ΔΕΥΑΒ: «Αποδοχή δωρεάς στη μνήμη Κ. Κάκαρη»

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΒ με την 186/2012 απόφασή του, έκανε ομόφωνα αποδεκτή την ευγενική προσφορά της κ. Ιωάννας Κάκαρη για τη δωρεά στη Δ.Ε.Υ.Α. Βέροιας σχεδιαστικά μηχανήματα και υλικά, στη μνήμη του εκλιπόντος συζύγου της κου Κωνσταντίνου Κάκαρη.  
 
Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ κ. Δημήτρης Δάσκαλος αποδεχόμενος εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της την παραπάνω δωρεά τόνισε μεταξύ άλλων: « …αισθανόμαστε την ανάγκη να συγχαρούμε την κ. Ιωάννα Κάκαρη και να την ευχαριστήσουμε θερμά για την προσφορά της που είναι ιδιαίτερα τιμητική για μας, αποτελεί αναγνώριση του έργου που γίνεται στην επιχείρησή μας, καταδεικνύει δε την κοινωνική ευαισθησία και το υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης που την χαρακτηρίζει ενώ αποκτά μεγαλύτερη συμβολική αξία καθόσον έρχεται σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για όλους μας.

Η κοινωνική προσφορά ανθρώπων σαν και της κ. Κάκαρη είναι σημαντική και μας θυμίζει αξίες που καμιά φορά τις ξεχνάμε παρασυρμένοι από την ταχύτητα της εποχής μας.

Ως γνωστόν στόχος της ΔΕΥΑΒ είναι να αναβαθμίσει το βιοτικό επίπεδο των δημοτών μέσω της προσφοράς βέλτιστων υπηρεσιών και εξεύρεσης λύσεων σε θέματα ύδρευσης και αποχέτευσης, αλλά και να φροντίσει για τη βιωσιμότητα της Επιχείρησης, σε άμεσο συγκερασμό όμως με τα οικολογικά δεδομένα και την Πράσινη Ανάπτυξη. Προς επίτευξη αυτού του στόχου η προσφορά της κ. Κάκαρη συμβάλλει τα μέγιστα.

Την ευχαριστώ δημόσια και της εύχομαι υγεία σ’ αυτήν και την οικογένειά της .»



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο