Τη Δευτέρα 28/1 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

Τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 18:00 θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας, στο Δημαρχείο , στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, με 36 θέματα στην ημερήσια διάταξη, τα οποία είναι τα εξής:

ΘΕΜΑ 1ο : Καταρτισμός Ετησίου Προγράμματος Τουριστικής Προβολής Δ.Βέροιας, έτους 2013.
ΘΕΜΑ 2ο :Έγκριση ή μη παράτασης για ένα μήνα, της σύμβασης της εργασίας «Μεταφορά απορριμμάτων σε ΧΥΤΑ όμορου Δήμου» μεταξύ του Δ.Βέροιας και της εταιρίας με την επωνυμία «Οικολογική Πρόοδος Α.Ε.»
ΘΕΜΑ 3ο :Ορισμός μελών διοικητικού συμβουλίου του Δημοτικού Ιδρύματος «Δημοτικός Βρεφονηπιακός Σταθμός ‘Θεανώ Ζωγιοπούλου’.
ΘΕΜΑ 4ο :Ορισμός Προέδρου και εκπροσώπων των παραγωγικών τάξεων στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας.
ΘΕΜΑ 5ο :Έγκριση ή μη της αριθ. 426/2012 απόφασης του Ν.Π. «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Αθλητισμού, Παιδείας & Προσχολικής Αγωγής» περί τροποποίησης του προϋπολογισμού του έτους 2012.
ΘΕΜΑ 6ο :Έγκριση ή μη της αριθ. 27/2012 απόφασης του Δημοτικού Ιδρύματος «Δημοτικός Βρεφονηπιακός Σταθμός «ΘΕΑΝΩ ΖΩΓΙΟΠΟΥΛΟΥ» περί τροποποίησης του προϋπολογισμού του έτους 2012.
ΘΕΜΑ 7ο :Έγκριση ή μη της αριθ. 26/2012 απόφασης του Δημοτικού Ιδρύματος «Δημοτικός Βρεφονηπιακός Σταθμός «ΘΕΑΝΩ ΖΩΓΙΟΠΟΥΛΟΥ» επί του ορισμού υπαλλήλων ως διαχειριστών κίνησης των τραπεζικών του λογαριασμών.
ΘΕΜΑ 8ο :Έγκριση ή μη α) συμμετοχής στην Πρόσκληση 55 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού» στο θεματικό άξονα 4 «Πλήρης ενσωμάτωση του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών», β) μνημονίου συνεργασίας, γ) εξουσιοδότηση της Δημάρχου για υπογραφή του μνημονίου και δ) ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης.
ΘΕΜΑ 9ο :Έγκριση ή μη απόφασης της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης επί του απολογισμού της, έτους 2012.
ΘΕΜΑ 10ο:Έγκριση ή μη απόφασης της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης επί του απολογισμού της, έτους 2012.
ΘΕΜΑ 11ο:Ορισμός Δημοτικού Συμβούλου ως αναπληρωτή της Δημάρχου στην Τριμελή Επιτροπή Χορήγησης Βεβαιώσεων σύμφωνα με το άρθρο 3 του Π.Δ. 51/2006.
ΘΕΜΑ 12ο:Ορισμός δύο δημοτικών συμβούλων με τους αναπληρωτές τους στην επιτροπή διενέργειας δημοπρασιών του άρθρου 201 του Ν.3463/06 (Κ.Δ.Κ.)
ΘΕΜΑ 13ο:Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου με τον αναπληρωτή του στην Επιτροπή Αντικειμενικού Προσδιορισμού του αρ. 41 του Ν.1249/82.
ΘΕΜΑ 14ο:Ορισμός ενός συμβούλου και του οικείου Προέδρου της Δημοτικής ή Τοπικής Κοινότητας ή εκπροσώπου της Κοινότητας με τους αναπληρωτές τους, στην επιτροπή καθορισμού τιμήματος των προς εκποίηση δημοτικών ακινήτων.
ΘΕΜΑ 15ο:Ορισμός μελών, γραμματέα & αναπληρωτών τους και συγκρότηση της επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών και αμφισβητήσεων κλπ. μεταξύ Δήμου και φορολογούμενων πολιτών.
ΘΕΜΑ 16ο:Ορισμός ενός δημοτικού συμβούλου με τον αναπληρωτή του στην επιτροπή ελέγχου στοιχείων για την απόδοση τελών παρεπιδημούντων και επί των ακαθαρίστων εσόδων κέντρων διασκέδασης, εστιατορίων κλπ.
ΘΕΜΑ 17ο:Έγκριση ή μη τροποποίησης του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου στο Ο.Τ. 27, στην Τ.Κ. Ράχης.
ΘΕΜΑ 18ο:Έγκριση ή μη κατ’ αρχήν ανταλλαγής τμημάτων αγροτεμαχίων με δημοτικές εκτάσεις.
ΘΕΜΑ 19ο:Έγκριση ή μη α)καθορισμού της χρήσης του μη λειτουργούντος σχολείου του οικισμού Κωστοχωρίου, β)απευθείας εκμίσθωσης στον Α.Σ.Α.Δ.Κ. για πέντε έτη και γ) εξουσιοδότηση της Δημάρχου για την υπογραφή του σχετικού συμφωνητικού.
ΘΕΜΑ 20ο:Καθορισμός χρονοδιαγράμματος καταβολής έξι ισόποσων δόσεων του Π.Γκαγκούση προς το Δ.Βέροιας.
ΘΕΜΑ 21ο:Αποδοχή ή μη πρότασης του Δ.Άργους Μυκηνών για κατ’ αρχήν αδελφοποίησή του με το Δ.Βέροιας.
ΘΕΜΑ 22ο:Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωθέντων ποσών από χρηματικούς καταλόγους παρελθόντων ετών.
ΘΕΜΑ 23ο:Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωθέντων ποσών του Δημητρίου Τσαπραντζή από χρηματικούς καταλόγους παρελθόντων ετών.
ΘΕΜΑ 24ο:Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωθέντων ποσών του Χρήστου Τζιμογιάννη από χρηματικούς καταλόγους παρελθόντων ετών.
ΘΕΜΑ 25ο:Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωθέντων ποσών του Δημητρίου Παπαδημητρίου από χρηματικούς καταλόγους παρελθόντων ετών.
ΘΕΜΑ 26ο:Επιλογή του τρόπου δημοπράτησης της μελέτης «Αντιπλημμυρική μελέτη Τριποτάμου».
ΘΕΜΑ 27ο:Έγκριση ή μη ανάκλησης των αποφάσεων ανάληψης υποχρέωσης λόγω μη πληρωμής των δαπανών, έτους 2012.
ΘΕΜΑ 28ο:Αποδοχή ή μη πρότασης του Πειραματικού Εργαστηρίου Βεργίνας, για να τεθεί υπό την αιγίδα του Δ.Βέροιας εικαστική έκθεση με θέμα «Ο Χριστός στην Ελλάδα σήμερα».
ΘΕΜΑ 29ο:Έγκριση ή μη υπογραφής πρωτοκόλλου συνεργασίας του Δ. Βέροιας με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, για την πρακτική άσκηση φοιτητών του.
ΘΕΜΑ 30ο:Συγκρότηση τριμελούς επιτροπής για την παραλαβή του φυσικού εδάφους του έργου «Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων στο Τ.Δ. Παλατιτσίων»
ΘΕΜΑ 31ο:Εγκριση ή μη και παραλαβή της μελέτης που συντάχθηκε στα πλαίσια της ανάθεσης σύνταξης της μελέτης με τίτλο: «Μελέτη κατασκευής αρδευτικών υποδομών οικισμού Χαράδρας» (Α.Μ. 114/2009 ΤΥΔΚ του πρώην Δ.Μακεδονίδος).
ΘΕΜΑ 32ο:Έγκριση ή μη και παραλαβή της μελέτης που συντάχθηκε στα πλαίσια της σύνταξης μελέτης με τίτλο: «Γεωτεχνική μελέτη για την ανέγερση 4ου Νηπιαγωγείου Βέροιας».
ΘΕΜΑ 33ο:Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Διαμόρφωση και περίφραξη χώρου στο Τ.Δ.Πατρίδας» (Α.Μ. 258/2009 ΤΥΔΚ).
ΘΕΜΑ 34ο:Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή τσιμενταύλακα εντός του οικισμού Τ.Δ. Αγίου Γεωργίου» (Α.Μ. 74/2010 ΤΥΔΚ).
ΘΕΜΑ 35ο:Εγκριση ή μη πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Διαμόρφωση και περίφραξη χώρου στο Τ.Δ. Πατρίδας» (Α.Μ. 196/2010 ΤΥΔΚ).
ΘΕΜΑ 36ο :Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Ολοκλήρωση ασφαλτόστρωσης περιφερειακής οδού Δ.Δ. Ριζωμάτων».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο