Συνεδριάζει την Παρασκευή 28/12 το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

Την τελευταία του συνεδρίαση για το 2012 πραγματοποιεί το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας, την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012. Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. και  τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

-Έκδοση ή μη ψηφίσματος για τη διατήρηση στη Θεσσαλονίκη της 383 Μοίρας Πυροσβεστικών Αεροσκαφών.
-Έκδοση ή μη ψηφίσματος για τη διατήρηση και παραμονή του Β΄ Σώματος Στρατού στη Βέροια.
-Έγκριση ή μη τροποποίησης προϋπολογισμού και Ετησίου Προγράμματος Δράσης Δήμου Βέροιας, έτους 2012.
-Επί αιτήματος ομάδας πολιτών για θέματα που αφορούν την κυκλοφορία οχημάτων μέσων μαζικής μεταφοράς στο κέντρο της πόλης.
-Έγκριση ή μη α)προσωρινής αλλαγής του τόπου διεξαγωγής των μαθημάτων του ΠΜΣ με τίτλο «Επιστήμη του Διαδικτύου» και β) συμμετοχής του Δ.Βέροιας στα έξοδα λειτουργίας και των προγραμματισμένων δραστηριοτήτων του ΠΜΣ, κατά το τρέχον διδακτικό έτος.
-Έγκριση ή μη απόφασης της Σχολικής Επιτροπής Δημ. Σχολείου και Νηπιαγωγείου Σφηκιάς επί του απολογισμού της, από 1-1-2011 ως 31/5/2011
-Λήψη απόφασης επί του θέματος «Ανάκληση ή μη άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος του Σ.Ιωσηφίδη» που παραπέμπεται από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.
-Λήψη απόφασης επί του θέματος «Ανάκληση ή μη άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος της εταιρίας Καρσανίδης Κωνσταντίνος & ΣΙΑ Ο.Ε.»
-Έγκριση ή μη παραχώρησης μετοχών της εταιρίας «Αμάλθεια» στο Επιμελητήριο Ημαθίας.
-Έγκριση ή μη α)συμμετοχής του Δ.Βέροιας στο Δίκτυο Ελληνικών Πράσινων Πόλεων και β) τροποποίησης προϋπολογισμού και Ετησίου Προγράμματος Δράσης Δήμου Βέροιας, έτους 2012.
-Έγκριση ή μη προμήθειας εντύπων και ηλεκτρονικών στοιχείων με συνδρομή, για τη νομική και την τεχνική πληροφόρηση των Δ/νσεων του Δήμου.
-Έγκριση ή μη α) υποβολής αιτήματος στο Τριμελές Συμβούλιο του άρθρου 5 παρ.3 του Ν.4024/2011 και β) εξουσιοδότηση της Δημάρχου για την υποβολή του αιτήματος.
-Έγκριση ή μη α) καθορισμού της χρήσης του μη λειτουργούντος σχολείου του οικισμού Κωστοχωρίου, β)απευθείας εκμίσθωσης στον Α.Σ.Α.Δ.Κ. για πέντε έτη και γ)εξουσιοδότηση της Δημάρχου για την υπογραφή του σχετικού συμφωνητικού.
-Έγκριση ή μη ανάκλησης της δωρεάν παραχώρησης δημοτικής έκτασης στο Γ.Ν. Βέροιας.
-Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωθέντων προστίμων ανέγερσης και διατήρησης αυθαίρετων κατασκευών και επαναβεβαίωσής τους σε νέο χρηματικό κατάλογο.
-Έγκριση ή μη μελέτης τοπικού ρυμοτομικού σχεδίου για το χώρο ανέγερσης του Μουσικού Σχολείου Βέροιας και Χώρου Πολιτισμού.
-Έκφραση γνώμης του Δ.Σ Δ.Βέροιας για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου «Ανόρυξη αρδευτικής γεώτρησης για λογαριασμό του κ.Αν.Θεοδωρίδη στην κτηματική περιοχή του Αγ.Γεωργίου για την κάλυψη των αρδευτικών αναγκών εντός και εκτός αρδευτικής περιόδου στο υπ' αριθ. αγροτεμάχιο 543 συνολικής έκτασης 133.543τ.μ. στην Τ.Κ. Αγ.Γεωργίου του Δ.Βέροιας Ν.Ημαθίας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο