Οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Βέροιας ενημέρωσαν τη Δήμαρχο για φλέγοντα ζητήματα του τόπου

"Η δημοτική αρχή θα εντείνει την μέριμνα για την αντιμετώπιση βασικών θεμάτων στις κοινότητες του Δήμου, με συνεχή παρουσία και επικοινωνία" τόνισε η Δήμαρχος Βέροιας κ. Ουσουλτζόγλου στη συνάντηση που είχε με όλους τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου. 

Η Δήμαρχος συνάντησε  τον Αντιδήμαρχο κ. Νίκο Τσιαμήτρο με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων του ως αρμόδιου για τα θέματα των τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων και επιπλέον με την ευκαιρία της συνάντηση, έγινε από τον Αντιδήμαρχο κ. Θεόφιλο Κορωνά και τον ειδικό συνεργάτη κ. Φώτη Αργυρίου, ενημέρωση για τις πρωτοβουλίες του Δήμου στο μέτωπο των μέτρων επιτήρησης της λύσσας. Εξηγήθηκε στους Προέδρους ότι θα εμβολιαστούν όλα τα αδέσποτα σκυλιά με προτεραιότητα αυτά των Τοπικών Κοινοτήτων. Έγινε ενημέρωση για τις παραμέτρους της ασθένειας και τη καθοριστική σημασία της υπεύθυνης στάσης των πολιτών για την επιτυχία της προσπάθειας. Η ομάδα εργασίας του Δήμου θα είναι στη διάθεση των Προέδρων να επισκέπτεται τα χωριά για ενημερωτικές συναντήσεις με τους κατοίκους.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Τσιαμήτρος διαβεβαίωσε ότι πολύ σύντομα θα τυπωθεί ενημερωτικό υλικό για να διανεμηθεί στους κατοίκους των τοπικών κοινοτήτων.

Ο ίδιος ξεκινά ένα πρόγραμμα περιοδείας σε όλες τις Κοινότητες, μέσα απ το οποίο θα διατηρεί διαρκή επικοινωνία με τους Προέδρους για τον χειρισμό και την αντιμετώπιση τρεχουσών αναγκών.

Ένα σημαντικό θέμα που έθεσε ο κ. Τσιαμήτρος αφορά τις ανάγκες των νεκροταφείων σε όλες τις Κοινότητες και ζήτησε απ τους Προέδρους να τις καταγράψουν.

Συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούν την καλύτερη λειτουργία των κοινοτικών καταστημάτων και ο κ. Τσιαμήτρος κατέγραψε τις προτάσεις που ακούστηκαν.

Ο Αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων, διαβεβαίωσε ότι έχει προβλεφθεί στον προϋπολογισμό του 2013 πίστωση για την κάλυψη βασικών αναγκών στις Κοινότητες και κλείνοντας τη συνάντηση τόνισε ότι – με δεδομένα τα προβλήματα που προέκυψαν από την ισχύ του «Καλλικράτη»- στις προθέσεις του είναι να μπουν νέες βάσεις στην σχέση και τη συνεργασία με τις Κοινότητες για να καλύπτονται περισσότερες ανάγκες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο