Παρουσιάστηκε η «Πετρόσουπα» από τους μαθητές της Κ.Ε ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας

Οι μαθητές του Τμήματος Θεατρικής Υποδομής της Κ.Ε ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας, σκηνής «Δημοτικό» παρουσίασαν την παράσταση «Η Πετρόσουπα» το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012, ώρα 6μ.μ. στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών.

Η προσέλευση του κοινού ήταν τεράστια, αφού πολύς ήταν ο κόσμος που δεν κατάφερε να ανέβει τις σκάλες της Στέγης για να παρακολουθήσει την παράσταση. Παρόλα αυτά άφησε το αντίτιμο της εισόδου, που ήταν ένα τρόφιμο μακράς διαρκείας! 
Τα τρόφιμα, που μαζεύτηκαν κι ήταν πολύ περισσότερα από τα αναμενόμενα, δόθηκαν στην Κοινωνική Αλληλεγγύη του Δήμου Βέροιας, ώστε να διατεθούν σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη. Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος της Κ.Ε ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας κ. Γιώργος Κάκαρης, ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο για την αθρόα προσέλευση, αλλά και τους γονείς, που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στα τμήματά του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

«Η Πετρόσουπα» είναι βασισμένη στο ομώνυμο παραμύθι και η παράσταση προετοιμάστηκε στο πλαίσιο των μαθημάτων του τμήματος και σκοπό έχει να μεταφέρει μηνύματα αγάπης και συναδέλφωσης, αφού στόχος του πρωταγωνιστή της ιστορίας μας είναι να υπενθυμίσει στους ανθρώπους ενός χωριού πως «όταν μοιράζεσαι, η χαρά πολλαπλασιάζεται»! Την επιμέλεια της παράστασης είχε η εμψυχώτρια του Θεατρικής Υποδομής της Κ.Ε ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας, σκηνής «Δημοτικό», Αρετή Πουλατσίδου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο