Βέροια: Αδέσποτος σκύλος δάγκωσε καταστηματάρχη στο κέντρο της πόλης

adespota veria 2013Ένα ακόμη περιστατικό με επίθεση αδέσποτων σκύλων σε πολίτη, σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (22/2) στο κέντρο της Βέροιας. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το laikoyra.gr, ιδιοκτήτης καταστήματος στο κέντρο της πόλης, κοντά στο Δημαρχείο, δέχτηκε επίθεση σκύλων, ενώ ένας από αυτούς τον δάγκωσε στο πόδι.

Ο καταστηματάρχης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις - θεραπείες για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο μετάδοσης κάποιας ασθένειας.

Μετά και από αυτό το περιστατικό, που πλέον δεν έμεινε η επίθεση σε γαβγίσματα, θεωρείται πως η παραίτηση - για λόγους ευθιξίας - του αρμόδιου για θέματα αδέσποτων σκύλων αντιδημάρχου Βέροιας Θεόφιλου Κορωνά είναι πολύ πιθανή, ενώ δεν αποκλείεται να παρέμβει και η Εισαγγελία, καθώς πλέον φαίνεται πως από το φαινόμενο απειλούνται ανθρώπινες ζωές.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Κάποτε πρέπει να καταλάβουν οι αρμόδιοι φορείς , καθώς και οι φιλόζωοι, ότι ορισμένοι σκύλοι πρέπει να οδηγηθούν στην ευθανασία . Υπάρχουν για όλα όρια και πρέπει να γίνονται σεβαστά απ΄όλους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο