Διαμαρτυρία για την εικόνα στο γήπεδο του Διαβατού

Από τον γνωστό για την πολυσχιδή δράση του Νίκο Λιολιόπουλο, λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω δήλωση - διαμαρτυρία του, για την εικόνα που αντίκρισε ο ίδιος και δεκάδες άλλοι πολίτες, στο γήπεδο του Διαβατού. Η επιστολή αναφέρει τα εξής:

"Ως Έλληνας πολίτης, πατέρας  αλλά και άνθρωπος του ποδοσφαίρου, ένιωσα σήμερα βαθύτατα προσβεβλημένος με την εικόνα των πάγκων στο γήπεδο του Διαβατού στο σημερινό ντέρμπυ, όπου ήταν βαμμένοι με το έμβλημα ενός «κόμματος», πόσο μάλλον όταν αυτό τού «κόμμα» είναι στην ουσία μια φασιστική-ναζιστική οργάνωση.   


Οι παράγοντες της τοπικής ομάδας που τόσο πολύ πασχίζουν για το καλό του ποδοσφαίρου δημιουργώντας μια σταθερά πρωταγωνιστική ομάδα τα τελευταία χρόνια, οφείλουν να την προστατεύουν από τέτοιες ενέργειες που είμαι βέβαιος πως καμία σχέση δεν έχουν με το πνεύμα της ομάδας αλλά και την ιστορία που αυτή πρεσβεύει στο τοπικό μας αθλητισμό.

Νίκος Λιολιοπουλος"

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/11/12, 1:14 π.μ.

    Δεν σταματατε αυτη την καραμελα λεω εγω... Και τι εγινε επειδη εγραφε ΧΑ; Δεν καταλαβα! Οταν το πιστευουν τοσοι πολιτες και βγαινει δημοκρατικοτατα στη βουλη, τι σας πειραζει; Η πολιτικη των κομματων σας οδηγησε τον κοσμο στη ΧΑ. Τωρα σταματηστε! Αν εγραφε ομως Αναρχια ή βρισιες δεν θα λεγατε τιποτα! Που οι μισοι τοιχοι στην πολη μας εχουν εμβληματα των αναρχικων δεν σας πειραζουν... Η χρυση αυγη σας πειραξε τωρα. Λες και τοσα χρονια αυτη ευθυνεται για την κατασταση που οδηγηθηκαμε...
    Anyway, μονο απο θεμα "εικονας" λερωμενου τοιχου καταδικαζω οποιους το γραψανε. Τιποτα αλλο. Και να διευκρινισω πως δεν ειμαι ΧΑ. Αλλα βλεπω τα πραγματα αντικειμενικα, σε αντιθεση με εσας (δεν αναφερομαι σε σας παιδια συντακτες του inveria).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πλακα μας κανεις ανθρωπε μου? ειναι ωραιο να γραφονται τετοια πραγματα σε γηπεδο που αθλουντε παιδακια μικρων ηλικιων? Ειναι σοβαρο τα κομματα να μπαινουν ακομα και στις ζωες μικρων παιδιων? ντροπη σε οποιους το εγραψαν...ντροπη γιατι απ'οτι φαινεται το να προσπαθεις να προβληθεις με αυτον τον τροπο ειναι πλεον σκοπος ζωης χωρις αξιοπρεπεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κος Γιωργος19/11/12, 9:24 π.μ.

    Τοσα χρονια που γραφουνε αναρχικα στοιχεια δεν ειδαμε κανεναν να διαμαρτυρεται. Οταν γραφουν για το φασιστικο ΚΚΕ ειναι θεμιτο, οταν γραφουν για την φασιστικη Χρυση Αυγη ειναι αθεμιτο. Αυτο λεει και ο ανωνυμος. Ολους σας εχει πιασει μια αντιδραστικοτητα με την ΧΑ. Με το ΚΚΕ ποτε ομως. Οπως και να 'χει, εννοειται οτι οι τοιχοι πρεπει να μενουν καθαροι σε καθε περιπτωση και ιδιαιτερα απο συνθηματα υπερ κομματων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο