Η Δήμαρχος Βέροιας και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος στον κόμβο της Κουλουρας

Τους αγρότες στον κόμβο της Κουλούρας επισκέφθηκε η Δήμαρχος Βέροιας κ. Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου Γεωργιάδη συνοδευμένη από τον Αντιδήμαρχο Αγροτικής Ανάπτυξης & Οικονομικών κ. Αντώνιο Καγκελίδη.

Η Δήμαρχος ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της «Αυθόρμητης Κίνησης Αγροτών» κ. Τάσο Χαλκίδη και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κουλούρας κ. Ιορδάνη Παπαδόπουλο, για τα προβλήματα σχετικά με την αποπληρωμή των παραγωγών, τα καύσιμα, το ΦΠΑ και τα χρόνια προβλήματα του κλάδου.

Οι εκπρόσωποι του Δήμου δήλωσαν την αλληλεγγύη τους και την έμπρακτη υποστήριξή τους, με παρεμβάσεις στους αρμοδίους στο μέτρο του δυνατού, για την επίλυση των πραγματικών προβλημάτων τους.
Inveria.gr - Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Άσε ρε "θεία" κοίτα να σώσεις τον αντιδήμαρχό σου από τα δικαστήρια, που σε ρεζίλεψε σε όλο το διαδίκτυο με το σκάνδαλο για το έργο στο Σέλι και άσε τους αγρότες να τους σώσει κανείς άλλος. Ακόμα δεν τον καθαίρεσες από το πόστο που έχει τώρα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ-ΕΠΕΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ -ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ..ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΦΙΛΛΗΠΟΥΠΟΛΕΩΣ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ... ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΠΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ.... ΛΕΦΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΕΟ!!!!ΑΙΣΧΟ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο