Tα πρώτα κάλαντα των Χριστουγέννων έψαλλαν στη Δήμαρχο Βέροιας

Το Δημαρχείο Βέροιας επισκέφτηκαν σήμερα 21 Δεκεμβρίου 2012 το Μουσικό Σωματείο «Ωδείο Νάουσας», οι μαθητές της Δ’ Τάξης του Α’ Δημοτικού Σχολείου Βέροιας και η χορωδία της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών που εδρεύει στο Βόλο για να ψάλλουν τα παραδοσιακά κάλαντα στη Δήμαρχο Βέροιας, Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου – Γεωργιάδη. Ακούστηκαν κάλαντα από πολλές ελληνικές περιοχές μεταξύ των οποίων κρητικά, βυζαντινά και θρακικά, εγκαινιάζοντας την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.

Τη Χορωδία της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών συνόδευσαν ο Διοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγος, Κοκολάκης Νικόλαος και ο Διοικητής της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών Ταξίαρχος Σίμος Απόστολος.

Ο Υποστράτηγος και η Δήμαρχος αντάλλαξαν αμοιβαίες ευχές για υγεία και δύναμη προκειμένου να αντιμετωπίσει ο καθένας από τη θεσμική του θέση τις σύνθετες προκλήσεις των ημερών. 
 
Η Δήμαρχος έδωσε επίσης την υπόσχεση για συνέχιση των ενεργειών του Δήμου, ώστε να παραμείνει το Β’ Σώμα Στρατού στη Βέροια όπου εδρεύει για περισσότερο από 50 χρόνια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο