρξε ποτέ, ώστε να πρέπει να διαγραφεί. Δύο χρόνια που κράζει το ΠΑΣΟΚ, τι νομίζετε, ότι ήταν ΠΑΣΟΚ και το έκρυβε; Τώρα, αν είναι σωστή επιλογή ο ΣΥΡΙΖΑ ή όχι, θα το δείξει το μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/11/12, 10:42 π.μ.

    Ο κ.Κάκαρης μου είναι σχεδόν άγνωστος, οπότε δεν μπορώ να εκφραστώ προσωπικά. Σκέφτομαι όμως το εξής: Για ανθρώπους που απο θέσεις συνδικαλιστικές κλπ, στήριξαν το ΠΑΣΟΚ, η τίμια τιμωρία θα ήταν να τους υποχρεώνουν εσαεί να το ψηφίζουν, εν είδει ...αυτομαστιγώματος! Βλέπετε το ΠΑΣΟΚ δεν έγινε διεφθαρμένο στα 2 τελευταία χρόνια. Αν λοιπόν οι καλύτερα αμειβόμενοι υπάλληλοι του συστήματος (ΔΕΗ, ΟΤΕ, Υπ.Οικ.) τώρα συνωστίζονται στις στάσεις του τρένου του ΣΥΡΙΖΑ, όπως παλιότερα του "τρένου της αλλαγής", απλά ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει το νέο ΠΑΣΟΚ, που θα κουβαλάει όλες τις αμαρτίες των παλιών πράσινων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/11/12, 3:11 μ.μ.

    Ανώνυμος says:
    30 Νοεμβρίου 2012 10:42 π.μ. πολύ απλοϊκή η σκέψη σου. Μη ρίχνουμε στην πυρά ανθρώπους που δεν ταυτίστηκαν με το μνημόνιο και δεν επέδειξαν συμπεριφορά διεφθαρμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος30/11/12, 7:44 μ.μ.

    Δηλαδή το πρόβλημά μας είναι μόνο το μνημόνιο κι όχι αυτοί που το προετοίμασαν και άρα κι αυτοί που τους στήριξαν; Για μένα -δεν αναφέρομαι στον ΓΚ- όσοι στήριξαν διεφθαρμένα καθεστώτα, είναι συνένοχοι, είτε λόγω συμμετοχής, είτε λόγω άγνοιας. Το έγκλημα συντελέστηκε και κάποιοι δημ.υπάλληλοι τους στήριζαν τόσα χρόνια είτε μοιραζόμενοι τη λεία, είτε απλώς έχοντας μεγαλύτερα προνόμια απο άλλους. Αυτοί θα μας σώσουν, απλά αλλάζοντας ταυτότητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο