Σεμινάριο "Υγιεινή και ασφάλεια στο χώρο εργασίας" παρακολουθούν οι εργαζόμενοι στη ΔΕΥΑ Βέροιας

Σεμινάριο με θέμα «Υγιεινή και ασφάλεια στο χώρο εργασίας – επικοινωνία και εξυπηρέτηση πελατών» παρακολουθούν από την Δευτέρα 19/11 οι εργαζόμενοι στην ΔΕΥΑ Βέροιας στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού στο Μακροχώρι.  
Σκοπός του Προγράμματος είναι, οι υπάλληλοι της ΔΕΥΑΒ, που θα συμμετέχουν στο σεμινάριο, να βελτιώσουν την επικοινωνία με τους πολίτες – πελάτες της επιχείρησης, με την κατάκτηση δεξιοτήτων που θα διευκολύνουν το επαγγελματικό και κοινωνικό τους έργο. Μέσω του σεμιναρίου θα έχουν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν δεξιότητές που θα διευκολύνουν την δουλειά τους και την άμεση επαφή με τους δημότες καταναλωτές.

Το χώρο διεξαγωγής του σεμιναρίου επισκέφθηκε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ κ. Δημήτρης Δάσκαλος ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις εργασίες του σεμιναρίου τόνισε δε μεταξύ άλλων « ….η ΔΕΥΑΒ στο πλαίσιο της καθημερινής μάχης για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών της, τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες καταναλωτές, τον αναπτυξιακό προσανατολισμό της και την συνεχή επιμόρφωση των στελεχών της, διοργάνωσε με την βοήθεια του «ΚΕΚ Γνώση» το παρόν σεμινάριο. Η αποτελεσματική αξιοποίηση όλων των ευκαιριών και των δυνατοτήτων που παρέχουν τα διάφορα Ευρωπαϊκά και Εθνικά προγράμματα, σε συνδυασμό με τη σωστή επένδυση των δικών μας πόρων είναι πάντα στις πρώτες προτεραιότητες μας και είμαι σίγουρος ότι με την βοήθεια όλων θα φέρουμε την Επιχείρηση σε ακόμα πιο μεγάλες επιτυχίες.»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο