Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο-Νηπιαγωγείο Αλεξάνδρειας παρουσίασε την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 18.30 το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών με τίτλο « Η μάγισσα Φρικαντέλα που μισούσε τα κάλαντα». Οι μαθητές του σχολείου μας συμμετείχαν με ζωντάνια, πολύ χαρά και κέφι στη μουσικοκινητική παράσταση, βασισμένη στο βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά, η οποία ήταν κατάλληλα διασκευασμένη και προσαρμοσμένη στις δυνατότητες και απαιτήσεις των μαθητών μας.

Στην απόδοση της θεατρικής παράστασης σημαντική ήταν η συνεργασία με μαθήτριες- μέλη της θεατρικής ομάδας του 2ου Γενικού Λυκείου Αλεξάνδρειας που συνέβαλλαν στη δραματοποίηση και ροή της εκδήλωσης.

Το σκηνικό, οι ειδικές θεατρικές παρεμβάσεις, η μουσική, τα τραγούδια, το κέφι και ο αυθορμητισμός των μαθητών μας έδωσαν στη γιορτή μας, όπως κάθε χρόνο, ένα ιδιαίτερο νόημα και μήνυμα, σκορπίζοντας συγκίνηση και ευχαρίστηση σε όλους τους συγγενείς και φίλους των παιδιών, που παρακολούθησαν την παράσταση.

Τα μηνύματα της Χριστουγεννιάτικης γιορτής μας ήταν απλά αλλά συμβολικά για τις μέρες μας. Ας αφήσουμε πίσω τη στεναχώρια και τη θλίψη και ας γεμίσουμε τις καρδιές μας με αισιοδοξία και θετική διάθεση μέσα από απλά- καθημερινά πράγματα και κυρίως από την αγάπη των οικείων μας προσώπων.

Η γιορτή μας έκλεισε με χριστουγεννιάτικα τραγούδια συνοδευόμενα με πιάνο και φωνητικά από τις μαθήτριες της θεατρικής ομάδας και την εμφάνιση του Αϊ- Βασίλη για το μοίρασμα των δώρων στα παιδιά.

Ευχαριστούμε για την παρουσία τους τον κ. Δήμαρχο, Δημητριάδη Φώτιο, τον κ. Αντιδήμαρχο Γκαβαρντίνα Νικόλαο και τον εκπρόσωπο της Ιεράς Μητρόπολης Βεροίας-Ναούσης και Καμπανίας Πατέρα Θεόδωρο.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το σεβασμιότατο Μητροπολίτη Παντελεήμονα για τη γενναιόδωρη προσφορά και το ενδιαφέρον του για το σχολείο μας.

Ευχαριστούμε Το Φιλοπρόοδο Αδελφότητα Κυριών και Δεσποινίδων Αλεξάνδρειας για την παρουσία τους και τη Δωρεά στο Σύλλογο Γονέων του σχολείου μας του ποσού 100 Ευρώ.

Ευχαριστούμε το κ.Καραπατσάκη Νίκο για τη δωρεάν Βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης και την προσφορά σε DVD για τον κάθε μαθητή μας.

Ευχαριστούμε «τα ηχητικά Ζορμπά» από τη Βέροια που μας παραχώρησαν δωρεάν τον εξοπλισμό για το φωτισμό της γιορτής.

Επίσης ευχαριστούμε το Πρακτορείο ΟΠΑΠ «Ο Γίγας» του κ. Σιώπη Γεώργιου για την ευγενική χορηγία των χριστουγεννιάτικων δώρων που μοίρασε ο «Άγιος Βασίλης», κ. Τριανταφυλλόπουλος Νίκος τον οποίο ευχαριστούμε.

Φυσικά ευχαριστούμε για τη συμμετοχή τους τις μαθήτριες –μέλη της θεατρικής ομάδας του 2ου Γενικού Λυκείου.

Οι μαθητές- τριες, οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς του ειδικού δημοτικού σχολείου- νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας εύχονται σε όλους

Καλές Γιορτές και ένα Δημιουργικότερο και Καλύτερο Νέο Έτος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο